VALRESUMÉ

2014-09-15

sionistdemokraterna

RESUMÉ:

Valresultatet är det absolut bästa för att skapa en upplyst och medveten befolkning.

Varför? Jo, gissa vad som händer med människors medvetande när finansinspektionen, som ligger utanför den möjliga politiska styrningen, tvingas införa amorteringskrav och slopa ränteavdraget vilket innebär 8 - 10 Tkr mer i månadskostnad på ett 2 Mkr lån - samtidigt som inte Löfven kan bilda regering.

Mer politiskt medvetna människor visste redan att människor är mycket omedvetna och att vi inte har hunnit göra tillräckligt många tillräckligt medvetna och nu får vi den bästa hjälp vi kunde få. Så vi skall faktiskt vara ödmjukt tacksamma för att de möjliga bortförklaringarna för misslyckandet av det rådande partisystemet har eliminerats.

Nu har ju väljarna fått det bästa som de kunde ha önskat sig enligt sina egna hittills rådande - gällande - värderingar som de inte har varit tillräckligt villiga att ifrågasätta och nu kommer verkligheten att tvinga människor till att omvärdera sina egna ställningstaganden och sitt eget politiska engagemang. Migrationens roll kommer att bli uppenbar till sin betydelse - en ren konsekvens av systemets inneboende natur och karaktär - och kostnaderna för hushållen kommer att explodera.

Detta får Petro Poroschenkos politiska trovärdighetssituation i Ukraina att närmast framstå som gynnsam ur ett allmänt socialpolitiskt medvetandeperspektiv. Ingen kommer att kunna missa utvecklingsriktningen och ingen kommer att kunna missa den totala oförmågan i systemet för att hantera att bankernas pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken. Vi får - bör - dock hoppas att de fredliga ordnade formerna kan bestå när människor inser att de har blivit grundlurade hela livet.

Som en företrädare för IF Metall sade till mig igår, så är det vårt (han är med oss) starkaste kort vilket vi nu måste spela klokt nu så att dess känslomässiga effekter inte springer ifrån oss och att dess effekter stjäls av de polariseringsskapande krafterna som vill bevara maktstrukturen genom att skapa syntetisk opposition.

Nu börjar finalen på allvar och fönstret till verkligheten öppnas.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram