Hopplöshetens ansikte

2013-12-07

Red dragon

Den politiska klassen är faktiskt också slavar, slavar till denna penningskapande makt som består av gamla kungafamiljer, företagselit och bankelitens familjer. Politikerna är bara en slags högre klass av slavar, slavar inne i herrgården istället för ute på fälten, så att säga. Om de vill behålla sina positioner av komfort och undvika piskan så måste de göra vad som är bra för sina herrar, det är inte bra för den stora massan av mänskligheten.Detta är allt annat än demokrati

Detta är en fråga om industriell storlek på ondska, ondska på skalan av förintelsen, ondska mot hela mänskligheten, ondska så subtil och genomgripande att för många människor är det inte alls någonting som ser ut som det onda.

Detta är hur det är med de familjer som äger centralbankerna i världen. Deras sammanlagda förmögenhet kan inte vara känd. Deras makt och inflytande är otyglad. De är framför allt, härskare i den här världen och allt eftersom de kunde använda sin rikedom och sitt inflytande från de ostindiska kompanierna för att betala för politiker som var villiga att sälja ut vanligt folk, så kunde de skapa ett system med valuta baserat på skuld, vilket ger ett monopol på att skapa valuta till samma familjer. De flesta människor vet förmodligen inte om denna lilla system som är till för de härskande själva, och de härskande vill behålla det på så vis, varför det faktum att många centralbanker är privatkontrollerade förblir dolt. Men fler och fler människor blir medvetna.

Den röda kinesiska draken kommer sannolikt inte att låta sig skrämmas av den City of London [CoL] baserade petrodollarhegemonins utfall med ny rök och flera speglar. Den är nämligen själv uppfylld av samma sak, samma typer av - svartadel - maktfamiljer, och den är mycket mycket gammal och den har därför ett närmast oändligt tålamod.

Men Kina kan undergräva sig själv om dess ekonomiska reformer öppnar Kinas ekonomi för manipulation från marknaderna. När Kina frigör sin valuta och omfamnar " fria marknader". Bankhegemonin kan manipulera Kinas valuta och försätta Kinas valuta i volatilitet som avskräcker från dess användning som en rival till dollarn som världshandelsvaluta.

Den bärande frågan är nu vem som skall bli sist kvar, utan att den intrinsiska funktionen i valutan havererar, alltså den skuld som som är kreditpengarnas principal och som finns bokförd i bankernas balansräkningar som en tillgång i form av en fordran på den skuldsatte.

Detta är nu en alltmer öppen kamp mellan tribalisterna inom det kreditbaserade systemet inom BIS och IMF, där exempelvis den japanska svartadeln - svarta draken - står bakom CoL.

Kina missgynnas i detta genom att ha så många akademiker från amerikanska universitet, där de har blivit noggrant indoktrinerade med Washingtons [CoL] petrodollarhegemoniska syn på världen. När dessa amerikanska programmerade akademiker återvänder till Kina, tenderar en inte alls obetydlig del av dessa att bli en slags femte kolonn, inte minst genom centralbanksfunktionen, vars inflytande kommer att alliera sig med petrodollarhegemonins [CoL] krig mot Kina. Gårdagens handelsavtal i WTO är därför åtminstone en opinionsbildningsmässig prestigeförlust för BRICS, eftersom det skapar ett sken av att systemet skall kunna fortleva med dollarn som bas för världshandeln.

Så var kommer då detta att lämnar oss inom den enskilt kontrollerade kreditbaserade ekonomin inom BIS och IMF? Washington kommer att bestå fram till den amerikanska dollarn kollapsar och detta är ett chickens race där Washington just slängde ut ratten genom sidorutan.

Cetralbankschefspose

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram