Faller I faller alla

2014-01-29

domino banker

Politiska löften i allmänhet och partipolitiska vallöften i synnerhet är som bekant inte några direkta gjutjärnsgarantier och de kan ju demokratiskt närmast illustreras av liknelsen med dilemmat för bilisten som stannar i det lilla samhället för att fråga den lokala människan om den känner till vägen till den stora staden och möts av svaret – Ja, men inte härifrån.

Politikernas svek kommer därför att vara ett försök att övertyga människor om ett alternativ som de vet inte är tillgänglig under några omständigheter. Men folket stiger slutligen upp mot en politisk elit som har förrått dem och samhällets intressen vid varje given tidpunkt genom att det allmänna medvetandet ökar med tiden.

Varje politiker som nämner den polariserande kulissens företräden framför sakfrågan, skall med rätta misstänkas för att inte vilja eller ha förmåga att leda sakfrågorna till sin lösning för det allmännas bästa.

Problemet är mycket djupare och mycket allvarligare än regeringar, som är ett rent symptom på vad Sverige lider av. Att skylla på prinsen av dårar får inte förblinda någon från att se den stora skaran av dårar som gjorde honom till deras prins.

Om vi inte ta tillbaka kontrollen över bildningen av våra barn och varandra så, kommer våra intellektuella förmögenheter bara gå kontinuerligt från dåligt till värre, och våra egna barn kommer att dyka upp till valurnorna för att rösta oss alla till fortsatt slaveri.

Makten behöver inte ändra dina sinnen. Makten försöker etablera sinnen i dina barn.

Den ruttna kärnan av alla problemen idag är det privatkontrollerade kreditbaserade finansiella systemet med centralbanker och en patologiskt korrumperad politisk adelsklass.

Politiska - nyttiga - idioter med sina händer på spakarna till den schimära makten avlades och tränades att vara där för att tjäna en bankernas agenda. De är helt enkelt inte byxade, för annat än att picka kornen i sina säckar eller visionen bortom sina egna pengar från bankerna, till att göra någon form av altruistiskt ledande beslut.

Paradexemplet är ECB och eurokraterna. Ganska hyfsat ovillkorligt beredda att förstöra liv och försörjning för miljoner människor för att föreviga sina egna trynen i det guldpläterade tråget.

Pest till dem alla i sina hus!

Ingen verkar se ”skogen för alla träd”. Inget finansiellt taskspeleri kommer att fixa de skuldsatta ekonomierna. Vi har gått in i en period av Malthusiansk ekonomi med miljarder konsumenter konkurrerande om att få bli ännu mer skuldsatta människor i tävlan om ändliga resurser – utan något mer att ge i skuldsättning till bankerna.

”Konspirationsteori” är en term som på en och samma gång slår an en sträng av rädsla och ångest i hjärtat på nästan varje offentlig person, särskilt journalister och akademiker.

Sedan 1960-talet har etiketten blivit en disciplinär enhet och princip som har varit överväldigande effektiv för att definiera vissa händelser som ligger utanför konvenansens gränser för ifrågasättande eller debatt.

Särskilt i Sverige görs i grunden legitima frågor om tvivelaktiga officiella berättelser vilka är avsedda att informera allmänheten (och därmed offentlig politik) avseende stora bakomliggande planerande tankar om brott, till någonting som måste flamberas bort från det offentliga psyket till varje pris.

Men det går inte att stoppa det ljus som kommer inifrån.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram