Banker är samhällets ryggrad och moral.

2014-12-10

Som vi alla vet så är ju bankernas vinster mycket blygsamma och det är faktiskt närmast av ren artighet mot kunderna som bankerna tar ut vinster eftersom de är samhällsbärande och ansvarstagande institutioner, vilket vi alla givetvis är mycket tacksamma för.

"Svaga makroekonomiska förhållanden kommer att fortsätta att tynga den europeiska banksektorn under 2015 och bankernas låga totala lönsamhet innebär att den europeiska banksektorn förblir strukturellt sårbara,"

Tack och lov så har insatserna för att rädda tillgångarna i de privata bankernas balansräkningar - a.k.a prisstabilitet - nu tagit sig verkligt seriösa former. Så äntligen skall vi få se lite mer utvecklade former av Bail - in, en gynnsam och uppskattad form av bankräddningsaktion - vilket innebär att vi kan fortsätta att använda våra banker och det samhällsnyttiga system som de har skapat ännu någon tid framöver, men naturligtvis helst för alltid.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram