ICU 4 real

2014-07-08

false-flag-we-ar-awake-700x316

Vi behöver inte oroa oss för terrorism som kommer till Folkhemmet från utanför våra gränser; vi har en sådd av terrorism just här, noga räknat en av de värsta på jorden, i vårt "möjligheternas land" i vår egen trädgård, en extremt bitter sådd av materiellt missnöje som kommer att göra terrorister av våra grannar och förgifta oss alla. För sår man vind så skördar man storm.

Vi måste skaka på huvudet och nästan skratta åt detta iscensatta vansinne sker och allt skapande av rädslor som pågår. Som vi vet, det är allt gjort av samma sociopater med klåda i fingrarna och plånboken för att dra igång nästa false - flag - op för att stötta sina program och vidare nästa växel till öppen diktatur. Det omnämns nu tydligt. Ja, varför inte bereda i förväg för de nya hyperdrakoniska åtgärder de ska få mandat för i spåren av någon fasansfull ny falseflag händelse, eller händelser?

Titta bara lugnt på detta iscensatt vansinne. När allt förstorar förväntan för det önskade svaret, och hur bekvämt det är att ha förövarna redan identifierade.

Många skarpsinniga analytiker och vakna bedömare ser denna aktuella månad juli som en mycket farlig tid. Ekonomiskt, geopolitiskt och inhemskt. Medan den bärande amerikanska aktiemarknaden svingar sig vidare mot himlen, redo att avvärja någon som helst offentlig misstro i det nuvarande systemet.

Sensmoralen i historien är detta: saker och ting blir sällan som du förväntar dig, men så länge du har tiden på din sida kan du bli glatt överraskad över hur lycklig du kan bli.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram