Palanthirworker Marcus Ljungren

2014-09-18

Banking-Elite-infograph

Palanthirwork av Marcus Ljungren.

Historien är på väg att återupprepa sig!

Vi står inför en ekonomisk härdsmälta, då vårt monetära system som kräver evigt ökande skuldmassa i en ändlig värld, för längesedan nått sitt bäst före datum. Hur tänker då den finanselit som är direkt skyldiga till detta pyramidspel, som likt en parasit nu sugit färdigt och har planer på att dra sig tillbaka med denna oärligt tillskansade rikedom.

Jo, precis som vilken skicklig rånare som helst måste man nu försöka dölja sina spår, och såklart hitta rätt syndabock. Dels har ju bankirer runt om i världen börjat ta "självmord", dels muckar centralbankirerna gräl med Ryssland (som inte ställer upp på pyramidspelet längre), kraftigt påhejat av västvärldens medier som man äger till 97%, men långsiktigt har man även via dessa och sina köpta politiker förespråkat massinvandring delvis i samma syfte...

Att fler och fler svenskar känner sig diskriminerade i sitt eget land, och dessutom konstaterat att invandringen inte fungerar i nuvarande form, är ju ingen hemlighet efter det senaste valet... Dock har jag på senare tid lärt mig att inte etikettstämpla folk då detta är direkt kontraproduktivt. Folk som röstar på SD är oftast inte rasister, utan tillhör en orolig del av befolkningen som ser ett allt mer splittrat samhälle med sämre och sämre välfärd.

Detta har dock inte så mycket med invandringen att göra, utan snarare beror detta på skenande räntekostnader pga av ovan nämnd anledning. Men hur hänger då det här ihop? Jo, invandringen beror till största del på dessa 3 anledningar.

1. När Bildt eller någon annan kriminell koncessionsjägare (utvinningsrättighetsjägare) mutar sig till dessa, med pengar från världens heroin och kokainhandel, blir det ofta inbördeskrig i dessa länder, då man måste flytta folk från den plats där dessa resurser hittats (Lundin oils affärer i Sudan, är ett av dessa tillfällen). Denna flyktingström ingår i mutavtalet, och som då riktas mot Sverige. Vilket för oss till...

2. För var invandrare som kommer hit kan svenska staten öka inlåningen från bankerna, som då ökar skuldmassan för att ytterligare någon tid blåsa luft i vårt inom kort havererande pyramidspel... Vilket för oss till...

3. Dels kostnader för invandring, samt de spänningar som uppstår i ett samhälle pga kulturkrockar, har av våra medier och politiker konsekvent förnekats.(medveten strategi) Detta föder frustration och förakt, då folk känner sig vilseförda, vilket ofta resulterar i en röst på SD. Människor måste dock förstå att det som sagt är bankernas räntekostnader som suger ut oss.

Så när nu välfärden och andra bekvämligheter vi tagit för givet havererar, kommer då blickarna riktas mot A. Bankerna? Eller, B. Invandrarna? Ja, det beror på om du som läser detta är tillräckligt utrustad för att inse sanningen!

Det äldsta tricket i boken, divide et impera... Att söndra och härska!

Jag fortsätter här med en text av Daniel Nordberg, för att ytterligare klargöra min poäng!

"Det är mycket skriverier om ISIS, ISIL, IS eller vad man nu vill kalla dom.
Det florerar mängder med förklaringar och synen på rörelsen har bytt skeppnad lika ofta som den bytt namn.

Det vi alla kan konstatera är att detta är en gren ur Al-CIADA eller FSA(Fria Syriska Armen) eller andra rebell grupperingar som stidit senaste åren i och kring mellanöstern.

Att grupperingen är äkta kan vi alla konstatera och dess gärningar sprider hemska bilder på sjuka människor som begår lika sjuka handlingar. Dom har utan tvivel spridit skräcken mot muslimer och islam. I samband med all negativ propaganda mot islam har detta spätt på det negativa och nästan alla människor i västvärlden ser idag muslimer som ett krigiskt folk. Bilden om gubben i klänning, bomb bälte och långt skägg inflygandes på matta har nog nästan alla fått på sina näthinnor.

Det dom flesta dock inte vet är att mer parten av dessa grupperingar är skapade med ett syfte, ett syfte att göra det jag precis beskrivet ovan. Sprida skräck och propaganda. Dessutom utgör just denna gruppering en extremt god anledning till ytterliggare landerövringar och ger möjligheten att säkra eller destabilisera områden man tidigare inte haft chansen att implementera sitt sionist imperium.

Vi har nu mängder med människor från Sverige som åker ned till turkiet för att sedan direkt tränas och skickas in i strid för att skapa den islamistiska staten.
Varför åker någon som bor här ner för att kriga kan många undra.. Jo det beror på att ISIS själva kan sprida propagandan om det faktum att västvärlden kränker deras rätt att utöva deras religion och mer eller mindre tvingar av muslimer dess religion, med propaganda, ideal, alkohol och droger som absolut inte är i enighet med koranen. Man kan sprida propagandan om att man är tvungen att skapa en friplats för att utöva islam som religion och samtidigt överta dom länder som senaste 20-30 åren blivit implementerade med västerländska företag och kultur. Man lyckas alltså med hjälp av denna propaganda värva och rekrytera nya medlemmar som är beredda att offra sina liv för saken.
Detta är den sidan av myntet vi får se och med enkelhet kan konstatera.. Dock är det inte dessa människor som styr eller leder ISIS. Ledarna är ofta ur den islamsionistiska grenen Wahhabism som mer eller mindre endast existerar finansieras och utgår ifrån Saudi Arabien, dvs västvärldens närmaste allierade i mellanöstern. Även turkiet används som bra utgångspunkt. Israel har också använts som utgång för denna sjuka rörelse.

Vi har sett bilder på Journalisten som blir halsskuren.. Allt för att hetsa och fortsätta sprida skräcken. Skrämselpropagandan har aldrig tidigare varit så stark. Vi ser hur SD får skyhöga mängder röster och vi kan alla konstatera varför. Islamofobin har nått nya höjder.
Polariseringen fortsätter samtidigt som flyktingströmen kommer. Man bygger upp säkrade landområden för att säkra oljetillgången för att låta Petrodollarn fortsätta fungera ett litet tag till.
Skulle den kollapsa så har man fortfarande destabiliserat inte bara mellanöstern utan även övriga världen genom polarisering och ingrott hat mot varandra. Detta skulle ge möjlighet till införandet av en framtida polis stat för att stävja framtida uppror och den totalitära staten är ett faktum.

Sionismen har sina verktyg likt en snickare behöver en hammare behöver sionismen samhälles manipulation och infiltration som främsta vapen.

Dom står med byxorna nere men vi står fortfarande och bara ser på!
Självförståelse och empati är något alla pratar om och hört sedan man va liten men väldigt få människor besitter. Vi måste alla börja tänka utanför vår lilla påhittade bubbla till värld och se hur det faktiskt ser ut, det är enkelt om man bara vill slita sig loss det implementerade sionistiska tänkande vi alla fostrats till. Tänk själv!"

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram