Zions moral över tiden

2014-07-21

aa-Dees-Israel-and-US-blood-pact11

Det är svårt att stå ut med att titta på nyheterna om den här senaste iscensatta trafikflygplansbluffen. Kärnan återigen, liksom den förra förlorade Malaysiska flygningen är avledning och vilseledning.

Denna gång exempelvis från den pågående etniska rensningen av Palestina kombinerat med försök att eskalera konflikten med Ryssland genom demonisering.

Detta för att precis som vid 9-11, att allra helst kunna införa ett finansiellt globalt undantagstillstånd vilket bromsar hastigheten på sönderfallet av den Anglozionistiska bankhegemonin.

Vad är det vi hör om det brutala angreppet mot Gaza av den snälla godhjärtade israeliska armén, vilken med  uppenbar avsikt att schaktar de oskyldiga invånarna i havet? Nästan ingenting. Vad hör vi om etniska rensningar utförda av Kievjuntan i Ukraina? Nästan ingenting.

Den amerikanska anti Ryssland retoriken är en rökridå. Allt detta är kulisser för att koka upp ilska, hat och mest av allt får dig att tänka på vad som verkligen inte gäller.

Vad gör magikern? Uppmärksammar dig på en hand medan den andra handen är upptagen med att förbereda nästa trick, ett steg i taget, både parallellt och sekventiellt.

Att dessa passagerarplans tragedier är sammanflätade händelser är ingen tillfällighet. Redan nu kommer rapporter in om att passagerarna var döda långt innan kraschen, oaktat att det fanns en dubblett på det malaysiska trafikflygplanet i Tel Avivs hangar hela tiden. Kaninhålets gångar är mängden olika möjligheter till att behålla problemformuleringsinitiativet, så ju fler nyttoeffekter som kan vävas i i konspirationsnätet, desto fler möjliga utvägar skapas det mot upptäckter som leder till ansvar.

Luktar som 9/11, inte sant.

Samma planerare. Samma förövare. Det är därför.

Att ta – inneha - problemformuleringsinitiativet har så många fördelar; de kontrollerande manipulatorerna vet detta och de använder detta fullt ut. Om du skapar kaos, kommer kroppen att reagera. Även om den inte reagerar du kan komma undan med i princip vad som helst i någon annan kvadrant av massmedvetandet, som sedan i sin tur kan verka uppmärksamhetsförskjutande, särskilt när du kontrollerar media, formulerar – formaterar - världsopinionen medan du tystar ned ärlig rapportering eller öppen diskurs. Lägg märke till ditt eget sinne just nu. Pang! Israels invasion och etniska rensning är inte ens på din radar medan du funderar på bevisen om att detta var en falskt flaggad flygplanskrasch eller inte. Se? Det fungerar.

Sådan är den värld vi idag lever i.

Under tiden får vi nästan inga bilder, ingen rapportering, knappt ens en blick in i vad som händer i Gaza angående det pågående folkmordet. Det skjuts åt sidan, medvetet och ack så bekvämt. Allt medan denna upptrappning av Gazasituationen var öppet belyst av israeliska talesmän tidigare, gällande den iscensatta så kallade kidnappningen av tre israeliska tonåringar, vilken bekvämt föll in i mönstret innan det massiva angreppet på Gaza började. Iscensatt terror som värst, och mest uppenbart.

Medan Israels pågående mord – brottslighet - har pågått sedan dess införande med många fruktansvärda pogromer på det palestinska folket vars mark de har ätit upp, är den senaste incidenten nog den mest flagrant regelrätta folkmordsaggressionen hittills. De vet tydligen detta, och skapade därför dessa dimridåer av trafikflygplans händelser med knähunden Amerika vars medbrottslighet som kooperativ har höjt retoriken, och distraktionseffekterna, med sitt anti-Ryssland sabelskrammel.

Anglozionisterna vet att när bankhegemonin rasar då rasar Israel, så det är bråttom att vidga den geografiska kärnan för maktstrukturen, att etablera kontroll innan det monetära styrmedlet mister sin funktion för mycket. Samtidigt så måste man bromsa sönderfallshastigheten för det monetära styrmedlets funktion. Så de etniska rensningarna har en funktionsmässigt betingad grund, precis densamma som förr när Anglozionisterna ställde an ariseringsprocesserna 1933 för att stjäla religiösa judars tillgångar. Det är helt enkelt att reducera återvinningsmöjligheterna.

Listigt, va? Njaaaee. inte så om du är vaken nog att ha ett hjärta och till och med är beredd att börja se vad som verkligen pågår. Är beredd att ompröva dina kognitivt formaterade inställningar.

Denna senaste invasion i Gaza är den i särklass mest uppenbara och självklara men ändå, och många ser det. Att radera en fångad befolkningen utifrån en förment kidnappning och några raketer från försvarslöst fängslade människor är så självklart som det blir. Och det mest hjärtskärande och omoraliska på egennyttans altare.

Åtalet faller också på dem som faller för denna propaganda. De sovande anhängare vars näsor vänds sist i rodnad av störande nyheter istället för att inse vad som verkligen händer och vilka som är de skyldiga.

Det är dags att sluta vara hypnotiserad av de här getskalledyrkarna.

Det är dags att aktivera sig och stå upp för vad som verkligen är sant och rätt.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram