G20 4 U

2013-09-06

564202_488145197870018_1565711586_n

Barack Obama försöker verkligen att bli den västerländska demokratins lieman och dödgrävare nummer 1. Nobels fredspris har han ju redan fått. Statschefer som Roosevelt och Churchill var visserligen också kulissbildare av rang och proxys för att pengar styr den ekonomi som kontrollerar politiken, men nu är den politiska maktens roll som tjänare till den reala makten, mer tydlig för allmänheten än någonsin tidigare.

Om kongressen stödjer Obamas krig mot Syrien, så kommer detta per definition direkt att visa sig innebära att den amerikanska demokratin är en ren bluff, med avseende på det rådande opinionsläget i USA. Möjligen kan den efterkommande demokratiska krisen i sig vara ett syfte, för införandet av undantagslagar för att stabilisera det kreditbaserade valutafinansiella systemet i USA?

Oaktat detta omfall, så om Vita Huset skulle lyckas med att övertyga kongressen om ett ”OK” till ett militärt angrepp på Syrien, för att i sin tur övertyga det brittiska parlamentet och NATO att angripa tillsammans, trots det starka motståndet från de brittiska och europeiska folken, då kommer den västerländska demokratin överallt att misskrediteras gravt.

Var finns demokratin när ett fåtal människor som elit i toppen, kan göra vad de vill, begå vilka brott som helst brott, trots att majoriteten utgör en opposition av medborgarna? Om kongressen stöder Obamas fullt genomskinliga lögner, så kommer amerikanska demokratin aldrig att återhämta sig. Om kongressen gör sig tjänarinna för den verkställande makten, så kommer kongressen aldrig mer ha en oberoende röst. Kongressen kan lika gärna lägga ner. Den kommer att ha gjort sig själv överflödig och maktlös.

Om de europeiska regeringarna stödjer Obamas lögner, innebär det slutet på västs demokratiska prestige och det kommer att skala bort kulissen bakom vilken väst har gömt sina brott mot mänskligheten. Rösten i väst kommer aldrig mer att bära någon moralisk auktoritet. Förlusten av västerländsk trovärdighet är ett stort pris att betala för att rädda en moraliskt misskrediterad president som ingen längre tror på, inte ens hans egna anhängare.

Den fauna av lögner som berättas av den från City of London bankkontrollerade politiska adeln i USA med sina presstituerade, är nu så genomskinlig att det får mig att undra om deras strategi är att göra ett så dåligt utfall för krig att den kontroll som Israellobbyn och de neokonservativa har över USA: s utrikespolitik kommer att brytas?

Vad ska man säga om sådana absurda uttalanden som John Kerry anförde om att "det här är vårt München ögonblick!"

Det finns liksom ingen möjlig rak öppen jämförelse i det allmänna medvetandet mellan Assads defensiva insats för att förhindra att störta den syriska regeringen med utländska jihadister som stöds av Washington och Hitlers aggressiva IG Farben baserade hållning mot Tjeckoslovakien. Den syriska regeringen har ju uppenbarligen inte inlett något krig och har inte heller hotat någon. Men likheterna finns ju alltså där ändå i form av just bankernas bakomliggande expansionsintressen som då alltså bar namnet av IG Farben

Table 2-2: The Directors of American I.G. at 1930:

American I,G.
Director

Citizenship

Other Major Associations

Carl BOSCH

German

FORD MOTOR CO. A-G
Edsel B. FORD

U.S.

FORD MOTOR CO. DETROIT
Max ILGNER

German

Directed I.G. FARBEN N.W.7  (INTELLIGENCE) office. Guilty at Nuremberg War Crimes Trials.
F. Ter MEER

German

Guilty at Nuremberg War Crimes Trials
H.A. METZ

U.S.

Director of I.G. Farben Germany and BANK OF MANHATTAN (U.S.)
C.E. MITCHELL

U.S.

Director of FEDERAL RESERVE BANK OF N.Y. and NATIONAL CITY BANK
Herman SCHMITZ

German

On boards of I.G. Farben (President) (Germany) Deutsche Bank (Germany) and BANK FOR INTERNATIONAL SETTLEMENTS. Guilty at Nuremberg War Crimes Trials.
Walter TEAGLE

U.S.

Director FEDERAL RESERVE BANK OF NEW YORK and STANDARD OIL OF NEW JERSEY
 W.H. yon RATH

Naturalized

Director of GERMAN GENERAL U.S. ELECTRIC (A.E.G.)
Paul M. WARBURG

U.S.

First member of the FEDERAL RESERVE BANK OF NEW YORK and BANK OF MANHATTAN
W.E. WEISS

U.S.

Sterling Products

Source:
Moody's Manual of Investments; 1930, p. 2149.
Note: Walter DUISBERG (U.S.), W. GRIEF (U.S.), and Adolf KUTTROFF (U.S.) were also Directors of American I.G. Farben at this period.

Brottslingarna har tagit över och härskar nu oinskränkt och ogenerat. All ekonomisk politik är fortfarande i händerna på en liten handfull bankirer vilka kontrollerar det amerikanska finansdepartementet, Federal Reserve, de finansiella tillsynsmyndigheterna och som driver världen för sin egen girighet och vinst. Utrikespolitiken är förbehållet den israeliska lobbyn och de neokonservativa, varenda en av dem är tätt knuten till Israel.

Amerikanerna har ingen röst, och ingen representation. Oavsett vad nu Amerika är, så påverkas inte regeringen av rösterna från det amerikanska folket. Oavsett vad nu Amerika är, så är det sannerligen inte en demokrati där regeringen är ansvarig inför folket. Amerika är ett land där en liten elit har all makt och gör som den vill med Amerika. Så på det rådande G 20 mötet råder ju en närmast parodisk grund till de diskussioner som förs i förhållande till argumenten som redovisas av medierna.

Anledningen beskriver jag här: http://carlnorberg.wordpress.com/2013/08/23/petrodollarmomentum/

Ryssland och Kina förstår att FN är maktlöst till att förhindra aggression och att Washingtons aggression på längre sikt ovillkorligen också syftar till dem. Eftersom Ryssland och Kina har sina kärnvapen, kommer de att dra en skarpare linje vid Iran. Iran är Rysslands sårbara protegé och Iran står för 20 procent av Kinas oljeförsörjning.

Både de ryska och kinesiska regeringarna har nu förlorat allt förtroende för Washington. Ingetdera ländernas regering tror på någon enda av Washingtons lögner och båda länderna är mycket väl medvetna om både Washingtons försök att isolera dem på diplomatisk väg och att vidare omge dem med militärbaser. Allt för att skapa ett nödvändigt momentum för skapande av ny rök och speglar för att skymma sönderfallet av den City of Londonbaserade petrodollarhegemonin, vars sönderfall betingas av den aritmetiska grunden för ett enskilt kontrollerat kreditbaserat system för handel med varor och tjänster.

Båda länderna vet därför att de på matematiskt betingade grunder tids nog kan förvänta sig samma demonisering från västerländska presstituerade medier som Saddam Hussein, Muammar Gaddafi och Assad har fått. De förstår att västerländsk demonisering är upptakten till destabilisering och militära angrepp. Med hybris, arrogans och galenskap som ett etablerat faktum i Washington, så upplever rimligtvis Ryssland och Kina också en fiende som arbetar för och emotser deras undergång som samhällen och nationer med glädje. Eftersom inget av länderna frivilligt kommer att acceptera sin egen undergång och förlusten av makt, så kommer lögnerna för att skapa kongressens samtycke till Obamas vapensinsatser, för att rädda "Amerikas prestige", skapa vad som kan förefalla som förutsättningar för kärnvapenkrig, men detta kommer inte att hända eftersom det är petrodollarhegemonins absolut våtaste dröm att geografiskt konstitutionellt betingade stater kollapsar över hela jorden.

Men om kongressen nu istället vägrar att delta i krigsförbrytelser baserade på lögner och avvisar Obamas mutor och hotelser och istället lägger in veton mot krigsförbrytares attack mot Syrien, betyder detta slutet för påverkan från den israeliska lobbyn, de blodtörstiga neokonservativa, och krigshetsare som John McCain och Lindsay Graham. 

Utan Washingtons neokonservativa stridslystnad, skulle regeringar i världen trots kraftfulla och själviska privata intressen, kunna samlas för att upprätthålla livet på jorden genom att skydda en alltmer sårbar ekologi från den predationsbenägna privata finanskapitalismen. Om kongressen misslyckas med att förhindra det krig som Obama nu försöker starta, så kommer inte världen inte ha lång tid kvar att existera innan livet förstörs av bomber som faller för många många människor..

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram