Golfare vs kraftsport

2014-08-12

14772626295_cf0ef741b8_z

Det tog inte lång tid alls.

Några korta dagar efter att Ukrainas alltid lika underhållande marionettregering, som nu tycks ha fastnat med pungen i björnsaxen med sina flygplansbusinezz och vars existens är ägnad att gynna sina Anglozionistiska överherrar och definitivt Victoria Nuland : s överordnade. Så glömdes det för ett kort ögonblick bort att kievjuntan har absolut noll inflytande och inte bör stöta bort Ryssland för då stöter man även bort Europa (läs Angela Merkel).

Så när man meddelade att man kan stoppa ryska energitransporter genom landet (dvs. de ryska gasleveranserna till Tyskland) utan att få Angela Merkels medgivande till ett sådant löjligt hot, mot Europa - så passar en stor tillbakablick till början av 2009 och förverkligandet av tanken på att vintern är precis runt hörnet - som snabb påminnelse till Kievjuntan från makten som är i kontroll med rådet till sina dockor att man motsätter någon som helst ukrainsk cut-off på rysk gas, som Bloomberg rapporterar och citerar en EU-tjänsteman.

"Olika delar" av den ukrainska regeringen som "aktivt överväger" en cut-off av rysk naturgas i transit genom Ukraina som en del av eventuella sanktioner mot Ryssland. EU skulle motsätta sig en sådan åtgärd av den ukrainska regeringen, som håller på att utarbeta lagstiftning för att möjliggöra sanktioner mot Ryssland på grund av dess ingrepp i östra Ukraina, säger EU: s officiella reportrar i Bryssel under villkor av anonymitet

"Det är trygg energiförsörjning genom Ukraina som måste upprätthållas", "säger den officiella kommande versionen.

Översättning: sorry Ukraina, men då Europa har att välja mellan dig och rysk gas, vinner gasen varje gång.

Och nu när Putin vet om detta som öppet faktum (som han har känt till hela tiden) att han har all makt över Europa, och därmed Ukraina, kan man absolut inte förvänta sig av honom att backa undan någon gång snart, eller - att han skall krypa ihop i fosterställning under bordet och suga på tummen.

...men det finns en del andra events som kommer med den oficiella insikten

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram