Lite analys

2015-01-06

Så lite mer analys, där dock de religiöst betingade utvecklingseffekterna förefaller en smula överskattade och jag anser definitivt att bankfrågan kommer att aktualiserar före etniskt inbördeskrig i Sverige.

Detta är helt enkelt makt önsketänkande på displayen. Ingen - med undantag för ett fåtal "Domedagsprofeter" - vill tro att den industriella civilisationen är i trubbel så djupt att det inte går att förändra. Den svindlande godtrogenhet detta representerar skulle vara en fascinerande fallstudie i sig om det inte fanns så många andra saker som kräver vår uppmärksamhet just nu.

Låt oss bara tillskriva detta fenomen som den minskande avkastningen för karriäristerna inom politik, finans, media och den akademiska världen, de kommer alla att få löpa gatlopp för sin underlåtenhet - oförmåga eller inte. Alla professionella "tankeledare" går nu för fullt för att stödja "hologrammet" av eviga framsteg som utfärdar deras lönecheckar och bonusar. Denna kultur av genomträngande svindleri som vi har konstruerat har gjort oss avtrubbade. Det särskilda märke av dumhet på displayen pekar också på en annan signal, fåfängan i vår tid: övertygelsen att om man mäter saker noga, så kan du styra dem.

http://kunstler.com/forecast/forecast-2015/

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram