Inte bara eftertanken bleknar

2014-06-20

Al cia da

Det vanliga rädsloskapandet och vapenskramlet, tar sig nu till en annan dimension, och är tänkt att sätta västvärlden i beredskap genom att förstärka terrortemat som den globala makthegemonin har spelat hela tiden, så att alla andra ska hålla med om vad som händer, eller vad de fått återberättat för sig pågår, ur det perspektivet som makten vill att det allmänna ska hållas medveten i. Denna förstärkning är en integrerad del av den sociala ingenjörskonsten.

Bara en upprepning av det omsorgsfullt skapade namnet "Islamiska staten Irak och Syrien" inskärper vad för absorberad syrisk stat de vill åstadkomma. Kriget för sinnet kommer först, sedan bara följer resten på. Gränser löses genom propaganda, det är deras vapen val. De globala psykopaterna har ritat den kognitiva kartans gränser för att uppfylla sina mål i decennier. Och krig har alltid varit deras ursäkt, som nästan alltid utlöses och eggas fram av false - flag operationer.

Nu när al-Qaida kulissen har slut på färgstyrka - har bleknat, särskilt som USA och Nato har fångats på bar gärning med att beväpna och utbilda dem och andra legosoldater för att undergräva målen för nationer i sina regioner i valen, så måste en större och elakare demon uppstå för att skrämma skiten ur krigströtta befolkningar.

Det är där det nukleära alternativet verkar nästan oundvikligt. Amerikanerna är slitna av meningslös politik, en intetsägande media och en kollapsande ekonomi. Det behövs något präktigt stort - en smäll - för att få upp dem på banan igen och skaka dem tillbaka in på den utflippade scenen, som drev dem till det första frenetiska angreppet på Mellanöstern och den själlösa underkastelsen till Patriot Act m.fl. och införandet av polisstaten som följde.

Det är en fruktansvärd möjlighet att föreställa sig, men det är helt klart att maktens människor är fast beslutna att ta sin offensiv mot människors suveränitet och helighet till nästa machiavelliska nivå av global styrning, som börjar med upplösning av personliga rättigheter och friheter som baseras på vilken ursäkt som de tillverkar.
Deras val är detta eller den egna undergången med mindre trevliga passager.

Var förberedd mentalt, andligt och fysiskt.
Det är inte en tid att göra ingenting. Att vara förvarnad är att vara förberedd ... med tydliga försiktighetsåtgärder och ett klart medvetande hela tiden. Om och när denna nästa stora händelse inträffar, så kommer det återigen omforma världen omkring oss. Redan nu är ekonomier på randen till kollaps med ovillkorligen ingen som helst möjlig lättnad i sikte. Det kommer inte behövas mycket - och dessutom med tiden allt mindre - för att sätta dominoraden i rörelse, och det är därför en okontrollerad tillräckligt dramatisk händelse också kommer att bli allt de behöver för att med våld försöka att ta kontroll på alla nivåer, det enda som de faktiskt inte redan har gjort.

De kommer utan tvekan att få all uppladdning de kan ur hotet mot sig inför en sådan händelse som de gjort sedan den ursprungliga 9/11. Upptakten är uppenbar så titta efter den nu. Redan nu delar Obomber ut exekutiva order som är helt galna utan att vi knappt ens börjar se några försök att trycka tillbaka detta eller att ställa an hans usla avsked på grund av någonting angående konstitutionen, med tal om en eventuell riksrätt.

Detta är själva klimatet som föregår iscensatta händelser, megadistraktioner från uppenbara realiteter, där den tunna slöjan bär budskapet och folk börjar att fånga den. Då händer det.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram