Gå själv eller marschera i takt

2015-03-18

Så med avseende på det religiösa deltagandet ibland de åtalade för anstiftan till världskrig i Nürnbergrättegångarna, så kommer inte detta som någon överraskning.

Moskva verkar vara den enda europeiska huvudstaden där nynazi-oni-sm orsakar upprördhet. Även ett uttalande gjort nyligen av det ryska utrikesministeriet " Om deltagande av den lettiska SS legionen i krigsförbrytelser under 1941-1945 och försöken i Lettland för att revidera domen i Nürnberg domstolen, "vilket det lettiska utrikesdepartementet har beskrivit som en" flagrant propagandaattack mot den lettiska staten. "Dessutom gjorden en ledarsida en sådan hållning i nätupplagan av
" The Daily Beast "och drog en slutsats, att anti-nazistiska grupper faktiskt hjälper Kreml" återuppbygga det ryska imperiet. "

Sådan retorik kan kanske även leda till att beskriva nazistiska marscher som en manifestation av en yttrandefrihet. Men det sammanhanget skulle vara falskt och vanhelga minnet av miljontals offren för andra världskriget i att Lettland bryter sina internationella förpliktelser.

Vi vet alla redan att den Imperialistiska Anglozionistiska livmodern skapade de båda tvillingarna NAtionell ZIonism och Zionism, för att bekämpa varandra på rasideologiskt grundade fundament till polarisering, detta för att kunna vidmakthålla sin övergripande monopolära funktion genom bankhegemonin grundat på att pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken.

Nationalism grundat på annat än geografiska betingelser av en yta, kallas för rasism och innebär indelning och att samarbeta utan indelningar för att uppnå bästa möjliga gemensamma förhållande inom en geografisk yta kallas för lokal patriotism.

http://rt.com/op-edge/241585-nazi-march-riga-ww2/

Everyone, who, as myself, has a kid in high school, is used to answering countless questions. I wonder, if any of you is finding it harder now to answer simple questions...
RT.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram