Tiden går igen med vetande.

2013-08-08

Goebbels

Manipulationen av de befolkningsmässiga massornas medvetande har fulländats av den härskande klassen genom årtionden av de kontrollerade mediaföretagens massmediala opinionsbildande signalering, för att uppnå en målmedvetet skapad fördumning av befolkningen, detta genom en kombination med den statliga offentliga skolan som lär barn hur man skall känna snarare än att tänka rationellt.

En politisk representation kan" utarbetas "som svar på" en överväldigande populär skapad efterfrågan, " men det är numera väl känt att dess namn kan beslutas av ett halvt dussin män som sitter runt ett bord i ett hotellrum...

Denna medvetna manipulation av massorna är ett viktigt inslag i det numera så kallade demokratiska samhället. De som manipulerar denna osedda mekanism i samhället utgör en osynlig regering som är den sanna styrande makten i vårt land där bankernas krediter som betalningsmedel styr den ekonomi som dikterar de villkor som gäller för politiken.

Denna medvetna manipulation av massorna har utformats för att producera lydiga icke-tänkande konsumenter av företagens olika produkter, utbildade människor till att tro att ansamling av materiella varor baserad på skuldsättning utgör rikedom, att frukta vad regeringen säger åt dem att frukta och aldrig någonsin titta upp från sina I-leksaker tillräckligt länge för att faktiskt tänka själva. Vi bombarderas med Orwellianska temabildningar utformade för att hålla oss bedövade och lydiga, så den härskande klassen kan fortsätta sin plundring av nationella rikedomar och utöka sin makt och kontroll över våra liv.

Konformera massorna till att sova ur ett medvetenhetsperspektiv, Ifrågasätt inte myndigheten, Lyd, Konsumera, Reproducera, Visa underkastelse, Titta på TV, Köpa, Följa, Betvivla mänskligheten, Ha inga nya idéer, Känn och reagera instinktivt, Tro inte på eftertanke, Var rädd, Samla på känslor utan att de uttryck för dessa, Hedra apati, Tro på experter; Ge upp du har ingen chans, Spendera, Säg NEJ till självständigt tänkande, Vinn till varje pris, Vill ha mer, Hata alla som inte vill som du, Ge efter för begär, Lev efter drivkraften att du blir sist kvar på jorden med alla tillgångar, Välj maktens utlovade säkerhet framför frihet och jag säger det igen - Välj statens utlovade säkerhet framför frihet.

Denna vansinniga värld skapades genom decennier av dåliga beslut, tro på falska profeter, genom att massorna valde förbrukning framför hållbart långsiktigt sparande baserat på realekonomisk tillväxt, genom valet att leda för moraliskt förgängliga män som lovade väljarna rättigheter som var matematiskt omöjliga att leverera, upplösningen av en känsla av medborgerlig gemenskap och skyldighet med en gradvis försämring av den nationella intelligensen och karaktären.

Socialt eftertänksamma kommentarer avslöjar och uppdagar alltmer en grundläggande sanning om att samhällen och människor har varit utsatta för anfall av galenskap under loppet av årtionden och århundraden. Människan är en svag art, mottaglig för de nyckfulla betingelserna girighet, lust, frosseri, vrede, lättja, avund och stolthet.

De sju dödssynderna är i full blom idag, eftersom det kreditbaserade valutafinansiella imperiet är på väg ner till Dantes inferno av verkligheten.

TV, kändisdyrkan, religiös fanatism, smicker av förmögna individer, militär erövring och dyrkan av moraletiskt falska idoler. Under århundraden har människor blivit galna över tulpaner, jordbruksmark, aktier och fastigheter.

Den så lättlurade svenska befolkningen har varit offer vid ett närmast oräkneligt antal, för att dessa bubblor spricker, efter skapandet av centralbankernas centralbank 1931: BIS.

Påståendet att en centralbank som drivs av privata bankintressen skulle främja ett säkrare finansiellt system och en stabil valuta är bara skrattretande.

Centralbanker och de bankirer som kontrollerar detta system har skapat tre lager av bubblor, den största bostadsbubblan i historien, en obligationsbubbla utan historisk motsvarighet och modern till alla skuldbubblor, detta medan det kreditbaserade systemet förstör 95% av alla valutors köpkraft under de senaste 100 åren och ändå verkar till förmån för dessa själsligt saktfärdiga individer som har makt att påverka penningmängden.

Systemet står nu i dödens väntrum, raglande som vore det berusat av sin egen överskuldsättning och oförmöget att inse att det är den egna inneboende räntekostnadstillväxten som ovillkorligen har drivit fram denna intoxikering. Systemtrumpeternas propagandatoner ljuder i en alltmer sprucken tonart och snart tvingas de av aritmetikens lagar att blåsa sitt tapto.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram