När barn är framtiden och rödluvan skall vara verklighet.

2012-11-10

”Banksystemet avlades i ondska och föddes i synd. Bankirerna äger jorden. Ta den ifrån dem, men lämna dem kvar med befogenhet att skapa inlåning och med ett streck av en penna så kommer de att skapa tillräckligt med inlåning för att köpa tillbaka jorden igen . Men ta denna rätt ifrån dem, och alla förmögenheter som min kommer att försvinna, och de borde försvinna, för denna värld skulle vara en lyckligare och bättre värld att leva i. Men om du vill vara kvar som slav under bankirerna och betala för kostnaden för ditt egen slaveri, låt dem fortsätta att skapa inlåning. ” Sir Josiah Stamp, ordförande för Bank of England på 1920-talet, den näst rikaste mannen i Storbritannien.

Även den svenska ekonomin är snart bara ett skrattretande, meningslöst passerande av rättsligt illegala luftkrediter mellan myndigheter och banker som har uppnått exakt ingenting annat än en plundring av människors liv och givetvis ett stort tillskott av nya pengar i form av kreditskulder för människorna till de banker som annars skulle ha kollapsat - som finansierar den politiska adeln för att säkerställa att de skall få denna massiva injektion av finansiering för att undvika konkurs.

Detta gör att inte bara sagan om Alice i Underlandet inom kort ser ut som en dokumentär - och det gör att förnedringen av människorna, likt alla inom kort rånade pensionärer, liknar direkt stöld som vore Rödluvans mormor uppäten av vargen. Den visar också det verkliga syftet med planen - för svedjebruk av så mycket av den offentliga sektorn och välfärden och slösa enorma mängder resurser till ingen nytta, alltså bankernas - detta kan bara vara den enda anledningen till sådan massiv rök och spegelverksamhet. Bankernas käftar av ränta börjar nu att bita så bra på samhällskroppen att ingen kan missa detta.

Den reala ekonomin i samhället håller därför på att blöda sig torr för det nya arbetarpartiets nyliberala ideologi för att rädda sina lyckogörare i form av bankerna - socialism för bankirer - och påståendet att det är "sunda statsfinanser" eller "omfördelning" som pågår, så att det är värt kostnaden för den reala ekonomin, det är en regelrätt lögn.

Det verkar inte finnas någon gräns för detta dubbelspel av den partilösa politiska adeln i allt från Vingåkers Mobuto till Åsa Nisse på Riksbanken i hur långt de är beredda att gå för att rädda bankerna - vi blir helt enkelt behandlade som svin, eller tre små grisar, till slakt för att mata det omättliga allt hungrigare monstret banken som är förklädd till allas vår välgörare. Vår valuta är underminerad, vi blir plundrade på våra besparingar och vår framtid är intecknad upp över öronen för att ge hjälplösa bankirer som är fästingar i vargpälsen deras bonusar, så att de fortsätter att försörja ett alltigenom moralisk korrumperat system.

När nu i princip hela jorden har dålig ekonomi, så är det fortfarande inte så att frågan lyfts i medierna, om vem det är som äger alla dessa fordringar i form av krediter som jordens befolkningar och nationer är skyldiga och varför det är på så vis!

Jag påstår att detta åtminstone borde kunna väcka någons tanke på varför denne man uttryckte detta som han gjorde och vidare nu i förhållande till den situation som snart hela jorden befinner sig i.

”Om det amerikanska folket någonsin tillåter privata banker att kontrollera mängden av sin valuta, först genom inflation, sedan deflation, kommer bankerna och företag växer upp runt dem, som kommer att beröva folket i all egendom tills deras barn vaknar hemlösa på kontinent deras fäder erövrade. Den utfärdande makten skall tas från bankerna och återställas till folket, som den rätteligen tillhör. ”Thomas Jefferson i debatten om Re-stadgan för bankreglering (1809).

Med avseende på riksbankens utspel om det nu förestående "eventuella" haveriet på bolånemarknaden, så undrar jag ju försynt hur detta ligger i linje med bankens primära verksamhetsmålsättning om upprätthållande av prisstabilitet?

Att inte kalla detta för ett fullkomligt monumentalt misslyckande av aldrig tidigare skådad omfattning i ekonomiska sammanhang i Sverige, vore att kalla ofärden under 1800 talets Sverige, för en social befolkningsmässig succé!

Så detta leder vidare till frågan om hur en konsekvens som denna har kunnat uppstå, som ÄR det helt diametralt omvända förhållandet mot verksamhetens målsättning i förhållande till samhället.

Att nu inte kunna se att det är de privata bankerna som styr penningmängden och därigenom ekonomin, är närmast ett självbedrägeri som är farligt för både individer och samhället. Detta bedrägeri mot människor och nationer måste nu upphöra och samhället måste ta sin roll så som verkande för det allmännas väl och upphöra med sin roll som kuliss för att dölja bankernas rätt att plundra människor och nationer genom det rådande systemet för hur pengar skapas och får sitt värde till en kostnad av ränta.

En varg på steroider som dessutom är belamrad med iglar, fästingar och löss är ingen höjdare i en fårhage, hur utklädd den än är.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram