Syrien i ljuset av en gasledning

2015-02-27

”Och här är lite klarläggande ljus över kvintessensen i  Syrienpropagandan från presstitutionsbrigaderna, som lika gärna kan ha skrivits av en 6: e klassare som är på väg att underkännas på första propagandakursen:

Damaskus menar (i västmedier) att när det har neutraliserat merparten av oppositionen, kan man då besegra ISIS med lätthet. "ISIS ensamt, kan regimen hantera. Vad Assad vill är att få ett internationellt erkännande av hans legitimitet som Syriens president ", säger alltid lika anonyma vittnesmål som är rädda för repressalier. "När kriget är över, kan Assad enkelt hantera ISIS med hjälp av Hizbollah och det iranska revolutionära gardet."

Så låt oss nu få detta utklarat:

För att citera General Wesley Clark, " ISIS kom igång genom finansiering från våra vänner och allierade ", vi noterar Qatar och Saudiarabien, och att även CIA är inblandade genom kopplingen till Bandar bin Sultan och Al Yamamahfonden samt HSBC som förmedlande bank. 

En "terrorist" grupp som skapades och finansierades av USA: s allierade i Mellanöstern (det finns många sådana) utkämpar alltså ett krig på uppdrag av en regim som USA och dess allierade i Mellanöstern är desperata i att försöka störta; en "terrorist" grupp som tills nyligen inte fanns och som oförklarligt enligt västmedierna, Assad vägrar att bekämpa eftersom .... till skillnad från USA han inte har sett de fruktansvärda halshuggningsfilmer som leder till så mycket dagligt fikarumsprat över hela Anglozionisthegemonin? Ja, så måste det ju vara.

Skall vi skratta eller gråta åt spektaklet?

Så det är alltså därför som USA nu anser att "ISIS ses som en tillgång för Assad "och att den moderata (denna distinktion är nyckeln: deras flagg har en rosa(!) dödskalle i motsats till den hemska röda som används av" icke-moderata ") opposition som lekt ISIS i det maktvakuum efter den ofullständiga första amerikanska invasionen 2013, och som nu är på väg att förstöras av samma ISIS. 

Vi talar alltså då här om ovan om 20113 då Assads "kemiska vapen "attack användes som en förevändning för att lansera en invasion om Syrien i det första försöket att störta Assad. Det krävdes en upptrappning som involverade många ryska fartyg sida vid sida med amerikanska kryssare i Medelhavet innan John Kerry insåg att byggandet av Qatars natur gasledning till Europa inte var värt att starta ett tredje världskrig över, varför han snabbt backade undan.

Vidare är Assad enligt presstitutionsdepartementen i väst helt säker på att han kan "besegra ISIS med lätthet" när han har besegrat sina så kallade moderata fiender; samma ISIS som USA har "slagits" mot ett halvår, och uppnått absolut ingenting.

Egentligen, helt enligt all denna magnifika logiska briljans, kommer det "internationella samfundet" alltså nu att välja i princip vad helst som de kan välja som anledning, skapad eller inte skapad, i själva verket, Anglozionisthegemonin kommer till och med att vara glada över att ha "färg på tygflaggor" som en täckmantel för en invasion, både gällande luft, hav och land, för att störta Assad och ersätta honom med ännu en USA-marionettregim (vars öde, efter sådana glimrande exempel som Egypten, Libyen och Irak blir bara rent spektakulära), en regim som bara kommer att vara glad att acceptera Qatar och Syriens hysch hysch pengar i drömbaserad digitalkonfetti, medan tusentals kilometer av rör läggs i det territorium i försöket att avsätta Gazprom som leverantör av första och sista utväg för Europas energiförsörjning ... vilket som en påminnelse är vad detta egentligen handlar om.
Detta handlar inte alls om den inrikespolitiska situationen i Syrien.

Vi vet alla att ovan nedbrutna Anglozionistiska argument bara beror på en uppsats av alltmer hysterisk amatörpropagandakaliber, som härleder hela sin berättelse och slutsatser baserade på mycket godtyckliga anonyma källor.

Så på denna punkt vi talar förmodligen också för alla när vi säger: men så bara invadera då Syrien, gör slag i saken och låt oss gå vidare till det oundvikliga, och den ganska förståeliga, ryska vedergällningen, eftersom nu uppriktigt sagt är denna ändlösa propaganda och falskt flaggande, lika självklar som patetisk, precis som den grekiska insolvensgrundade konkursen som också inträffade för ca 5 år sedan.

God morgon”

Och här är lite klarläggande ljus över kvintessensen i Syrienpropagandan från presstitutionsbrigaderna, som lika gärna kan ha skrivits av en 6: e klassare som är på väg att underkännas på första propagandakursen:

Damaskus menar (i västmedier) att när det har neutraliserat merparten av oppositionen, kan man då besegra ISIS med lätthet. "ISIS ensamt, kan regimen hantera. Vad Assad vill är att få ett internationellt erkännande av hans legitimitet som Syriens president ", säger alltid lika anonyma vittnesmål som är rädda för repressalier. "När kriget är över, kan Assad enkelt hantera ISIS med hjälp av Hizbollah och det iranska revolutionära gardet."

Så låt oss nu få detta utklarat:

För att citera General Wesley Clark, " ISIS kom igång genom finansiering från våra vänner och allierade ", vi noterar Qatar och Saudiarabien, och att även CIA är inblandade genom kopplingen till Bandar bin Sultan och Al Yamamahfonden samt HSBC som förmedlande bank.

En "terrorist" grupp som skapades och finansierades av USA: s allierade i Mellanöstern (det finns många sådana) utkämpar alltså ett krig på uppdrag av en regim som USA och dess allierade i Mellanöstern är desperata i att försöka störta; en "terrorist" grupp som tills nyligen inte fanns och som oförklarligt enligt västmedierna, Assad vägrar att bekämpa eftersom .... till skillnad från USA han inte har sett de fruktansvärda halshuggningsfilmer som leder till så mycket dagligt fikarumsprat över hela Anglozionisthegemonin? Ja, så måste det ju vara.

Skall vi skratta eller gråta åt spektaklet?

Så det är alltså därför som USA nu anser att "ISIS ses som en tillgång för Assad "och att den moderata (denna distinktion är nyckeln: deras flagg har en rosa(!) dödskalle i motsats till den hemska röda som används av" icke-moderata ") opposition som lekt ISIS i det maktvakuum efter den ofullständiga första amerikanska invasionen 2013, och som nu är på väg att förstöras av samma ISIS.

Vi talar alltså då här om ovan om 20113 då Assads "kemiska vapen "attack användes som en förevändning för att lansera en invasion om Syrien i det första försöket att störta Assad. Det krävdes en upptrappning som involverade många ryska fartyg sida vid sida med amerikanska kryssare i Medelhavet innan John Kerry insåg att byggandet av Qatars natur gasledning till Europa inte var värt att starta ett tredje världskrig över, varför han snabbt backade undan.

Vidare är Assad enligt presstitutionsdepartementen i väst helt säker på att han kan "besegra ISIS med lätthet" när han har besegrat sina så kallade moderata fiender; samma ISIS som USA har "slagits" mot ett halvår, och uppnått absolut ingenting.

Egentligen, helt enligt all denna magnifika logiska briljans, kommer det "internationella samfundet" alltså nu att välja i princip vad helst som de kan välja som anledning, skapad eller inte skapad, i själva verket, Anglozionisthegemonin kommer till och med att vara glada över att ha "färg på tygflaggor" som en täckmantel för en invasion, både gällande luft, hav och land, för att störta Assad och ersätta honom med ännu en USA-marionettregim (vars öde, efter sådana glimrande exempel som Egypten, Libyen och Irak blir bara rent spektakulära), en regim som bara kommer att vara glad att acceptera Qatar och Syriens hysch hysch pengar i drömbaserad digitalkonfetti, medan tusentals kilometer av rör läggs i det territorium i försöket att avsätta Gazprom som leverantör av första och sista utväg för Europas energiförsörjning ... vilket som en påminnelse är vad detta egentligen handlar om.
Detta handlar inte alls om den inrikespolitiska situationen i Syrien.

Vi vet alla att ovan nedbrutna Anglozionistiska argument bara beror på en uppsats av alltmer hysterisk amatörpropagandakaliber, som härleder hela sin berättelse och slutsatser baserade på mycket godtyckliga anonyma källor.

Så på denna punkt vi talar förmodligen också för alla när vi säger: men så bara invadera då Syrien, gör slag i saken och låt oss gå vidare till det oundvikliga, och den ganska förståeliga, ryska vedergällningen, eftersom nu uppriktigt sagt är denna ändlösa propaganda och falskt flaggande, lika självklar som patetisk, precis som den grekiska insolvensgrundade konkursen som också inträffade för ca 5 år sedan.

”Och här är lite klarläggande ljus över kvintessensen i  Syrienpropagandan från presstitutionsbrigaderna, som lika gärna kan ha skrivits av en 6: e klassare som är på väg att underkännas på första propagandakursen:

Damaskus menar (i västmedier) att när det har neutraliserat merparten av oppositionen, kan man då besegra ISIS med lätthet. "ISIS ensamt, kan regimen hantera. Vad Assad vill är att få ett internationellt erkännande av hans legitimitet som Syriens president ", säger alltid lika anonyma vittnesmål som är rädda för repressalier. "När kriget är över, kan Assad enkelt hantera ISIS med hjälp av Hizbollah och det iranska revolutionära gardet."

Så låt oss nu få detta utklarat:

För att citera General Wesley Clark, " ISIS kom igång genom finansiering från våra vänner och allierade ", vi noterar Qatar och Saudiarabien, och att även CIA är inblandade genom kopplingen till Bandar bin Sultan och Al Yamamahfonden samt HSBC som förmedlande bank. 

En "terrorist" grupp som skapades och finansierades av USA: s allierade i Mellanöstern (det finns många sådana) utkämpar alltså ett krig på uppdrag av en regim som USA och dess allierade i Mellanöstern är desperata i att försöka störta; en "terrorist" grupp som tills nyligen inte fanns och som oförklarligt enligt västmedierna, Assad vägrar att bekämpa eftersom .... till skillnad från USA han inte har sett de fruktansvärda halshuggningsfilmer som leder till så mycket dagligt fikarumsprat över hela Anglozionisthegemonin? Ja, så måste det ju vara.

Skall vi skratta eller gråta åt spektaklet?

Så det är alltså därför som USA nu anser att "ISIS ses som en tillgång för Assad "och att den moderata (denna distinktion är nyckeln: deras flagg har en rosa(!) dödskalle i motsats till den hemska röda som används av" icke-moderata ") opposition som lekt ISIS i det maktvakuum efter den ofullständiga första amerikanska invasionen 2013, och som nu är på väg att förstöras av samma ISIS. 

Vi talar alltså då här om ovan om 20113 då Assads "kemiska vapen "attack användes som en förevändning för att lansera en invasion om Syrien i det första försöket att störta Assad. Det krävdes en upptrappning som involverade många ryska fartyg sida vid sida med amerikanska kryssare i Medelhavet innan John Kerry insåg att byggandet av Qatars natur gasledning till Europa inte var värt att starta ett tredje världskrig över, varför han snabbt backade undan.

Vidare är Assad enligt presstitutionsdepartementen i väst helt säker på att han kan "besegra ISIS med lätthet" när han har besegrat sina så kallade moderata fiender; samma ISIS som USA har "slagits" mot ett halvår, och uppnått absolut ingenting.

Egentligen, helt enligt all denna magnifika logiska briljans, kommer det "internationella samfundet" alltså nu att välja i princip vad helst som de kan välja som anledning, skapad eller inte skapad, i själva verket, Anglozionisthegemonin kommer till och med att vara glada över att ha "färg på tygflaggor" som en täckmantel för en invasion, både gällande luft, hav och land, för att störta Assad och ersätta honom med ännu en USA-marionettregim (vars öde, efter sådana glimrande exempel som Egypten, Libyen och Irak blir bara rent spektakulära), en regim som bara kommer att vara glad att acceptera Qatar och Syriens hysch hysch pengar i drömbaserad digitalkonfetti, medan tusentals kilometer av rör läggs i det territorium i försöket att avsätta Gazprom som leverantör av första och sista utväg för Europas energiförsörjning ... vilket som en påminnelse är vad detta egentligen handlar om.
Detta handlar inte alls om den inrikespolitiska situationen i Syrien.

Vi vet alla att ovan nedbrutna Anglozionistiska argument bara beror på en uppsats av alltmer hysterisk amatörpropagandakaliber, som härleder hela sin berättelse och slutsatser baserade på mycket godtyckliga anonyma källor.

Så på denna punkt vi talar förmodligen också för alla när vi säger: men så bara invadera då Syrien, gör slag i saken och låt oss gå vidare till det oundvikliga, och den ganska förståeliga, ryska vedergällningen, eftersom nu uppriktigt sagt är denna ändlösa propaganda och falskt flaggande, lika självklar som patetisk, precis som den grekiska insolvensgrundade konkursen som också inträffade för ca 5 år sedan.

God morgon”

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram