Öppna sinnen öppna minnen

2014-04-16

Real Lies Clean

Även denna dag kom och den massiva mängden information från de kognitiva landskapsarkitekterna har avslagits.

Det finns ingen återhämtning - den är bara inte där. Jobbstatistik är alltid samma sak - det är alltid samma masserade och formaterade informationsmassa utan bäring på verkligheten. Summan av kardemumman är att folk verkligen har tvingats börja kämpa. För ingenting vilket får dem att alltmer börja tänka själva i logiska kedjor.

Man måste alltid komma ihåg att systemet med bankerna är grunden till den alltmer utbredda ofärden. Det är helt korrupt, och det är förbundet med Riksbanken för att hålla trycket på den svenska befolkningen. Problemet för Riksbanken och bankerna är att det enskilt kontrollerade kreditbaserade systemet är skuldmättat, räntekostnaden växer av sig själv under en evigt ökande skuldbörda som inte kan försörjas av den verkliga ekonomiska tillväxten. Det finansiella trycket på den globala ekonomin gör att systemet i Sverige kan vara på väg att explodera, orsakat av en händelse som inträffar när som helst, var som helst. På hela jorden.

Anledningen till denna orsak (svarta svan) som mekaniskt kommer få systemet att brytas sönder kan nu variera i det oändliga från - de sanktioner som USA hotade ryssarna med tvingar och som tvingar dem att lämna dollarbaserade betalningssystemet. Innebärande, de kommer att börja sälja sin energi i rubel, eller för guld. De kommer också att göra bytesaffärer med Iran - till att kredithaverier realiseras i en liten bank som är kopplad till skuggbanksystemet. Allt är möjligt i en tid som denna, utom systemets fortlevnad.

Men med tanke på storleken på den ryska energibranschen, om de tar bort det från petrodollarsystemet så kommer det att innebära en stor nedgång i efterfrågan på dollar. Överutbudet kan mycket väl fångas upp av centralbankerna ännu en tid, men om man inte kan få de amerikanska sanktionerna mot Ryssland att avbrytas, så kommer det att krävas ännu mer kompenserande åtgärder för att skydda dollarn.

Ryssland har nu gett västvärlden "fingret" och säger, "Vi kommer inte att spela med dollar längre. Vi kommer helt enkelt att lämna dollarsystemet. " Om ryssarna har möjlighet att göra detta, om Kina, Indien och Brasilien går med på det, då kommer man att ha tagit bort en hel del av det internationella betalningssystemet från beroende av dollarn. Detta kommer också att allvarligt undergräva det amerikanska internationella betalningssystemet - SWIFT. Så om inte annat så kommer det här att ge ett dråpslag mot den amerikanska dollarn.

Jag har uttryckt detta några gånger nu, det finns en viss gräns för hur mycket den City of Londonbaserade petrodollarhegemonin kan råda över sina marionett stater (i Europa) för att leverera ekonomisk lojalitet för att stötta dollarvalutan. Vid något tillfälle kommer dessa marionettstater inse att konsekvenserna för dem själva kan innebära en mycket hög risk för en inhemsk politisk situation som kommer att gå över styr. Antalet varnande exempel växer som bekant.

Västvärlden verkar inte vara i stånd att förhindra en socialekonomisk explosion som en konsekvens av att systemet bryts sönder, om Ryssland och andra länder hoppar av SWIFT-systemet. De ryska energitransaktionerna är på en biljon dollar eller mer (varje år). Tja, det är lika med mängden av QE som injicerades in i systemet varje år. Så elimineringen av att efterfrågan på dollar i internationella transaktioner skulle kompensera ett år av QE.....

Allt detta plus ett närmast oräkneligt antal vidare perspektiv, gör att jag tror att tiden äntligen är kommen för en uppgörelse för den amerikanska dollarn och de sionistiska bankoligarkerna. Så Goldman Sachs, Fed, och alla bankerna i systemet, gör vad de kan för att avvärja detta. Men det går inte att fly från sig själv lika lite som att det går att fly undan sin egen inneboende natur.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram