Fria länder från tänkande.

2013-09-01

644611_501789479831828_695648144_n

Det intellektuella sönderfallande kulissbygget på Capitol Hill, Baracken, har insett att alternativa mediers roll är starkare än vad som går att kontrollera, eftersom det främst är riktningen på informationsrörligheten som har förändrats med internet. Hans näsa växer snart i marschriktningen med samma hastighet som den Amerikanska statsskulden.

Att hans minst lika enfaldiga rådgivare som Israelmarionetten Susan Rice inte kan höja den beslutsmässiga kvalitén i någon mer nämnvärd påverkande omfattning av detta, borde nu vara fullkomligt uppenbart för alla.

Vad däremot våra Svenska medier, precis som alltid, ägnar sig åt när dessa nu påstår att Obama självmant och frivilligt gjorde helt om marsch och ber om stöd i kongressen, ger heder till den svenska historien om "die dumme Schwede". Eller som Publicistklubbens ordförande Ivar Överström, i en politisk debatt 1940 i andra kammaren, så vackert uttryckte detta,

”Vi Tidningsfolk vill ju inte undandra oss skyldigheten att giva regeringen absolut erforderliga medel att skydda legitima och statsvårdande intressen.”

Utan några som helst tvivel så berördes nog Baracken ändock hyfsat mycket av den lilla detaljen med den skrivelse som tillställdes honom från 161 medlemmar i representanthuset, som bland annat innehöll upplysningen om att fientliga engagemang utan stöd i kongressen utgör ett brott mot den konstitutionella grunden för USA.

“We strongly urge you to consult and receive authorization from Congress before ordering the use of U.S. military force in Syria. Your responsibility to do so is prescribed in the Constitution and the War Powers Resolution of 1973."

Barack Obamas försök att anställa krig i Syrien har nu totalt förstört trovärdigheten för den amerikanska regeringen som en sanningsenlig och ärlig regering.

Hela världen, även Washingtons mest underdåniga marionettstater UTOM givetvis Sverige, som istället underdånigt välkomnar Baracken hit, har mer eller mindre öppet erkänt att Washington inte har några bevis för att backa upp sina anklagelser. Ingen som har kvar ens en halv fungerande hjärna tror längre på vad Obama eller Kerry uttrycker. Båda har visat sig för hela världen som banala fräcka lögnare och Petrodollarhegedemoniska marionetter

Detta har nu hos alla tänkande människor förstört all tillit till den amerikanska regeringen. Och nu förefaller Obama fast besluten att öppet bevisa att Amerika även har en marionettdiktator, inte en demokrati. Det är svårt att föreställa sig ett mer allvarligt slag mot USA:s politiska trovärdighet än det som Obama nu har levererat.

Alla viktiga rekvisita för Washingtons propaganda, som " världens största demokrati " har blivit brutalt utkastad från stora delar av det allmänna medvetandet och Obama administrationen står istället avslöjad som en direkt kriminell verksamhet.

Världen är nu därför vilket alla snart inser, snabbt på väg att förändra sig till en betydligt mer farlig plats, där människor inte kommer att kunna göra affärer och handla med varandra och där alltså samhällets fundament för detta, arbetsdelningen kommer att upphöra. Detta eftersom människor inte kommer att lita på de institutioner som kontrollerar rikedom och skapandet av pengar i samhället, vilket inkluderar centralbanker, affärsbanker och regeringar.

Detta kommer att hända senast när leverantörerna av internationella råvaror, då olja speciellt, vägrar att acceptera de remburser (bankfinansiella garantiåtaganden) som utfärdats i en havererad världshandelsvaluta som kallas för dollar av opålitliga mellanhänder,(banker). Och när den mörka stunden kommer, då kommer folk att kasta sig ut i sociala vredesutbrott. Sverige kan myckelt väl komma att vara det mest högljudda barnet i lekhagen, för ingenstans är människor lika vilseledda och inte på många andra platser blir heller fallet lika högt som i ett litet exportberoende land vilket har finansierat sitt nationella räntekostnadstillväxtbaserade krav på en ökad penningmängd i det kollapsande kreditbaserade systemet, genom sitt överskott i handelsbalansen.

Den svenska nationen är nu i pendling mot ett psykologiskt utrymme inte helt olikt den tankemässiga ödemark som Tyskland befann sig i början av 1900 – talet: de mörka skogarnas paranoia där våra egna misslyckanden kommer att projiceras på andras motiv som betyder att göra skada mot oss, alltså givetvis Islam ifall någon nu till äventyrs skulle ha missat de mediala anslagen i saken. Att inbilla sig att boprisinflation är en tillgångsökning kommer som hugget i sten visa sig vara en farlig illusion för ett litet exportberoende land.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram