Ljuset till ledning

2014-08-08

manifestation

Antingen drivs världen av ett gäng icke-valda idioter, eller ... ja, det är väl ungefär det.

Men världen idag står på randen till en omvälvande förändring. Den kommer inte nödvändigtvis enbart vara en positiv händelse, utan snarare en av ett ekonomiskt så fruktansvärt slag att den inte har upplevts tidigare i modern tid

Det kommer att bli de ovillkorliga konsekvenserna av en konspiration, ledd av människor som har låtit sina storhetsvansinniga planer för världsherravälde att metastasera in i samhällen till en nu växande orkan av hot mot frihet och rättvisa för mänskligheten över hela världen. Det institutionella medel som ger dessa människor en plattform och möjlighet att utöva sådan makt och inflytande är inte på något sätt resultatet av deras egen energi, utan snarare, den illasinnade energin i deras förfäders insatser för att skapa kriminella kluster, truster och illegala kryphål, som har medfört att materiell rikedom koncentreras vilket nu återspeglas som brister i systemet och den sönderfallande naturen av det västerländska samhället och det kreditbaserade valutafinansiella systemet.

För en egenskap som ledare - upplysning till vidare ledning och upplysning, alltså i därför ett rättvist och för detta reglerat samhälle, skulle deras värdegrundande begrepp vara föraktade, upphävas, bli kastrerade och erkända som önskningar från onda clowner. Vi måste, som samhälle, veta vilka våra fiender är som utgör grunderna för denna strukturella moraliska deformation.

Fabianer, Bilderberger, Trilaterala Kommissionen, Utrikespolitiska instituten och BIS och IMF arbetar alla för att ta ställning tillsammans med kungligheter för att styra världen enligt samma maktstrukturella ordning som under de Ostindiska kompaniernas dagar, då ”Ok-trojanerna styrde världen”. Det har alltid varit samma grundläggande metoder under olika former av tillämpning. Medlemmar i dessa grupper som just nämnts, samverkar under olika grader av medvetenhet - de är olika hårt kognitivt formaterade - även på tvären genom alla grupperna och de bildar ett finansiellt diktatoriskt kluster.

Världen faller sönder runt omkring oss i en allt snabbare takt. Detta nu inte bara finansiellt ekonomiskt. Vi har själva medverkat till den iscensatta nedläggningen av världen som vi känner den, genom att stödja en grupp missledande, oansvariga maktprofitörer, som alltid bara har delat ut ”makt” i lagom portioner till olika positioner för att kunna fortsätta att öka sitt berikande av sig själva.

Varför är då dessa människor så dåliga? Varför hänvisar jag ofta till dessa bankintressen som ”den mörka sidan?” Är detta helt enkelt grundat på det faktum att de drivs enbart av ett maktbegär? De saknar tillräcklig egen individuell emotionell självförståelse

- Medan lust, lättja och girighet faktiskt på goda grunder utgör grundläggande bibliska synder, så saknar faktiskt många människor, på grund av det rådande kognitivt formaterande klimatet, numera moralisk vilja och uthållighet nog för att inte falla offer för olika frestelser i det moderna samhället. Även om underlåtenhet att motstå frestelser från de grundläggande synderna är tecken på minskad moralisk karaktär, så är detta i sig inte enbart ett fördömande - från min sida.

Nej, det är även på grund av människors brist på förmåga att vilja till att försöka se en sammanhållen vision, det är effekten av långvarig kognitiv emotionell formatering.

Maktens paladiner har försökt att installera sig själva som någonting som skall kompensera för deras egen självupplevda brist i fråga om vad de känner inför betraktelsen av sig själva, en känsla grundad på emotionella etablering - självförståelse. De är små människor - i sina egna ögon - i stora kostymer - egon, de är en armé av trollkarlar från Oz, fångar i illusionen av sig själva.

De försöker därför styra världen, utan några andra egentliga kvalifikationer än deras medlemskap i olika ”lyckliga” sociala spermieklubbar, vilka egentligen bara är symptom på långsiktig psykosocial dysfunktionalitet och ett uppenbart själsligt armod. Den växande psykologiska ofärden i samhället, kommer givetvis därför inte heller av en slump. Deras inneboende upplevda tomhet vars projicering vi nu ser alltmer öppet, sprider sig ner genom dessa institutionella nätverk som de har etablerat, genom generationer av korruption och framgångsrik finansiell manipulation, har nu närmast institutionaliserat dessa förvridna känslodispositioner socialt i samhället.

De ideal som en gång i tiden möjligen kan ha förefallit verka ädelt sinnade hos deras farfäder, har nu avsatts av tiden och informationsrörlighetsutvecklingen och är i dag i ljuset av verkligheten, enbart patetiska uttryck för mänsklig ömklighet och otillräcklig kritisk självbetraktelse.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram