Ebola eller tombola

2014-09-17

10518980_785311251500852_8783149395050191749_n

Ebola, vinst och skuldsättning av Andreas Söderlund

På två veckor har antalet döda och smittade av Ebola fördubblats säger Världshälsoorganisationen (WHO). Data visar att förändringen har övergått till den branta delen av den exponentiella kurvan vilket gör det här till en seriös epidemi med risk att spridas över hela världen.

En miljard dollar skulle behövas för att hantera utbrottet säger FN:s humanitära chef Valerie Amos. Från ett finansiellt skuldperspektiv är det här goda nyheter, eftersom folk börjar se igenom krigspropagandan och inte längre vill att länder ska skuldsätta sig för att bedriva krig. Det är lite svårare att argumentera mot ökad skuldsättning på grund av ett dödligt virus.
Men en miljard dollar är inte så mycket i den finansiella världen, så låt oss titta på lite andra uppgifter.
CDC, U.S. Centers for Disease Control, äger ett patent på Ebola sedan 2010. Inte något vaccin alltså utan viruset i sig. Varför vill Amerikanska regeringen sätta sig som ägare av ett dödligt virus?
För att ta reda på detta kan vi jämföra med den förra stora pandemin, svininfluensan. Här skrämdes länder till att köpa in enorma mängder vaccin och i sin tur skrämma befolkningen att vaccination är livsviktigt. Det uppskattades att de läkemedelsföretag som tillverkade vaccinet skulle tjäna 50 miljarder dollar per år. Summorna börjar öka.
Tekmira Pharmaceuticals verkar vara det företag som blir kassako den här gången. Ett företag som är kopplat till Monsanto genom investeringar, men som i slutet på Juli fick ett kontrakt med Amerikanska försvarsdepartementet värt 140 miljoner dollar för att skynda på deras påbörjade forskning om ett Ebolavaccin. (http://finance.yahoo.com/news/tekmira-provides-tkm-ebola-phase-161928543.html)
Det behöver nog inte sägas att Tekmiras aktievärde sköt rejält i höjden av detta fantastiska samarbete, jag menar överföring av tillgångar, mellan offentlig och privat sektor.

ebola
Vilka äger då Tekmira? Som vanligt en stor mängd globala finansinstitut, men den största aktieägaren är Franklin Resources Inc. Vilken i sin tur ägs främst av Merck & Co Inc, Microsoft, J.P Morgan Chase, Apple, Citigroup och en del andra företag, främst inom läkemedel. Alla dessa utom Apple är medlemmar i Council of Foreign Relations tillsammans med varenda stort bank, vapen- och oljeföretag som existerar, och Rothschild såklart. (Ni vet, de som drog upp grunderna för Balfourdeklarationen och staten Israel.)


Vi har alltså att göra med en hel del sionister som vanligt, och vilken överraskning är det då inte att direktören för CDC är Thomas Frieden, som 2007 ville att omskärelse skulle användas för att hindra AIDS att sprida sig (http://www.nytimes.com/2007/04/05/nyregion/05aids.html). Han har dessutom tonat ner riskerna med "Metzitzah B'peh" i ett officiellt brev till den judiska befolkningen i New York.


En sån lydig sionist som Frieden kommer inte att ha något att invända då Tekmira får i uppdrag att producera enorma mängder vaccin uppbackad av CDC:s patent. Kostnaderna står naturligtvis medborgarna för, arbetsmaskinerna vars mening i livet är att göra den globala finansiella eliten till världsherrar.
Vi skulle kunna gå in på bieffekterna av vaccinering och CDC:s nedtoning av detta, användning av virus som biologiska vapen eller varför inte Bill Gates tankar om depopulering och sterilisering, men det är bättre att låta "follow the money" vara den röda tråden. Pengar är fortfarande bankskulder, och den som styr pengarna styr ekonomin och därmed politiken.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram