Med vetande kommer makt

2014-07-15
75667_408929899162702_656530777_n

Vi måste börja agera nu, så som i just nu och det snabbt också, eftersom ” makten” — ansvaret för vilseledningen – redan har börjat gå under jorden, eller börjat göra planer för någon annan grupp eller blodsbandsbetingad indelning senare skall komma att bära ”ansvaret” för regin till den styrande dagordningen, alltså om tillfället till detta kommer igen, vi kan inte låta cancern – parasiten – vila upp sig. Vi måste jaga bort skuggorna med upplysningens ljus.

De lägre skikten av marionetter kommer att återförenas med mänskligheten, och agera som vore det så att de inte har gjort något fel, när de ändå kommer att dras mot de gamla maktpositionerna om - när – chansen ges (åtminstone tills en balans uppnås och de själsligt oförmögna accepterar denna balans ) Arbetet med upplysning till vidare ledning och upplysning måste därför alltid öka – leva – för att den allmänna medvetenheten skall öka, a.k.a. kampen för demokratin måste alltid aktivt hållas levande, eftersom demokrati bygger på en upplyst och medveten befolkning och vi föds mindre medvetna.

Dom – maktmäklarna – vet att det finns ingenting annat de kan göra nu för att vinna kampen mot vår frihet – det allmänna medvetandet – längre, förutom att springa iväg så långt bort som möjligt från oss, innan det finns för många av oss som är vakna. Annars blir ju blir priset en lite dålig stämning. Majoriteten eller i varje fall en tillräcklig – kritisk massa – av mänskligheten måste därför vakna upp nu, stå upp mot denna förändrade agenda, och motstå att luras av ”dem” innan de hinner förbereda sig tillräckligt för att komma undan. För annars kommer historien att upprepa sig igen.

De som är vakna måste eliminera öka sina insatser för att belysa det som kastar skuggor på väggen, så att alla snabbare kommer att inse att vad de trodde för att vara verkligheten, egentligen bara var en illusion.

Det verkar enkelt att ta tillbaka vår frihet, eftersom de är så få och vi är väldigt många. Gör matematiken och du kommer att upptäcka att det redan finns tillräckligt många människor, om inte redan en överväldigande mängd av oss, som redan är medvetna och som egentligen kan göra allt som krävs för att få ner makten på marken.

Jag menar, om nu Sokrates avrättades för att han kunde och förmodligen orsakade en massa uppvaknande människor som skulle hota marionettmästarnas dagordning, vad kan då inte åtta miljarder människor göra, vare sig de är vakna, sover, eller befinner sig någonstans mittemellan?

Problemet, tycks det för makten, är att tiderna har förändrats. Även om historien (”Sokrates” story) tenderar att upprepa sig genom hur ”makten” tar kontroll över oss och förlorar den igen, så är vad som händer i mellan och har alltid varit förändring.

Makten har visserligen blivit mycket smartare genom alla tider och kontrollen har aldrig varit mer förfinad än vad den är idag, men i sin tur så har vi nu blivit mycket starkare i insiktsbaserad viljestyrka och enheten av medvetande baserat på att informationsflödesriktningen har förändrats genom Internet.

Saken är den att det kommer alltid att finnas människor som är ”naturligt” graviterade mot maktpositioner, a.k.a. vilseleder, bort från ledning till vidare ledning och upplysning – vilket alltså beror på deras egen bristande emotionella självförståelse och dessa människor utgör ett helt nytt lager av möjliga marionettmästare. Så därför måste kampen för upplysning – demokrati, alltid hållas allmänt medvetet levande, detta är det demokratiska ansvaret för den upplysta människan.

Konsekvensen annars av växande omedvetenhet skulle vara politiker, bankirer, pampar, topptjänstemän inom statliga myndigheter, och så vidare. Där dessa andra nivåer sedan kontrollerar en tredje nivå och så går det på med vissa kedjor längre än andra beroende på vilken stege du tittar på, tills den når allmänheten och försöker invadera våra sinnen, levnadssätt, och frihet från alla vinklar: politik, statlig myndighet, utbildning, religion, ekonomi, media, livsmedelsindustri, hälsovård och så vidare.

Poängen med detta, nu när jag har lagt fram problemet, är att vi måste agera nu mot dessa system och i slutändan mot den rådande dagordningen. Det är redan oundvikligt att vi kommer att ta tillbaka makten, frågan är bara vilka former och uttryck som detta återtagande kommer att ta sig och det finns inget de kan göra för att hålla oss kvar i detta system eller utvecklingsriktning; ändå måste alltså vi hålla i minnet att det finns många lager av marionettmästare i systemen, och även när de värsta ger efter, så står fortfarande deras agenda intakt, och det kommer fortfarande att finnas de som håller den dagordningen som religion tills ”de” får möjlighet att fullt ut genomföra den på den mänskligheten och försöka stiga upp till makten igen.

Historien upprepar sig, och det är därför. Att vi inte strävar efter att förbättra oss själva som människor – individer – i enighet. Att vi inte ändrar, utan istället upprepar, vårt beteende till givna förutsättningar. Om orsaken till dagordning är bristande emotionell självförståelse, kommer det alltid att finnas människor som vill genomföra denna dagordning igen, tills dess att balansen har återvunnits i det kollektiva mänskliga medvetandet. Om vi bara utrotar det som just nu har kastat skuggorna på väggen, vad kommer de tidigare kedjade folken att behöva titta på, utom en tom vägg?

Visst skulle de tillåta andra människor att lossa bojorna på dem så att de också kan upptäcka verkligheten utan skymmande skuggor, rök och speglar? Så tänk hur många fler människor skulle vakna upp på en gång om alla alltid höll tanken levande på kampen för den ökande allmänna medvetenheten.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram