Grexbandit

2015-04-26

Även om han är naturligtvis korrekt, är ändå hans uttalande också ganska hycklande, med tanke på det är just incheckningen i det interagerande systemet som är att grekiska banker är engagerade i helheten, och som ECB "plötsligt" finner anmärkningsvärt, men som alltid har varit normen i hela Italien , Spanien och Portugal under alla år: alla länder vars reformer egentligen bara är skrattretande, och det enda skälet att de inte har imploderat i samma stenhög som Grekland och någonting som beror på att ECB har förblivit en köpare i sista hand av deras fullkomligt värdelösa statsskulder.

För nu: eftersom Podemos bör eller att Beppe Grillo tar diagrammet för Spanien eller Italien, och inser att alla satsningar är stängda, och den grekiska "smittan", vilket är egentligen bara är insikten om att det inte finns någonting som heter ECB och trovärdighet i en konkurs bestående av tillgångar i drömbaserad digitalkonfetti, som kommer att sprida sig över natthimlen.

Vilket leder oss till den slutliga orsaken till varför det har varit några mycket nervpåfrestande 24 timmar för Grekland.

Om Grekland stannar i euron, så kommer landet inte bara behöva en tredje räddningsaktion, utan även en fjärde, femte samt några oräkneliga fler eller ännu mer och som ändå inte kommer att hjälpa mot någonting alls.

En grekisk euroexit skulle vara bra på lång sikt eftersom de europeiska avtalen skulle återfå sin giltighet och Grekland kunde återfå sin konkurrenskraft, sade Bill.

Han är bara alltför korrekt.

Så bull säger : fortfarande, även med tre "riktiga" uttalanden fast tydliga om varför Grekland bör göra Grexit, så på något sätt tvivlar vi att något kommer att hända även när poseringen på alla sidor når en brytpunkt, eftersom medan Europa kan ha Q € till oändligheten som hanterar en grekisk smitta, så har nu Grekland även ett Putinhot som sitt sista trumfkort. Eftersom ifall Grekland sparkas ut (eller tvingas att lämna), så börjar omgående byggandet av den mycket otrevliga Turkstream till Skogstibble, och med den kommer cementeringen av rysk energidominans för nästa decennium till Europa, samt kollapsen i Ukraina (och de miljarder som väst lätt förlorat i Kiev under det senaste året) att göra det allt andra till irrelevans i sin yppersta potens.

http://www.reuters.com/…/us-eurozone-greece-germany-idUSKBN…

RIGA (Reuters) - German Finance Minister Wolfgang Schaeuble hinted on Saturday that Berlin was preparing for a possible Greek default, drawing a parallel with the secrecy of German reunification plans
REUTERS.COM|AV BY TOM KÖRKEMEIER

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram