Ljus är rörelse är tid - vårt medvetande.

2014-08-10

5d-earth-700x408

Tyvärr kommer de allra flesta av oss aldrig att motstå den naturlagsstridiga rekonditioneringen av våra egna barn eftersom vi är så djupt kognitivt formaterade själva ("kulturellt utvecklade" låter så mycket trevligare, tycker du inte det?)Eftersom de kommer att vara som vi själva är. När allt kommer omkring, varför motstå något som bara är, och som alltid har varit så, så långt vi är berörda? Med tanke på hur kort livslängden för en människa är jämfört med livslängden för samhället och dess alltid utbytbara skyddslingar, vem kan klandra oss för att inte se kroppen med avseende på den täckande klädseln.

Men nu "råkar" det vara så att dessa kläder sydda i tyg spunna av illusionens väv, som belysta av verklighetens ljus allt mindre kan dölja utseendet på den deformerade samhällskropp, som vi alla någon gång har trott representerade någonting som i alla fall inte enbart var av ondo, ur ett allmänt gemensamt perspektiv. Men tiderna förändrar, för upplysning är ljus är rörelse som är tid, vilket förändrar vårt allmänna medvetande.

Ett av de mer illustrativa fenomenen idag som tydligt pekar på mänsklighetens allt snabbare förändrade medvetande, är det perspektiv som beskriver regelrätt ondska av folkmordsnatur, ideologin för supremacism - Zionismen. Det finns ingen återvändo till någons tidigare, noggrant programmerade vanföreställningar baserade på falska sagor och legender om de "stackars försvarslösa judarna", som Gud själv "förmodligen" kallade "sitt utvalda folk" - i böcker skrivna av människor - bara en sådan sak, år 2014? Uppenbarligen den enda indelade grupp av människor som aldrig varit ansvariga för konsekvenserna av sina egna handlingar, likt alla andra som individer. Trots att det ovillkorligen bara finns människor och beteenden, som individer.

Denna kollektiva psykosociala - andliga infektion - kognitiva formatering som nu alltså kallas Zionism, har kapat en religiöst insvept identitet som en varg i fårakläder. Den är helt klart en sinnesförvrängande omänsklig, kränkande, maniskt mordkraft, om nu till äventyrs någon läsare inte har vaknat upp och märkt detta tidigare.

Det nu pågående klart icke-mänskliga angrepp på försvarslösa människor och alltså till och med instängda Gazaborna, kunde dock för den sakens skull inte gärna vara mer vägledande ur ett upplysningsperspektiv, för detta invasiva och icke mänskliga tankesätt. Men så lätt är det alltså att förleda människan, genom att tala till individen genom den bristande emotionella självförståelsen med smicker av individens Ego. Och nu är det fritt fram för alla med upplyst fokus på verkligheten att se detta.

14745343756_f3033c282f_z

Medan världen har förts bakom ljuset till att tro dessa människors beteende inte kan kritiseras beroende på att de uttrycks tillhöra en religion, så har de alltså påpassligt - eller alltså genom långsiktig social planering, tagit över hela länder, media, underhållning, affärer och världens bankkartell, nåja, just bankkartellen har utgjort själva det fundamentala verktyget över tiden och de manipulerar genom detta verktyg världens arméer allt efter deras materialistiskt syftande infall. Och detta har under en lång, lång tid tagit sig formen av olika politiskt kontrollerade polariserande skepnader. All denna socioekonomiska - egennyttigt syftande - nätverksbildning i skyl av en religion som inte får angripas och givetvis även gärna dolt under ismernas polariseringsskapande fanborgar.

Den patetiska enfaldens apologeter i Sverige - a.k.a. Svenska kommittén mot anti - semitism, Expo, försöker naturligtvis att accelerera polariseringen för att minska den exponering som skapar sönderfallet av strukturerna.

Vissa är säkert närmast födda med denna kognitiva formatering, andra indoktrineras in i denna andliga besittning av manisk egennytta, och stora skaror är nu smittade av det. Förmodligen är Sverige ett av de mest infekterade länderna på jorden. De allra flesta kan alldeles säkert genom upplysning räddas från denna nästan hypnotiska andliga självförtärande ånga, men det finns också uppenbarligen de som är tydligt och för närvarande en klar fara för mänskligheten, vars beteende därför inte längre kan tolereras på vår planet för det beteendet blir allas vår undergång. Samexistens är inte på deras agenda.

Vi förefaller i deras ögon antingen ha förvandlats till omänskliga kreatur som existerar för att arbeta som slavar, eller så är vi bara allmänt utrotningshotade. Hursomhelst, mänskligheten håller på att ätas inifrån levande av denna parasitära kraft.

Men ljuset förstör alltid mörkret medan mörkret aldrig kan påverka ljuset, så det är allt upp till oss själva att skingra skuggorna av tvivel på oss själva.

Det blir nog kanske inte mycket tydligare än så här. Manuset är där eftersom det starkaste verktyget, det monetära finansiella systemet nu havererar på sin egen inneboende natur och enskilt kontrollerade kreditbaserade karaktär. den bankbaserade Anglozionismen har inget annat val än att expandera den sociala destabiliseringen globalt för att skapa någon form av handlingsfrihet för att fördröja det ovillkorliga sönderfallet av den strukturella eggennyttan.

Detta är speciellt tydligt när även andra Anglozionistiska och på samma sätt påverkande krafter gör i princip detsamma i Ukraina och på andra geografiska krigs "teatrar" samtidigt, men helst alltså verkar för att skapa en global distraherande konflikt för att i skyl av denna rädda sin egen strukturella maktsituation, som i ljuset av verkligheten är ovillkorligt sönderfallande. Bilden är nu ganska jävla självklar, om du frågar mig, så jag väljer att fortsätta att förmedla den bilden.

Vi är inte maktlösa, minst av allt, vårt medvetande är vår makt, vår kraft att bryta motstånd. Vår främsta uppgift är att vakna upp, bli medvetna och leva upp till vår sanna, inneboende natur. Det krävs tankemässigt arbete att förverkliga fullt ut, men det kan principiellt uppnås av alla och det kan ske ganska snabbt efterhand när tankemönstret är tillräckligt etablerat. När vi vaknar till dessa enkla sanningar som beskrivning av verkligheten och prickarna börjar anslutas sig till varandra i ett mönster, är vi på god väg till aktivering för att skingra denna farliga hot, men var och en av oss är kallade att göra sin egen insats för alla andra genom att rädda sig själv.

wpid-expansion

Vi är inte vana att slåss för vår överlevnad, särskilt inte mot en fiende förankrad i styrande positioner och till synes så kraftfull att de kan skapa en hel alternativ verklighet i syfte att förslava och förstöra mänskligheten. Att detta pågår är utan några som helst tvivel, även om för all del också Intelligenta Gangsters styr belästa busar för att kontrollerar nyttiga idioter.

De kan inte lyckas. I själva verket försöker de nu hastigt begränsa vårt uppvaknande - växande medvetande - som växer av att vi kommunicerar med varandra, eftersom detta är deras ultimata hot. Deras offentliga "ledarskap" och deras dolda styrenheter är några av de verktyg som verkar i spetsen för pracka detta dödsbringande styrsystem på oss. Dessa institutioner verkar inte för oss - allmänheten - för vårt fromma och vår välmåga, dessa har i princip redan från början av sin existens funktionsmässigt övergått till att verka understödjande för dessa parasitiska influenser, oavsett om du så kallar dem djävlar, demoner, satan eller andra epitet ur sagor och legender. Denna invaderande kraft av otillräcklig emotionell självförståelse hos människor, som skapar dessa destruktiva maniska uttryck av egennytta, måste tydligt erkännas, definieras, begränsas och slutligen elimineras.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram