Höst i Willy Wonkaland.

2014-09-01

images (2)
Är fred omöjligt i Ukraina i dag? Nej, inte alls. Men det är omöjligt så länge väst håller sina förhoppningar om att erövra Donbass levande. De borde ha vetat det från början, och kanske de gjorde det, och började detta korståg ändå, eftersom det stora priset är det efter är Ryssland självt. Över väldigt många människors döda kroppar. Den Anglozionistkontrollerade regleringsbankens skuld hegemoni måste som bekant expandera, för genom pengar kontrolleras den ekonomi som styr politiken.

Dessa clowner drar oss in i krig. Och ja, kanske det skulle vara en bra idé för dig att tala om för dem och alla andra att du inte vill att de ska göra detta, ingen i den svenska politiska adeln adresserar vad som är problemet här, faktiskt precis lika lite som de adresserar det fundamentala problemet i grunden för ekonomin, givetvis för att det nu "råkar vara exakt samma problem - det valutafinansiella systemet som används för betalningar av exempelvis naturresurser. Men kanske borde du ändå göra det, berätta detta för någon, innan dina barn, eller deras vänner, deras grannar, börjar dö på något ställe långt borta, på den fula teater som de borde aldrig ha varit en del av.

I EU häromdagen (i ännu en puffigt definition av demokrati) så valde man sin nya president. Man valde den Polske PM Donald Tusk, vilket ju kanske kan tyckas lite märkligt eftersom Tusk inte talar varken ett ord engelska eller franska, och han kommer uppenbarligen från en nation som inte ens är inom euroområdet, men han kommer nu få leda möten som berör euron. Men Tusk är en hök angående Ryssland, och därför bekväm att ha i den inre kärnan i Washingtons och Bryssels kontrollapparat. Han har inte precis hållit igen på dåliga och fula saker om Ryssland och Putin, han är faktiskt nästan som lilla hunden, vilket kanske säger något även om det bara är nästan.

USA och EU har arbetat i flera år, minns Nulands uttalanden om $5 Mdr, för att få se sin önskan att ta över Ukraina bära frukt. De har kommit långt, men de ville ha Krim och Donbass regionen mest av allt, och det är just vad som de har fortfarande inte har fått. Ändå har de hittills visat sig mer än villiga att hjälpa till att först döda tusentals östra ukrainare för att få vad de vill ha, och nu är de redo att starta ett krig över det målet.

Den väl förberedda, uppbyggd steg för steg, storyn i den västra pressen är därför och det rakt omvända som alltid, hotet om Rysslands expansiva drift.

Man försöker till och med skrämma tyskarna genom att hänvisa till en Sovjetstat som nu har varit historia i nästan 25 år, ett Ryssland som var avgörande för att rädda Europa från de ursprungligen Anglozionistiska idéerna, vad annars, om Tredje riket och som förlorade 20 till 30.000.000 människor i processen, genom att påminna dem om en 80-årig eftergiftspolitik till Herr Hitler? Tyskarna?

När vi tittar på vad som egentligen har hänt under det senaste decenniet, och vad vi kan bevisa när det gäller expansionsdrift, så är det utan tvekan en plågsamt ihålig story. Sedan vad vi faktiskt vet, vad som inte är en ren hypotes, är att det i stället varit i väster, via Nato, som det har funnits expansionshumör.

Trots fasta avtal om att inte flytta Natos gränser österut, har alliansen inte gjort annat än flyttat österut, och planerar nu att förlägga ännu fler trupper och nya armébaser rätt på Rysslands tröskel. Berättelsen -narrativet - för att motivera denna NATO expansion som bryter mot dessa tidigare avtal, som vi kan se gång på gång, är att Ryssland är på väg västerut, vilket det inte finns några som helst bevis för, bara anklagelser, och att Nato territoriet är okränkbart, men Ukraina är inte en Nato medlem. Minns nu detta, först Maidan med kakutdelande Nuland alltså, inte först Krim där det redan fanns Ryska militärbaser.

Inget Nato territorium hotas att bli kränkt, annat än inuti den narr - ativa berättelsen. Dessutom, även om röster i Europa hävdar alltmer högljutt att hotet mot Ukraina är ett hot mot Europa (dvs. EU) så är Ukraina inte mer EU-medlem än det är medlem i Nato. Bryssel verkar visserligen vilja att det ska vara, men det är också där berättelsen slutar. Så det är helt enkelt förändrat i farten och har nu blivit: "Ukraina utkämpar ett krig på uppdrag av hela Europa", alltså a.k.a den berömda demokratiutvecklingen.

Vilket är, kanske gör, eller i alla fall borde göra, att någon tänker: Men allvarligt talat har verkligen Ukraina dödat över 2000 av sina egna medborgare "på uppdrag av Europa"? Visserligen så har ett folk den ledning det förtjänat, men räcker det inte snart med det självförakt som gör att människor inte vågar ställa sig upp och säga ifrån?

Hela konflikten kunde lösas på ett ögonblick om bara Kiev skulle berätta för Donbass ledarskap att de kan vara självständiga. Men det är inte vad Poroshenko vill, vad Yatsenyuk vill, vad Hunter Biden vill och absolut inte vad Washington och Bryssel vill, vad Kolomoivsky vill vill man inte tänka på men det faller på också på sin egen dumhet. Men eftersom Donbass är den i särklass rikaste regionen i Ukraina, vilken dock råkar vara ett hem för människor som inte vill styras av den nuvarande Anglozionistjuntan i Kievs ledarskap. Så skulle du också döda ett gäng av dem och ingjuta skräck i resten så att de flyttar, eller hur?

Eller så kanske det är dags att säga ifrån innan vi blir indragna, och andra får lida mer på grund av vår moraliska undfallenhet, för det blir vi annars.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram