På randen till den kollektiva galenskapens avgrund

2014-08-03

care-free-672x372

Vi har under de senaste halvseklet utbildats, rättare sagt hjärntvättats av TV - ättmaskinen, som labbråttor från födseln till att söka det mjukare enklare sättet, det minsta motståndets väg och oj som vi alla reste ...... alla klassiska tecken på en vallning av djur. Men jag har nog dessutom allt mer kommit till att se detta som att makten formaterade in i oss redan från födseln med syfte att expandera kraften i sin egen maktfunktion genom sociala kontrollsystem samt vidare från generation till generation i tusentals år. Trots allt, man måste ändå betänka att redan exempelvis Athanasius började med dessa fasoner i stor skala 325 e.kr.

Mental, emotionell och intellektuell slavundervisning utbildar slavar i hur man ska vara bra produktiva slavar - utan eget fritt tänkande och en begränsad kreativ förmåga, ja för att då bara inte tala om spektaklet med de emotionella begränsningarna.

Att få människor att tro att de ska kunna känna - uppleva - känslor på kommando, ja det säger väl egentligen det mesta och belyser varför vi inte skall förstå hur mekanismen bakom hur våra egna känslor skapas - betingas - beroende på värderingsgrunderna. Som alltså kan formateras...

Detta bidrar också till att förklara varför vi måste skalas av vår medfödda individualitet och naturligt betingade emotionella självförståelse och sedan måste byggas om och omskolas för att fungera som - i - en slags sammanhållen stridsenhet för att gå direkt in i kampen och kämpa för dem som förslavar oss, alltså vi kämpar för att förstärka vår egen förslavning. Det är lite som parallellen till att vi egentligen kämpar för att få större skulder samtidigt som vi tror att vi kämpar för vår individuella ekonomiska frihet utan att förstå att hela systemet bara består av skulder och att vi alltid förr eller senare blir förlorare.

Med införandet av designade medicinska preparat och sakkunnig psykologisk manipulation, kombinerat med nonstop propagandan via dumburken och styrda nyhetsmedier, så har aldrig tidigare så få kunnat kontrollera så många så helt och enkelt.

Rulla tillbaka i tiden och undersök Maslows hierarki av behov i pyramiden med detta i åtanke. Tron på att människan är naturligt våldsam är en myt som vidmakthålls av "styrande" regeringars formateringssystem för att tjäna sitt syfte och sväljas som en offentlig sanning vilken alltså egentligen bara ser till att rättfärdiga och rationalisera vår egen vilja och apatiska deltagande i en polariseringsskapande mördarmaskin. Rädsla är en mycket dålig långsiktig drivkraft om du försöker föreviga våld bland slavarna som en kontrollmekanism. Knappt någon tror längre på att bombningen av barn på Gazaremsan skapar positiva krafter. Så det psykosociala korthuset är nu mycket skört.

Vid denna punkt i vår delegering till korthusets kollektiva galenskap är vi mer än villiga att internalisera all information som vår enskilda sanning och därför blir också allting till slut falskt, vi är betingade att förhålla oss överens med vad som helst oavsett hur löjligt eller kategoriskt oförenligt det är med sunt förnuft eller etablerade rationella faktum. Detta är den centrala hyresgästen av förnekelse inkarnerad i oss, viljan att tro vad vi vill tro utan kritisk granskning eller prövning, viljan att inte tänka efter, eller för att återkoppla till religionen - lättjan.

Därför genom att kontrollera den totala regi som avgör vad som är sant och falskt och sedan mata människor information som bekräftar vad de har betingats att tro, är vi för det mesta är villiga att ledas i omedvetenhetens nosring överallt dit våra herrar tar oss. Vi blir spelade som marionetter och ändå tror vi att de flesta (om inte alla) av våra egna tankar och beslut tas av oss som självständiga enheter och inte som en del av ett styrt och manipulerat kollektiv, som under generationer har formaterats kulturellt för att passa in i mönstret för den styrande mekanismen för makt.

Det faktum att vi kan välja att lämna hemmet för arbetet 6:53 eller 7:10, gör därmed att vi kan behålla en illusion av valfrihet som egentligen innebär väldigt lite när vi ändå måste vara på jobbet senast 08:00. Vi bedriver dessa psykologiska konstgrepp för att mata och lugna vårt alltmer växande och ihåliga ego för att förneka vår fångenskap och att vi undermedvetet uppmuntras till att göra så av våra ägare. Ur befälhavarens synvinkel, det enda som är bättre än att hålla slavar är slavar som håller sig själva.

Vårt ego har blivit så grundligt smickrat sedan födseln av vanföreställningar om frihet, sanning, rättvisa och det allmänna sättet i folkhemmet, tillsammans med visioner om vår magnifika välvilja till världen, att vi aldrig skulle tolerera, ännu mindre underhålla, tanken på att vi faktiskt bara skyfflas som får och nötkreatur till vårt eget tänkande, föder och reproducerar denna kultur. Det sovande folket. Vid denna punkt i det kollektiva farsen är den enda skillnaden mellan Sovjetunionen på 1970-talet och 80-talet och Sverige 2014, att det ryska folket visste att det var lögner, som användes och missbrukades av som metod av makten för att bryta motstånd.

Och medan de öppet dränkte denna fula insikt i alkohol, så hade de också ändå utvecklat alternativa marknader och bytessystem som visade sig bli användbara när systemet senare kollapsade. Vi förblir dock trollbundna av trollkarlen och vår samtidiga själv medicinering; bara vi säger till oss själva att vi gör det av olika skäl, t.ex. depression, ångest eller vilken ursäkt som står till buds. Vad ingen vill diskutera är att vår depression är den varningssignal om att något är fruktansvärt fel. Tyvärr, så given skuggan av en chans, så marscherar förnekelsen i oss själva vidare på de möjligheter som finns och den måste därför alltid motverkas enskilt, det är kravet som vi måste ställa på oss själva.

Med upplysningens ljus kommer också själens mörker till många

House-of-Cards-Clean-672x372

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram