Grekland med BRICS ?

2015-01-28

Så i ljuset av verkligheten, alltså det accelererande haveriet av Anglozionistimperiet där Sverige givetvis, tvärtemot vad som vore bäst för det svenska folket, hänger sig åt de värsta avarterna av religiöst betingad polariserande vulgärpopulism. Ty bara Sverige svenska krusbär har och den intellektuella permafrosten har då sannerligen inte släppt ännu. Men:

som Bloomberg rapporter , "utrikesminister Nikos Kotzias befinner sig i Bryssel på torsdagen för att diskutera eventuella ytterligare sanktioner mot Ryssland beroende på konflikten i Ukraina. Innan kabinettet ens sammanträder för första gången i morgon, sade den grekiska regeringen att den inte höll med EU:s uttalande där president Donald Tusk höjde utsikterna för "ytterligare restriktiva åtgärder" på Ryssland. "

Och här punchlinen:

Under de senaste månaderna, skrev Kotzias på Twitter att sanktioner mot Ryssland inte låg i Greklands intresse . Han sade på en blogg att en ny utrikespolitik för Grekland bör fokuseras på att stoppa den pågående omvandlingen av EU "till ett idiosynkratiskt imperium, enligt regeln om Tyskland."

Och när det kommer till den naturliga motståndare och eventuella tyska imperialistiska ambitioner i modern historia för Europa, så har det ju bara kunnat produceras ett svar ...som ingen numera är intresserad av och allra minst när orsaken är bevarandet av drömbaserad digitalkonfetti för penningmånglarnas försörjning.

Så här kommer det alltså, vad som vi kunde konstatera under Måndagen och gårdagen - Grekland kommer att välja den diplomatiska vägen via Brics - sidan samtidigt som Tyskland inser att man sitter i Sachsen, ursäkta det lama försöket till lustighet.

Ryssland som har deklarerat ett allt stramare uttryck med mungiporna gentemot AZ - hegemonin, vet dock att mot tiden kämpar även dumheten förgäves och att tålamod är att i stillhet betrakta evigheten.

http://www.bloomberg.com/…/tsipras-names-cabinet-heading-fo…

Connecting decision makers to a dynamic network of information, people and ideas, Bloomberg quickly and accurately delivers business and financial information, news and insight around the world.
BLOOMBERG.COM

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram