2 have CN B 4

2013-09-07

islamofobi

Under de senaste åren har begreppet ekonomisk globalisering verkligen visat sitt rätta ansikte som den trojanska häst den egentligen är, ett slags imperialismens förklädda redskap. En gång sades globalisering vara nästa steg i utvecklingen av den ”fria marknaden” kapitalismen och frälsare för tredje världens nationers strävande efter ekonomisk utveckling och status.

Nu vet många bättre och inte många tror att en gurka växer lika fort i Kiruna som på Cypern, bara för att man har ett gemensamt namn på kredit - skuld som valuta för handel med varor och tjänster i samhället.

Men nu avslöjas alltså obönhörligen detta kreatur till häst, som vore den köpt av en sällsynt hal och opålitlig hästhandlare, närmare bestämt en bankir och istället är kreaturet som en fiskal pest vilket sprider sitt delirium och ekonomisk förstörelse där helst kreaturet berör marken, eller mera rättvisande beskrivet samhällen och nationer i verkligheten.

Man kan ju liksom inte gärna förneka att ekonomierna i världen oåterkalleligen numera är knutna till varandra genom det finansiella system som utgörs av Centralbanksystemet och BIS, vilket är kreaturets blodomlopp och livsnerv, men tills helt nyligen så var detta alltid betraktat som någonting bra i de flesta finansiella kretsar.

Idag är hästen behäftad med så många sjukdomar att inte ens de mest entusiastiska förespråkarna längre ser oberörda ut, de stora bristerna i det konstruerade ömsesidiga beroendet är smärtsamt uppenbara. Man kan säga att fernissan eller polityren i unionen börjar flagna i samma takt som EU: s många perifera nationer sjunker efter varandra som flugor i en dimma av DDT som använts för att tvätta kreaturet.

Hästen börjar faktiskt nu och som många uppfattar som något förunderligt, att bli alltmera randig och påminner faktiskt även nu i allt väsentligt mer om en Zebra, vars ränder nu börjar framträda till många av hästköparnas stora förtvivlan. Denna fullblods arab kommer minsann aldrig att vinna något ekonomiskt Kentucky Derby, den kommer inte ens gå till renrasig avel och frågan är närmast om den ens har ett värde i slaktvikt.

De nu inte längre alls lika morrande tigerekonomierna i Asien är bukstinna och uppblåsta med investeringskapital som flyr från skuldhaveriet i väst, vilket leder till imponerande nivåer av finansiell inflation i öst, där de ligger som mätta tigrar med magen i vädret och väntar på att peristaltiken skall ha sin gång helt enkelt. De finns just inget annat någon kan göra när vederbörande har stoppat i sig alldeles för mycket skulder och nu lider av enorm växande väderspänning orsakad av räntekostnadstillväxten.

USA är nu på gränsen till en finansiell implosion när Federal Reserve nu håller dammluckorna öppna för skuldtillflödet i ett infamt försök att dölja Centralbanksystemets extrema destabilisering och bibehålla det lilla av internationell tro till systemets förmåga att hantera de skenande skulderna som återstår. Petrodollarn måste räddas till varje pris om inte den City of Londonbaserade petrodollarhegemonin med Israellobbyn skall haverera fullkomligt och världens maktbalanser förändras dramatiskt.

Globaliseringen har accelererande lett världen till en kommande finansiell katastrof, som ännu inte är riktigt uppenbar för alla.

Nu är frågan om den amerikanska allmänheten har karaktärsstyrka att inse att den amerikanska regeringen står inför hela världen att avslöjas som en samling av krigsförbrytare som ljuger varje gång de öppnar munnen?

Kommer kongressen och den amerikanska allmänheten köpa Vita huset lögner om att de måste stödja krigsförbrytare och lögnare eller "Amerika kommer att förlora ansiktet"?

Obamaregimens lögner är nu så öppet och flagrant bizarra att den politiskt försiktiga, diplomatiska president Putin i Ryssland förlorade tålamodet och sade det faktum som vi alla redan vet: John Kerry är en lögnare.

Putin sade: "Detta var mycket obehagligt och överraskande för mig Vi pratar med dem [amerikanerna], och vi antar att de är anständiga människor, men han [Kerry] ljuger och han vet att han ljuger Detta är sorgligt..."

Obama regimen har inte släppt några bevis till FN. Detta beror på att den kriminella regimen INTE har bevis, det hela består bara av sagor. Om Obama regimen hade några bevis, skulle bevisen ha lämnats ut till den brittiske premiärministern David Cameron så att han kunde uppvisa dessa för parlamentet inför den omröstning som gick honom emot.

I avsaknad av bevis, så var Cameron tvingad att erkänna för parlamentet att han inte hade några bevis, bara en uppfattning om att den syriska regeringen hade använt kemiska vapen.

Parlamentet beskrev obönhörligt för Washingtons marionett att det brittiska folket inte skulle kriga utifrån statsministerns ogrundade tro.

Kommer det amerikanska folket och resten av världen bara att stå där och suga på sina tummar, medan en ny nazistisk stat stiger upp i dagens ljus i Washington? Kongressen måste rösta ner kriget och göra det klart för Obama att om han trotsar den konstitutionella makten i kongressen så kommer han att ställas inför riksrätt.

Om den amerikanska kongressen skulle visa sig vara för korrupt eller inkompetent att göra sin plikt, så måste resten av världen gå på FN: s generalsekreterare och presidenten i Ryssland och förklara att ensidigt militärt angrepp av den amerikanska regeringen är en krigsförbrytelse och att krigsförbrytaren den amerikanska regeringen kommer att isoleras av världssamfundet ur alla perspektiv.

Skiljelinjen går enligt Obama om huruvida ett FN-mandat krävs eller inte. Om det inte går att få en militär attack sanktionerad av FN:s säkerhetsråd krävs det att ett antal länder bildar en "bred koalition", säger Frankrikes president François Hollande.

Frankrike måste vänta på provsvaren innan ett eventuellt angrepp i Syrien kan inledas, meddelar Hollande, enligt Reuters.

-Vi ska vänta på inspektörernas rapport, precis som vi ska vänta på kongressens beslut, säger Hollande.

Putin varnar för att ett ingripande i Syrien kommer att påverka världsekonomin och hänvisar till att flera länder, och även påven, motsatt sig ett ingripande.

-Jag kan försäkra er om att de flesta är emot ett militärt ingripande. Titta på vad opinionsundersökningarna visar, säger Putin.

I går meddelades det att USA i stort sett evakuerar sina ambassader i Syriens grannländer, och varnar medborgare för att resa dit. Amerikanska UD varnar också medborgare för att resa till Libanon och Turkiet.

Den fauna av lögner som berättas av den från City of London bankkontrollerade politiska adeln i USA med sina presstituerade, är nu så genomskinlig att det får mig att undra om deras strategi är att göra ett så dåligt utfall som möjligt för krig, så att den kontroll som Israellobbyn och de neokonservativa har över USA: s utrikespolitik kommer att brytas?

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram