WZ going down

2014-06-04

Jompa och Jompa

Som vi numera blir alltfler som vet, så finns det en mycket intressant förklaring till varför AngloZionist riket (WZ) hatar Putin så mycket.

Det finns exempelvis en artikel som har rubriken " Slutet på den nya världsordningen " och den är skriven av Christopher R. Hill, USA: s tidigare biträdande utrikesminister för Östasien, USA: s ambassadör i Irak, Sydkorea, Makedonien och Polen , ett amerikanskt särskilt sändebud för Kosovo, förhandlare av Daytonavtalet, och amerikansk chefsförhandlare med Nordkorea 2005-2009 ", dvs en höjdare i den USA baserade Zionistnomenklaturan .

Här är vad Hill skriver:

Rysslands annektering av Krim och pågående hot mot Ukraina tycks betyda slutet på en 25-årsperiod, vars kännetecken var ett försök att föra Ryssland till större anpassning till euroatlantiska mål och traditioner (WZ) . Nu är frågan: Vad kommer härnäst? (...) [Det] nya världsordningen som höll i nästan 25 år. Med undantag för Rysslands korta krig med Georgien i augusti 2008 (en konflikt som i allmänhet ses som initierad av en vårdslös georgisk ledning), Rysslands samtycke och engagemang till den "nya världsordningen, " var dock problematisk och var en av de stora prestationerna av den efter det kalla kriget eran.

- I detta skall man betänka att Hill är den han är ...

Vidare -

Även Rysslands ovilja att stödja samordnade västerländska insatser, till exempel i Bosnien och Kosovo under 1990-talet, byggde på argument som kunde höras i andra europeiska länder. Rysk demokrati hade säkert sin beskärda andel av brister, men som knappast gjort den unik bland postkommunistiska länder. (Sv...) Amerikanerna dock, behöver förstå de utmaningar de står inför från ett Ryssland som inte längre verkar intresserad av vad väst har haft att erbjuda under de senaste 25 åren:

- särställning med Nato, en privilegierad relation med Europeiska unionen, och partnerskap i det internationella diplomatiska strävan.-

Ja där ser man! För istället för de helt felaktiga grunderna (den vanliga skiten om det växande och revanschistiska ryska imperiet), så har Hill nu helt rätt: Ryssland har absolut noll intresse för "västerländska projektet". Så är det! Man har sina naturresurser och vill inte bli pådyvlad skuldbaserad digitalkonfetti baserad på Zionistdrömmar som betalning för naturresurserna.

Från 1991 (och egentligen ännu tidigare) till 1999 var Ryssland en kejserlig koloni som drevs av en samling av mestadels judiska oligarker som hatade Ryssland och som bokstavligen stal allt de kunde, som vanligt.

Från 1999 till 2012 har Putin och hans "Eurasian Sovereignists" försökt att dela makten med Medvedevs "Atlantic Integrationists" men sedan 2012 har de förra ganska mycket gripit full kontroll över den ryska staten. Därav den uppenbara förändringen i kurs sedan 2012 och västvärldens hysteriska reaktion av ilska, impotent frustration och illa återhållet hat mot de människor som de ser som den största fienden till NWO (WZ) på planeten och i denna bedömning har de faktiskt helt rätt, om än för sent påkommet.

Så ja, i dag har Ryssland i grunden vänt sig bort från WZ och rensat ur de flesta, om inte alla, av pro - NWO eliten i Moskva. Rysslands framtid är i Asien och i den stora ryska Norden finns det inget som AngloZionist imperiet kan göra åt det.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram