Demokratiutvecklarna i Serbien - av Damir Krunic

2014-07-13

apocalydeesdeoc-300x239

Jag vet att du är medveten om sanning om situationen som har varit på Balkan, men många här vet inget om detta. Albanerna har använts av NATO som deras vassaller för att fördriva Serberna från Kosovo så att NATO - anglozionisterna har kunnat bygga sin militära baser där och rensa Kosovo på dess naturtillgångar.

Men detta som alla andra ockupationer av ett land, kommer inte vara för evigt det kommer andra tider nu. Även fast Serbien är väldigt svagt just nu, eftersom landet har plundrats nu sedan Milosevics fall, av egna politiker som varit installerade av CIA och styrts av Anglozionisterna för att försöka förstöra landet helt och till slut splittra landet i bitar så att det försvinner helt från kartan. men så kommer det inte bli!

Bara för att nämna några exempel, så har dessa CIA installerade politiker hela tiden gjort om landets lagar för att kunna t.e.x. föra in GMO mat bygga HAARP i Serbien, totalt förstöra och skrota all militär styrka vi hade och som var kvar från det gamla Jugoslaviens tid. När det så senare kom dessa galna tornado vindar och översvämningar som triggats igång av HAARP så fanns det knappt någon militär som kunde rädda och hjälpa folk i landet. Förr hade Serbien en beredskap på i alla lägen över 100 000 man i beredskap, nu är det knappt 20000. Men hur illa än som läget ser ut där idag, så om man läser lite om historien, så inser man att läget kan och kommer att vända väldigt snabbt. Genom historien så har Serbien alltid haft en lååång medvetandemässig startsträcka, då dess folk kan låta sig förtryckas och plågas länge innan dom reser sig.

Men när dom väl reser sig då reser sig alla, då det handlar om att överleva. Det har flera stormakter genom historien fått erfara bla. Ottomanska riket. När det handlar om att antingen låta sig utrotas eller att gå i krig för att överleva. Österikeungern skyltade med att dom skulle erövra Serbien på 7 dagar med sin överlägsna militärmakt men alla vet vad som hände sedan första världskriget brakade loss istället. Och jag är övertygad om att även NATO kommer få smaka på detta till slut och speciellt då deras vassaler som använts av dom för att förverkliga deras geostrategiska mål mot Ryssland på Balkan, eftersom Serberna alltid varit ett Ryssvänligt land.

Serbien har varit förtryckt nu i nästan 25 år av Anglozionisterna, men sådant vet ju inte folk i allmänhet om alls. Och det är just för att Serbien inte ville bli Anglozionisternas vassaler själva och inte alls ville släppa in dom i landet och låta sig förslavas. Efter Milosevic har Anglozionisterna genom sina kontrollerade hormedier, som är deras starkaste vapen för kognitiv formatering, hela tiden försökt att hjärntvätta Serberna och vända om dom till lydiga slavar, men dom verkar fortfarande inte lyckats i någon större omfattning. Men som sagt, läget där är ändå riktigt illa nu men så brukar det alltid vara innan det vänder helt och hållet, när folk får nog av allt.

Och genom internet så blir fler och fler mer medvetna om vad som pågår i världen.

Damir Krunic.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram