Om Bernard Maris av Damir krunic

2015-01-10

Tycker det här var rätt så intressant läste i kroatiska medior att en av offren i Charlie Hebdo attentatet var bla Bernard Maris.Börjar man kolla på hans bakgrund så känns det inte som en slump. Han var bla en av styrelse medlemmarna i Franska central banken och en av huvud vittnena inom en utredning som pågår om bankfusket i Italien.Han var en antiglobalist och fördömde hårt hur bankerna idag styr ekonomin och politiker och skapar pengar ur tomma intet.Känns bara som det förstärker det man trott ända från början att attentatet gjorts på beställning utav anglozionisterna.
Folk som fastnat på det här med att Charlie Hebdo drev med islam och då måste det vara islamistiska extremister som utfört detta kan ju själva kolla vad tidningen sysslat med under alla år dom drev lika mycket med Jesus,kristendomen,EU,västpolitikerna,USA,bankirerna,vissa bildenberg medlemmarna osv.. Så det var ingen tidning som drev med enbart Islam.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Maris

Bernard Maris, born on 23 September 1946 in Toulouse, and assassinated on 7 January 2015 in the 2015 Charlie Hebdo magazine shooting in Paris,[1] was a French economist, writer and journalist who was also a shareholder in Charlie Hebdo magazine.
EN.WIKIPEDIA.ORG

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram