Läsa för att bli bekräftad eller utvecklad?

2012-11-16

Efter att igår kväll först ha beundrat de eminenta debattörerna angående SD koryféernas äventyr kunde jag därvid konstatera att avhållsamheten från befolkningsmässigt intellektuellt övermod måste ha stärkts ytterligare med avseende på dessa individer som exponent för svensk lynnes art.

 

Sedan kunde jag vidare konstatera att diskussionen om arbetsmarknaden höll en nivå som närmast klassificerade den föregående debatten som vore den fylld av en intellektuell briljans av sällan skådad natur. Är detta verkligen på allvar så att inte en enda människa i en hel TV studio som i sak inte begriper att alla marknader börjar med en efterfråga och att utan en sådan, efterfråga alltså, så spelar det ingen som helst roll vad man gör på utbudssidan????

 

Detta är ju som ett dåligt skämt och eller rent av intellektuell lyteskomik, jag vet inte vilket.

Jag misstänkte initialt för en stund utifrån min goda vilja, att de två politikerna försökte hålla sig till sanningen eftersom de höll sina munnar stängda när de talade och auditoriet började hålla för sina näsor, men sedan så återkom den vanliga polariserande förstoppningen och munnarna löpte ovanligt fritt framför tankarna.

 

Så jag tar detta för N:te gången, detta är fundamenta att begripa!
Pengar är krediter som är skulder. Dessa skulder kostar ränta. Nominella krediter innehåller inte sin egen kostnad för ränta och det krävs därför nya krediter för att betala räntan för de gamla krediterna. DÅ BLIR DET SÅ HÄR som på bilden!!!!! Då spelar det ingen som helst roll med dravel om arbetsmarknadsåtgärder och politiska skrönor!!

Begreppet järnrör framför språkrör, har nu verkligen gjort entré på den svenska politiska scenen. Folkdräkts Yimmie har uppenbara problem med att rädda sionistfalangen kvar i partiet, människor utanför SD börjar att se hur kulissen är uppbyggd och vilka som är de underliggande skälen till counterjihadrörelsen.

 

Socialbidragstagarstaten Yisrael tycks ha insett att bokslutets timme närmar sig och att den religiösa judendomen inte tänker låta sig offras ännu en gång på den bankfinansiella egennyttans blodiga altare och Yisraels sionistiska ledning inleder därför alla möjliga våldsoffensiver som står till buds för att etablera en yttre fiende som kan ena människorna och lugna de inre konflikterna genom en fokusförskjutning.

 

Jag tycker med avseende på medier därför att det närmast är fantastiskt pinsamt (för SvD) att kommentarerna tas bort på Cervenkas blogg!

 

Men faktum kvarstår att nominella krediter som pengar inte innehåller kostnaden för ränta och att detta därför skapar en exponentiellt växande kostnad av ränta i systemet.

Efter punkten för skuldmättnad så går den större delen av varje nybildad enhet valuta i form av kredit, till att betala för tidigare bildade krediter i ett alltmera accelererande haveriförlopp för systemet.

 

Detta kan ingen censur förändra!

 

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram