Hjälp till självhjälp

2014-09-19

3_-Self_Love_Reiki-700x338

Varifrån kommer insiktens ljus, den egna förståelsens process?

I modern tid är konflikter aldrig vad de verkar vara. Mainstreammedias historiker predikar i all oändlighets oändlighet om stora konflikter om territorier, resurser, politiska dödlägen, och hämnd, men den kalla hårda verkligheten är att alla dessa "motivbilder" egentligen är sekundära, om de ens är relevanta alls.

Som jag och många andra med mig har beskrivit i detalj över det förflutna, så är de flesta krig och konflikter konstruerade. Den internationella eliten har sedan länge sett fördelarna med att hålla två till synes motsatta samhällen, indelningar eller ideologier mot varandra, samtidigt som de spelar med båda sidornas pjäser av schackbrädet för att rikta händelserna mot ett förutbestämt och önskat resultat.

Det är ett obestridligt historiskt faktum. Se bara på IG Farben och spektaklet kring världskrigen med det obestridliga faktum att bolagens ägarstruktur finns kvar ännu idag idag, trots att de åtalades och fälldes för anstiftan av världskrig i Nürnberg. Om du verkligen vill förstå det förflutna, eller dessa invecklade krig, kommer du att gå helt förlorad i din förståelse av grunderna om du inte accepterar att de flesta konflikter är utformade; De är inte slumpmässigt eller naturligt tillkomna.

De är inte förlängningar av den allmänna enskilda människans blotta girighet eller okunskap. De är inte produkter av resursbrist (en vanlig och alltför förenklat missuppfattning som används för att vilseleda aktivister). De är inte den oundvikliga utvecklingen av "överkomplexitet" enligt någon "grundbult teori" propaganda. De är inte en produkt av för mycket nationell suveränitet eller individuell frihet.

Nej, traditionellt krig och konflikter är ett verktyg för den organiserade härskande klassen bakom den Anglozionistiska bankhegemonin. Det har i princip alltid varit så och det kommer alltid att vara så om inte människors medvetande i allmänhet förbättras. Detta instrument av klassisk Hegelsk dialektik används för att göra världen till en stor godisskål, en bubblande bägare i ett laboratorium där sociala ingenjörer hoppas att förstöra den "gamla" för att skapa något "nytt" - som är samma sak med en annan kognitiv formatering - för att bevara denna grundläggande maktkonstruktion.

Att Skottland skulle låtas vinna sin självständighet har hela tiden varit fullständigt uteslutet, det är mycket naivt att tro annat med avseende på vilka konsekvenser som detta i så fall skulle kunna medföra för den Anglozionistiska makthegemonin ur perspektivet av de möjliga effekterna på det banksystem som utgör deras starkaste medel för styrning. bankernas pengar styr som bekant den ekonomi som kontrollerar politiken.

Min poäng nu, är dock denna: en mycket stor mängd människor i Skottland har just fått upp ögonen för det faktum att någonting är fundamentalt fel i tillvaron av idag och just denna ökade medvetenhet utgör vad som kommer att innebära den avgörande skillnaden med tiden som den växer. Så ur det perspektivet och med avseende på den socialpolitiska instabilitetens, konsekvenser som en frigörelse av Skottland hade kunnat innebära ur perspektivet av den allmänna medvetenheten, så kan det kanske ändå rent av vara på så vis att vi skall vara tacksamma för att inte samhällen så snabbt riskerar för att utsättas för så stora socioekonomiska påfrestningar att de havererar? Tanken är i alla fall värd att beakta.

För precis som i Sverige så finns det egentligen ingen som helst möjlighet eller risk för att det system, som är skapat för att bevara sig själv, med något glatt eller positivt uppsåt helt plötsligt skulle byta funktionsmässig inriktning. Vi har lika lite som Skottland någon möjlighet att påverka eller förändra någonting alls av betydelse i denna funktionsmässiga struktur, det motverkar strukturens funktionsmässiga inneboende syfte, med mindre än att vi förstår denna underliggande problematik så att vi kan göra en korrekt problemformulering för att bli tillräckligt lösningsorienterade.

Så avslutningsvis, nu har den allmänna medvetenheten tagit ännu ett steg närmare att bli medvetet medveten och den stora ännu återstående frågan - problemet - är hur vi nu går vidare, när vi vet att vi först måste öka vår egen medvetenhet genom att öka vår egen emotionella självförståelse som enskilda individer och människor samtidigt som vi måste hjälpa till att upplysa människor i vår omgivningen om de rådande tingens ordning?

Tja, svaret är det gamla vanliga. Ledning är upplysning till vidare ledning och och upplysning. Hjälpa till självhjälp.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram