Demokratiutplåning - kallad utveckling.

2014-07-06

regnbågszionister

Planen har som bekant varit i gång under en längre tid, men av någon anledning - aka det havererande monetära systemet i kombination med det förändrade informationsklimatet - så kickar de in flera allvarliga hack för sent, de är numera tvungna att laga efter läge - alltså är offer för omständigheterna - eftersom informationsrörlighetsriktningen inte går att styra. Så de översvämmar till exempel USA: s gränser samtidigt som de fortsätter att injicera europeiska länder med de invandrare de kan från en mängd olika kulturer och geografiska platser där de kan ställa an konflikter grundade på sina egna ekonomiska vinstmaximeringssyften. Inga nyheter för någon som tänker efter det allra minsta alltså.

Så vad och vem är det som ligger bakom detta?

Som vanligt, de ger sig oblygt tillkänna i sina egna dokument och uppblåsta tal till sin egen inre krets. Särskilt då Lilla hun.... Oooops FN globalisten och fettsäcken Peter Sutherland, vice verkställande ordförande i Goldman Sachs och tidigare BP VD, strunt topp Bilderbergare och Trilateral kommissionsfåne, som har kommit rakt ut och förklarat sin plan så tydligt och arrogant som bara möjligt.

Det är dock inte helt klart att kommentaren från förra veckan av Peter Sutherland, FN: s särskilda representant för migration, verkligen räknas som en "tabbe", eftersom Sutherland inte verkar inte ha någon som helst känsla alls av att det han har sagt kan ha varit störande för någon. Varför tänker jag genast på en viss utrikesminister, som helt urspårad efter ett antal besvärande frågor fräste att han levde i en annan värld.... film kommer.

Detta är ganska enkelt, minst sagt - faktiskt banalt. Mekaniken är styrande och deras tramsiga försök att etablera öppen diktatur blir alltmer patetiska ur sitt historiska perspektiv. Men var hittar de sin hybris? De gör redan detta oavsett om lokala tjänstemän vill det eller inte.

Genomförandet av FN: s Agenda 21 eroderar samhällets bindväv - allmänna välfärd - bakom kulisserna som termiter som äter ut en byggnads infrastruktur - stomme, medan bankirerna backar - styr - politiska globalister som deras mastermind, med olika tentakler som manipulerar mänskligheten genom sina multinationella bank-, politiska och företags marionetter. Så det gäller att ställa till krig och samtidigt ge sken av att verka för fred. Divide et impera.

Det är dessa frågor som måste ställas till dem som vägrar att vakna upp, när vi påpekar dessa uppenbara sanningar. Uppvaknandets låga brinner allt klarare inom människor och det är en bra sak, för att få bort dem från elstängslet och ut ur den farliga förvirring de är i som tillstånd betraktat. Det finns bara en plats som är farligare än att bara vara på defensiven, det är i ett tillstånd styrt av rädsla och förvirring - som leder till panik - att bli helt irrationell.

Det gör människor till sittande ankor ur perspektivet av sin omedvetna mänsklighet. Men tidvattnet vänder.

Dessa kognitiva formateringsenheter - maktens organ - driver nu alltså öppet sitt program moraliskt extremt ostraffat, medan mänskligheten försöker att brottas med dessa frågor - skapade effekter - på ett korrupt, meningslöst, och på olämplig politisk nivå - sätt. Det blir inte möjligt att nå förändring förrän människor i tillräcklig omfattning förstår den stora bilden av vad som begås som handlingar med vilket syfte. För att de ska ha en verklig medvetenhet om omfattningen av mänsklighetens planerade öppna diktatur och vikten av att inte mata odjuret med sin energi och att inte bedriva samarbete längre.

Kunskap och förståelse utrotar rädsla, vilket är anledningen till att deras presstituerade gör det så svårt att ansluta prickarna till en linje. Men slöjan är på väg att falla ner i en fantastisk hastighet nu och jag räknar med att vi kommer att se några allvarliga skiftnycklar som kastas in i deras maskiner. Och det kommer genom vakna och medvetna individer.

...och verklig demokrati, alltså betingad av den befolkningsmässiga allmänna medvetenheten inom en geografisk yta? Tja, den får vi alltså skapa själva, de kommer vi inte få till skänks, inte av makten i alla fall.

http://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram