Maskinöversättning från steuerboykott.org

2011-09-04

 

Hem
Contact 
Forum 
rekommendationer
Grundlagen, artikel 20

(1) Förbundsrepubliken Tyskland är en demokratisk och social förbundsstat.

(2) Alla statliga myndigheten utgår från folket. Den utövas av folket genom val och andra omröstningar och genom särskild lagstiftning, verkställande och dömande.

(3) lagstiftning krävs att den konstitutionella ordningen, är den verkställande och den dömande makten är bunden av lag och rättvisa.

(4) mot alla som förbinder sig att avskaffa denna konstitutionella ordning, alla tyskar har rätt att göra motstånd, om ingen annan lösning vara möjlig.

Senast uppdaterad: 2011/06/06
"Statsskulden" ?

Motstånd krävs.

Den statliga myndigheten är inte från folket utan av banker, företag, media och politiker att hävda sina gemensamma intressen mot folkets vilja. Deras makt över människors liv växer tack vare strukturen i det monetära systemet och på, medan staten systematiskt drivs djupare och djupare in i skuldfällan.

Den produktiva, arbetande människor måste hela tiden stigande skatter generera mer intresse, pensioner, kost, provisioner och bonusar för andra. Hundratals miljarder euro till de tyska skattebetalarna är för närvarande "inga alternativa" med "systemviktiga" stulna banker. De flesta politiker och journalister här agerar enbart som marionetter av Mammon. Du bestämmer dig för att skapa lagar och åsikter som de får betalt.

Regeringen ger bort pengar för medborgarna och exproprierade folket. "statsskulden" , räntor och skatt stiga på grund av systemet snabbare och för närvarande överskrider gränserna för vad som skulle kunna verkställas i ett tillstånd av lag. Nu de grundläggande rättigheterna och den konstitutionella ordningen successivt elimineras.

 • Avlyssning av kommunikation
 • Begränsning av yttrandefriheten
 • PolisstatObstruktion av informationsmaterial självbestämmande
 • BKA lagen
 • Lissabonfördraget
 • Glas bankkonton
 • Online-sökning
 • Rörelse Profiler
 • Vardagsrum-förgiftning av
 • Användning av underrättelser för att samla skatter
 • Häleri med stulna bankuppgifter och premier för informatörer

Dessa instrument används redan för denna del att upprätthålla den växande bördan för skattebetalarna och stävja upplopp. Men även polisen staten i något skede till sin spets, eftersom den "nationella skulden" som inget annat kan växa.

Skulden ligger

"Skulden av idag är morgondagens skatter," hävdade åtminstone de så kallade "skattebetalare" och stöder därför politiker, om de vill återigen höja skatter och avgifter, som "framtida generationer faktiskt annars skulle betala tillbaka mer skuld .. . " Kan du tro det? hela generationer är att vara i skuld? för vem? Den generation av staten - de är alla av oss! Med vem ska vi då att skulden - om andra generationer? Andra stater kan inte ändå, eftersom även alla de stack upp till halsen i skuld.

"Staten måste betala skulden, för annars skulle det vara ingen att låna mer pengar", säger de som var kompatibla informationssystem. Men varför en stat måste låna pengar alls eftersom, trots att han själv skulle ha suveränitet över sin valuta? För annars skulle det inflationen? Eftersom vi har inte på samma sätt? Vem har de pengar som lånades ut till staten, även tillverkas och tjänar alla intresse? Vems intressen representerade politikerna, utan att någonsin ifrågasätta det monetära systemet? Som de ordnar sig under när de samlar in för det mer snabbväxande räntebördan höja skatterna?

Banken räddningspaket har fört den sanna ansikte vårt finansiella system för ljus. Bankerna behövde pengar, så de fick det från staten. Men han hade inga pengar själv, så han lånade det från bankerna. Men där gjorde detta eftersom nu plötsligt de pengar man lånar ut till staten? Banker lånar inte ut - vad många idag tror fortfarande - finns pengar, inget de inte genererar genom att ge kredit. Resultatet är vad vi är idag "pengar" samtal - genom lån.

Återbetalningen av skulden är omöjligt.

Tillväxten av skattebördan och skuld är systemiska. Pengar skapas enbart av det faktum att central-och affärsbanker lånar den. Den totala penningmängden var staten, företag och medborgare på lån. Varje individ måste återbetalas € teoretiskt. Efter återbetalning av alla skulder, skulle det inte finnas mer pengar .

Hela penningmängden är alltså en lika stor skuld över - plus ränta skuld. Skulle du verkligen försöker att betala tillbaka alla skulder i slutet det fortfarande fanns kvar med skulden intresse, eftersom de pengar som det skulle ta ännu inte var etablerad, har det inte delats ut.

Men oavsett om återbetalning av denna penningmängd inte är möjligt ändå, eftersom de samlas på grund av de sammansatta effekten av ökad kapital i stora reservoarer. Ökad kapitalflöden in i dessa svarta hål av det finansiella systemet, deras ägare vet ofta inte varför de aldrig så mycket pengar "tjänat" . Samtidigt på andra sidan får nästan alla av samhällets allt djupare in i skuldfällan.

Teknik, kunskap, varor och tjänster finns i överflöd. Inte hur mycket pengar är avgörande för välståndet i ett samhälle utan bara produkter av arbetskraft, och det har aldrig varit så gott som idag. Den enda frågan är varför de människor som genererar alla som själva mindre och mindre råd att köpa dem och driva dem till politiker och media mer och mer arbete för mindre lön. Svaret ligger i vår penning-och finanspolitiska systemet och den maktstrukturen.

"En privat centralbank som utger betalning för friheter för folket en större risk än en stående armé." (Thomas Jefferson, den tredje presidenten av Förenta staterna 1801-1809)

Även om varje har att göra med pengar, vet endast ett fåtal av vad pengar egentligen är och hur det kommer i omlopp. Det bör göra är inte så komplicerat som folk tror. Det väsentliga är snabbt förklarat och lätt att förstå, nämligen skapandet av pengar och förstärkande effekt. Bara dessa två mekanismer orsaka att alla nationella rikedomar omfördelas sakta men säkert genererade tillverkaren av pengarna någon makt och ägare av Kapitalet reservoaren.

Den monetära systemet är ett trick.

Pengar är ett bytesmedel i princip en mycket användbar uppfinning. Den enda frågan är av vem och hur den uppstår och hur den kommer i omlopp. Pengar var inte alltid lätt att på något sätt. Och det gjordes inte av staten, eftersom han annars inte skulle vara så i skuld. Centralbanken, vi närmar sig, men även som svarar för bara en liten del av penningmängden.

Nästan hela penningmängden skapas i privata banker när de beviljar lån. I motsats till "allmänna opinionen" bankerna inte lånar ut de pengar som deponerats där av andra kunder. Nej, fungerar detta endast som en reserv, samtidigt som bankerna är många gånger mer än lån. Lån är inga pengar i egentlig mening, men de fungerar som "riktiga" pengar som du kan betala som vanligt.

Den federala banken själv beskriver denna process av pengar skapelsen enligt följande: "Om en affärsbank beviljar ett lån till en kund, då de bokas i balansräkningen på tillgångssidan i en kreditexponering till kunder - till exempel € 100.000. Samtidigt skall banken skriver på sin nuvarande konto som hanteras på skuldsidan i bankernas balansräkning, 100.000 € väl. Denna kredit ökar insättningar av kunder på hans bankkonto - banken pengar skapas, vilket ökar penningmängden ".

Allt du behöver för en kommersiell bank att bevilja lån till ett belopp av 100.000 €, är en reserv i den mängd av 2.000 €. Denna multiplikatoreffekt är skapad av kassakravet kvoten med 2%.Bankerna har därför förmånen att self-made "pengar" att låna ut, intresse och efterfrågan på återbetalning i avsaknad av verkliga värden kan löfte till.

Detta privilegium för bankerna är så avgörande för förståelsen av vår finansiella, ekonomiska och sociala system som det bör illustreras med ett exempel igen:

[Exempel] Ett banklån är 100.000 euro till 5% ränta på ett delvis fonderade hus. För att hålla detta exempel visar, förväntar vi oss en fullständig återhämtning efter ett år och anta att banken har minst 2000 Euro Reserve:
För utlåning, gör banken från grunden ny 100.000 € som en kredit på grund av gäldenärens . I gengäld får de rätt till huset. Låntagaren lånet, inklusive ränta, inte ska kunna betala tillbaka, äger banken huset.
husägare kan betala tillbaka de 100.000 euro, då de pengar som genereras krediter försvinner och pengarna krymper utbudet därefter. Problemet ligger i det faktum att han har att få tag på en annan 5000 € för det intresse och för att han behöver en del av den kredit pengar som genererades av andra gäldenärer. Alla vill att återbetala sina skulder, är det garanterat någon, i slutet av pengarna för intresset. [slut Exempel]

Nu är det också klart varför i hela världen tycks sjunka ner i skuld: . Den totala mängden pengar var en återbetalningsskyldighet att återbetala om alla sina skulder, då skulle det finnas några mer pengar, och det fanns även kvar intresset skuld. Varje bankkonto varje budget och alla medel skulle då vara tom. Ekonomin skulle kollapsa.

En återbetalning av penningmängden inte är i detta system. Istället nöjde de sig med åtminstone betala räntan som du alltid behöver mer krediter ...

I den här onda cirkeln av kreditexpansion, måste ekonomin växa alltid minst lika fort som pengarna och skuld, som ytterligare skulder måste täckas av extra säkerheter. Fler och fler hus, maskiner, bilar, båtar mm måste göras på kredit, för att tjäna denna mekanism. Ve om ekonomin slutar växa!

Konkurser är inbyggda i den fasta finansiella systemet. Därför banker behöver ännu mer "säkerhet". Varje år har de "absolut" en del av det eller fler låntagare som arbetar för långivaren eftersom pengarna för alla intresse helt enkelt inte existerar. Med hjälp av detta pyramidspel ansamlas bankerna mer och mer verkliga värden, trots att de aldrig något verkligt hade gett. "huset alltid vinner." Denna gamla pocket trick bygger på enkel matematik och inte bara jobba i kasinot, men är grunden för hela vårt finansiella system.

Smygande expropriering av ränta på pengar från ingenting

Återbetalningen av de så kallade "nationella skuld" , som faktiskt är i verkligheten ett system av skuld, aldrig var avsett och inte i det finansiella systemet också.

Skulden av statliga företag och hushåll krävdes för att få någon makt som genereras av banker som lånat pengar i omlopp. Staten ville minska sin andel av skulden, skulle han antingen måste de pengar han har lagt i omlopp, skulle kontanter i retur, plus ränta, eller andra gå in skulden i samma utsträckning.

Teoretiskt Trots sina skulder i enskilda system som deltagare, men endast på bekostnad av andra, som sedan måste bära mer skuld därefter. Sammantaget kan aldrig be om ursäkt - oavsett hur hårt de är - och att de bör heller inte ur systemoperatören. Syftet med denna skuld är intresset, behovet av att revidera skatt och ränta betalare mer och plundra kan vara. skatter och räntor är den drivande kraften för omfördelning av riket efter hårt arbetande.

Medan politiker och ekonomer säger om och om igen, är tillväxten av den offentliga skulden inte ett problem, eftersom ekonomin växer också. Men bortsett från att ekonomin inte kan växa kontinuerligt, de gör detta argument med en stor cirkel runt kärnan i frågan. De ger inget svar på den avgörande frågan om varför man ska betala någon ränta på det, är att pengar sätts i omlopp.Denna fråga har inget att göra med politik eller ekonomi. Det handlar om en maktfråga.

Strukturen i detta system resultat under årtionden med matematisk oundviklighet en smygande expropriering av folken i den internationella storfinansen. Alltid har tilldelats endast självhäftande genererade pengar kommer att återbetalas med egendom, vattenverk, kraftverk, telefonlinjer, hälsa, post, järnväg, vägar, byggnader och så vidare. Hela infrastrukturen och arbetskraften av oss och våra efterkommande är systembetingade och utan en verklig vederlag i besittning av pengar makt. Ekonomer kallar denna expropriering som ibland kallas "privatisering" (latin: Rob privare =).

I hela historien om FRG kommer fortfarande inte en enda "folkets företrädare" har insett detta förhållande. Och visst ingen av dem har någonsin gjort något åt det, men exakt vad som skulle bli dess första plikt. Enligt ämbetsed men de skulle faktiskt deras energi till välfärden för det tyska folket spenderar, öka dess värde och skydda dem från skada. Mer om detta senare ...

Dessa få fakta är kärnan i alla ekonomiska och sociala problem . De snabbt förklaras och lätta att förstå, är inte det? Endast de som har studerat ekonomi, gör så lite svårare i början, eftersom den officiella teorier en helt skymmer sikten av de väsentliga, nämligen skapandet av pengar och förstärkande effekt.

Även räntor kan vara berättigad som en riskpremie och pris för utlåning av kapital. Men i vårt moderna banksystem, som uppkommit räntan för lånet av intighet. Enbart för behovet av att en stat ger en valuta i omlopp sjunkande intresse. Detta skapar en artificiell skuldfälla för dem som har för lite kapital. Och försöket att bygga upp den nödvändiga kapitalet genom hederligt arbete hämmas av höga räntor och vår anti-skattesystemet i sin linda.

Den som är mindre än € ​​400,000
har ett eget kapital, är en slav intresse,

även om han aldrig har skylla dig själv. Genom "pengar ur intet" för att dölja stora intresse i alla priser.

Intresset del av levnadskostnaderna är nu runt 40 procent (se räkneexempel, Prof. Dr Margrit Kennedy: "Räntor och Inflation Free Money" ). Detta intresse bördan ligger främst i hyran, men också i skatter och avgifter. Det ökar också alla priser, eftersom alla som är inblandade i värdekedjan, måste dess räntekostnader införlivas i finalen.

Ett litet familjeföretag som bara tillbringar ca 18.000 € per år för deras inbetalda levnadsomkostnader, hade det runt 7200 € dolda intresse. Ett annat cirka 3000 Euro räntorna är gömda i skatter och avgifter som de måste betala 18.000 € för nettoresultatet. Så betalade det verkligen har en skuldfri, blygsamt familj - ofta utan att inse det - varje år omkring 10.000 euro i ränta.

Därför behöver man mer och mer Hartz IV och andra ekonomiska förmåner för dem som inte klarar av att ta upp denna ränteutgifterna på egen hand. Staten - som en nickedocka för bankerna - tar då pengar från skattebetalarna, för att ge till behövande. Därifrån rinner men i slutändan innebär att intresset för storföretagen. Som skattebetalare och som en behövande man inte kan vara i detta spel med mottot "söndra och härska" kan ställas mot varandra. Båda grupperna är i samma båt. Deras motståndare är banker och politiker, som distribuerar på uppdrag av Money Power, Hårt arbetande tillgångar till riket.

Bara från en välbyggd nettoförmögenhet på över 400.000 € erhålls efter avdrag för skatter och inflation, en årlig avkastning på kapital som är av samma storleksordning som den årliga räntekostnader. Från denna tröskel blir netto ränta bidragsgivarna till nettomottagare av intresse - men tyvärr på bekostnad av andra. Följande lista visar principen. Individuellt vi naturligtvis måste räkna mer exakt, det vill säga identifiera sina egna intressen del av levnadskostnader och personligt intresse.

Ovanför den kritiska massa av kapital är livet mycket lättare. Ju mer du fortsätta att leva under denna gräns, men desto mer ränta du måste förtjäna för andra, även om man aldrig varit i skuld själva. Detta är en dold form av vad som fanns i alla mänskliga kulturer har alltid slaveri. Och skapa intresse genom arbete är systembetingade och svårare.

Vem skulle inte älska att "låta sina pengar arbeta för dig" ? Men pengar kan inte arbeta. Det finns alltid människor som arbetar för intresset. Alla som gör hans pengar arbeta för dem kan i själva verket andra personer som arbetar för sig själva och inte bara de som har självförvållade, men alla de som har för lite kapital.

Detta är så inbyggd i vårt monetära system med positiva skuld och ränta på ränta. För att tjäna pengar, behöver du en sak: pengar. Det är mycket lättare att fördubbla en miljard, än genom ärligt arbete för att betala av sina egna hus. Alla som har en miljard, kan justeras för inflationen från den ränta som ensam köpa 50 hus per år, utan att behöva ta ännu ett finger, och utan hans pengar att konsumera det. De som kommer utan pengar att köra om i världen, går hans liv i cirklar. Och för ren "stress" i vår "fartfyllda" han inte ens hade tid att tänka på.

Vi har ett feodalt system av pengar

 • Lords:
  € tusentals Ränteintäkter (per dag)
 • Fria medborgare: från cirka 400.000 € kapital
 • Intresset slavar: mindre än € ​​400.000 aktier

Med detta pyramidspel har ända sedan feodalismen har inte förändrats mycket. Det välstånd som produceras av slaven intresse, distribueras till toppen. Alla försöker vara en fri medborgare och arbeta för att bygga cirka 400.000 euro i kapital med ärligt arbete slit, tack vare progressiv inkomstskatt och höja skatterna, särskilt för penningstarka aristokratin. Man måste tjäna miljontals för feodalherrar, innan det kan vara en fri medborgare. De flesta kan inte göra det och har upplevt ett helt liv utan frihet.

Även den franska revolutionen har ändrat det. Hon var i slutändan bara ett byte av system där ineffektiv, personliga träldom ersattes av en modern slavstat. Denna modell har nu antagits över hela världen. Även kolonialism skulle kunna ersättas med skuldslaveri, och knappast någon har märkt. "Ingen är hopplös förslavade än de som falskeligen anser vara fria." (Johann Wolfgang von Goethe, från 1749 till 1832)

Medan feodalherrar i forntida kulturer fortfarande hade bry med slav uppror, eftersom deras motiv inte riktigt vill arbeta, den moderna slaven revolten göra en dag om de inte har arbete. Detta beror främst på att den nya yttre form av slaveri. Idag är det så subtilt att knappast någon är medveten om sin slav liv, för i vårt moderna system, finns det inget personligt uppdrag mellan slavar och herrar. Denna funktion är uppfyllt i dag och styra pengar systemet.

"De få som förstår systemet är så intresserade av sin vinst eller så beroende på sina egna meriter, som aldrig kommer ur deras led en opposition. Den stora massan av människor, men att förstå mentalt inkompetent, kommer att bära sin börda utan att klaga, och kanske till och dra utan att någonsin misstänka att systemet är mot dem fungerar. "
(bröderna Rothschild, London, den 28 juni 1863, USA: s affärspartner )

Den stora massan av människor som bor faktiskt i slaveri idag.Detta är inte en jämförelse utan en verklighet. De som har för lite kapital, måste slita hela tiden för hyra, räntor och skatt, även utan att någonsin ha ens tagit ett lån. De inkomster flyter mestadels till feodalherrar. Och sedan använda samma pengar för att lämna slavarna att dansa efter deras pipa, så de förse dem med varor och tjänster för ett liv utan arbete i överskott och dekadens.

Real skattesats: över 85%

Politikerna är smarta när det gäller att dölja bördan av produktiva arbetande människor effektivt.Som redan är i stånd att beräkna deras personliga skattesats, inklusive alla synliga och dolda räntor, skatter, sociala avgifter, böter och avgifter? Det är inte möjligt. Ekvationen har för många obekanta.

Enklare och ännu mer exakt än ett försök till en beräkning är lätt att jämföra bara synliga resultat: en löntagare måste arbeta i ungefär en dag att ta itu med de pengar han får för detta nät, betalar bara en timmes arbete av en annan arbetare till, gör den anställde också hans slit som anställd.Detta motsvarar ett förhållande mellan vad man tjänar och vad du får från ca 7 till 8 till 1, dvs ett skattetryck på över 85%.

Utbildning som en slav-system

Medan å ena sidan, räntor och skatt stiger snabbare system-relaterade, å andra sidan finns det färre och färre människor som kan utföra det arbete som behövs. Systemet behöver påfyllning, och snabbt!

Inskrivningen sker tidigare och tidigare, är det gym förkortas, de kandidat-och magisterexamen studenter att piskas bråttom av universitet och skolor och utbildning för borren. Många ungdomar klagar på att de inte hade tid att bli kär - och nu vet vi varför. Avkomman måste vara lika snabbt som den "arbetsmarknaden" görs tillgängliga för utsedda slavmarknaden. Han måste vänja sig vid det från barndomen, från tidig morgon till sent på kvällen för att tjäna systemet och också känna det normala.

Terminsavgifter och räntedelen av hyra och andra levnadskostnader för att möta dessa två funktioner: de ökar tidspressen på studenter ännu mer och köra dem ofta från början in i skuldfällan så de är fortfarande mer lydiga slavar senare. Och olika praktikplatser genom de unga slavar fortfarande vant sig att tacka för det faktum att de kan arbeta gratis.

Om yrket sedan lära sig igen, kommer de ekonomiska parasiterna att bekanta sig med livförsäkringar, sparande och låneavtal, och Riester och Rürup pensioner frukterna av hederligt arbete för att berika. Politiker gillar att skapa den rättsliga grunden för sådana bedrägerier modeller, eftersom de också dra nytta av den resulterande vinsten. En medvetenhet om sådana restriktiva avtal har på kursen, får ingen utbildning.

Vad barnen blir indoktrinerade i den offentliga undervisningen institutioner, tjänar nästan uteslutande för att bevara systemet. Räknefärdighet inlärningsmetoder som föreskrivs av hjärta och spelar allt på kommando. Den officiella doktrinen om vetenskap, historia, politik och ekonomi måste läras utantill - givetvis utan den tvivelaktiga innehåll och ifrågasätter motiven hos författarna.Oberoende, kritiskt tänkande får avvanda från början. Set, sex!

Hans barn att slippa borren system som kallas skolan och att lära dem något nyttigt istället för att sanningen i sig är naturligtvis förbjudet, åtminstone för slavar. Deras barn ska så småningom att utbildas för att lydiga slavar turbo, för vem annars kan den växande skuldbördan och pensioner tjäna i morgon? "tillväxt, tillväxt av alla ..." skulle kunna vara parollen för politiska systemet - "trots allt tjänar folket i ekonomin och inte tvärtom. "

Hotade kulturer

Medan å ena sidan är färre och färre barn, sadlade de dem på andra sidan en allt större skuld födseln. Men de kvinnor bör föredrar att köra med ekorrhjulet av slav intresse, i stället för dyrbara arbetstid för hem, barn och bevarandet av slöseri familjen - åtminstone säga frigörelse officerare i media och politik. Och eftersom studier har visat att homosexuella är att arbeta längre och konsumerar som en familj grundare, är denna målgrupp är uppvaktad av media och politiker i synnerhet nitisk.

Resultatet av denna utveckling gör sig gällande i den naturliga födseln. Och så på tysk mark i framtiden fortfarande har tillräckligt med personal för att tjäna av intresse finns, föredrar vi att uppmuntra invandring av sin egen avkomma snarare än att investera. Detta sparar pengar.

Exakt ett måste sammanfatta familjen politik FRG, tyvärr: frigörelse, homosexualitet och invandring. Familjer i ett samhälle som kommer att tjäna detta monetära system, helt enkelt ingen plats. Även här, undrar en gång, vars intressen politikerna faktiskt representerade. Också oklart vad folket av poeter och tänkare inom några generationer att faktiskt lämna och om så är försök till här är att människor anpassar sig till den allmänna finansiella och ekonomiska systemet, istället för att införa ett system som anpassar sig till folket.

Vem kan därför hetsa mot minoriteter är dock i sig ett instrument och kämpar mot symptom snarare än orsaker. Från blandning av utsatta grupper alltid resulterar konflikter. Vi bör inte arrangeras för tvisten - att missbrukas, medan strömmen mäklare gnuggar sina händer i bakgrunden - speciellt mellan kristna och muslimer. Uppmaning av slavar mot varandra enligt mottot "söndra och härska" har alltid varit en av de viktigaste komponenterna i en strategi av makt.

I både den kristna och islamska kulturen i historien - och i många andra - det fanns tillfällen då vi har fastnat i den religion som fastställts av förbud mot ränta. Oavsett om du är religiös eller inte - de gamla lärda var väl medvetna om den destruktiva effekten av intresse system där människor som lider av denna sjukdom. Sedan presenterar de kulturerna igen ocker är öppna, de är dömda om du inte hantera dem, ska vara fria att fredligt bort.

Kampen för det intresse som förstör samhället.

"Guld är pengarna av kungar, är silver pengarna från herrarna, är byteshandel pengarna av bönderna, men skulden är pengarna av slavar."

Följande siffror visar inga riktiga pengar. De visar anteckningar, som kan användas för att återbetala skulden. På dollarsedlar som även skrivs ut: "Detta meddelande är lagligt betalningsmedel för alla skulder privata och offentliga" . Du behöver bara läsa den. € När detta inte är möjligt, för tyvärr finns det ingenting på den. Det fungerar men samma princip.

Eftersom alla sedlar delades ut av centralbankerna och sätta in pengar från kommersiella banker och pengar för alla intressen inte finns ännu, uppstår frågan, vad ska man betala sedan ränta.

Här börjar det gamla spelet där alla måste ta tag i en stol, medan det finns alltid en för lite. När bankerna stoppa musiken, så har slutat låna för räntor, människor behöver för att stjäla de saknade pengar till varandra. Denna händelse av ekonomer som en "recession" betyder. Men oavsett hur hårt du arbetar och också spara hela beloppet av pengar är aldrig nog för alla.

Förlorarna, som inte kan låna ännu djupare behov, ge sedan hennes materiella tillgångar. Här är alltså drivs staten också som en nickedocka för bankerna, eftersom det tvingar folk att ha banken pengar som "betalningsmedel" att acceptera, och staten är den som genomförde den systematiska beslag på uppdrag av banker.

Genom spiral av allt växande skuld å ena sidan och snabbt ökande välstånd å andra sidan, omfördelning av hårt för att imperium genom räntor och skatter kommer automatiskt alltid dynamisk.

Det är som i slutet av ett Monopol spel, har redan tagit alla vägar, hus, järnvägsstationer, el-bolaget och arbetar vatten. Vem äger ingenting av det, kommer nu att köras i en cirkel, sedan arbeta. Men pengarna de får för den när den når Los, är inkomsten inte räcker mer att gå ihop - spelet är över! Monopol när du nu skulle börja igen. Men mottagarna i den verkliga världen inte vill sluta. Hon föredrar att ge lån och expandera förlorare lämnar förtryck apparaten. Men saker och ting kan och kommer att vända utan omstart aldrig mer.

I den dagliga kampen att intressera de flesta människor är för upptagen för att se systemfel. Alla kämpar bara för sig själv och alla andra emot. Dags för ömsesidigt stöd är inte längre har. Genom att idealismen är moraliskt och hederligt arbete inte långt. Mer kan uppnås genom materialism, manipulation, lögner, bedrägeri och våld.

De som håller till moral och etik, som en idealist som donerar företaget fördelar och arbeta ärligt, vem kan knappast undgå ränte-fallet. Vem är å andra sidan kapitulerar till materialismen, lögner för att andra människor och fusk och skickade dem abjagt pengarna, de insamlade bonusar, avgångsvederlag, provisioner, bantning, pensionat, båtar, slott, bilar och så vidare, allt utan ansträngning, bara genom att sälja sina egna samvete och de människor som har en bekant. Detta negativa urval, leder logiskt och konsekvent på sönderfall av samhället.

Brottslighet och desperata handlingar hopar sig i brist på lagar, och polisövervakning, som politiker och media presentera och om igen. Bakom kulisserna, inser du snabbt den verkliga orsaken, nämligen ett samhälle som är under tyngden av detta system alltid materialistiska, olycklig och kallare.

Problemet med ränta på ränta effekten är redan kända i årtusenden. Inte för inte som de flesta religioner har förbjudit intresse. Och där det bara var en vanlig ett jubileum proklamerades, där alla föll i skuld. Den nuvarande krisen är orsakad av försöket av fordringsägarna nuvarande generationen, att motbevisa all denna historiska kunskap och matematik och fördröja den nödvändiga skuldlättnad med alla medel så länge som möjligt.

Detta är den verkliga orsaken till finanskrisen.

Hur svarta hål som suger upp genom sin enorma och ständigt växande attraktion mer och mer material, så även suga enorm koncentration av kapital med växande intresse kräver mer och mer pengar ur den ekonomiska cykeln. Stimulera ekonomin genom fler skulder fortsätter att vilja ha är som att försöka fylla ett svart hål, vilket ger honom erbjuder extra ärende.

Bostäder bubblor och finansiella derivat, högt skuldsatta länder, företag och konsumenter, giriga chefer, politiker och spekulanter är inte orsaken till finanskrisen, men endast ett fåtal symptom på ett system som kan fungera i längden aldrig. Även en strängare reglering av"finansiella marknader" eller "skuld broms" är inte ett botemedel utan bara en ytbehandling. "måste Capital serveras" ... tills systemet kollapsar. Den här händelsen inträffar oundvikligen eftersom skulden växer exponentiellt, samtidigt som ekonomin i en ändlig värld kan bli mycket begränsade.

När människor inte längre kan fortsätta att låna eller brist på säkerhet, saknar systemet ytterligare skulder, som bör tjäna det högre räntekostnader.

För tillväxt av rikedom, finns det då inte flera ytterligare substans. Bankerna, som dittills bara ett instrument i systemet rekommenderas, även nu i hans klor.Eftersom bankerna måste ge mer och mer intresse för sina ägare och andra innehavare av kapital reservoarer utan ännu mer att hitta någon som kommer att betala mer intresse för att leva på huvudstaden center på slutet själv.

Regeringen räddningspaket - vilket i slutändan sluta med alla banker - är endast systemet och dess förmånstagare från storfinansen och politik för att göra det så länge som möjligt en bekväm pension. Kollapsen är försenat till varje pris så länge som möjligt, helst tills efterträdare finns på kontoret. När staten är hopplöst i skuld, går han tillsammans med systemet.

Före kraschen kommer den fas av fascismen.

I slutfasen av systemet kommer nu att försöka fylla denna lucka genom skuld explosionsartat växande statsskulden. Endast staten är ännu mer trovärdig gäldenären, eftersom han kan expropriera sina medborgare med våld och att tvinga fler och fler skuldtjänsten. Regeringen, banker och undertrycka människor.

"Den statsapparaten är en apparat av tvång och förtryck. Den typ av regeringens verksamhet är att tvinga folk med våld eller hot om våld för att beter sig annorlunda än de skulle bete sig mot fria enheter ". (Ludwig von Mises, 1881 - 1973)

Den mänskliga kvarlevor efter skatt, avgifter och räntor förblir alltid mindre automatiskt till liv.Gränserna för vad som skulle kunna verkställas i en demokrati är nödvändigtvis korsas vid något tillfälle. Det följer en polisstat.

De grundläggande rättigheter begränsas mer och mer redan. Elektronisk massövervakning, det BKA-lag, online-sökningar, boende förgiftning av, avskaffandet av banksekretess, användning av intelligens mot medborgarna, straffrihet och belöningar för uppgifter tjuvar och informatörer, och mycket mer som huvudsakligen görs för ett syfte och har även använts för detta: skatteuppbörd.

I en kontinuerlig expansion av maktapparaten är utan yttre påverkan inte slutar bara för att.Utvecklingen de senaste decennierna att fortsätta, eftersom de som har makten kommer aldrig att frivilligt ge en effekt om utträde. De vill alltid mer och ännu mer. Maktbegär känner några gränser.Istället för att ge upp sitt system, kommer de att avskaffa första gången eller pengar, eftersom vi kan pressa ut av individerna mycket mer och få mer tid. Sedan betalningar och finansiella tillgångar är endast tillgänglig elektroniskt och tillåter full statlig kontroll. Skatter, böter, avgifter och allt annat som behövs men du kan flytta direkt från kontrollpersoner. Och vem har handlat upp, blir kontot blockerat - en dålig tid för kritiker av regimen och motståndarna ...

Upproret är oundvikligt, eftersom förr eller senare, folk är medvetna om deras förtryck och missnöje överskrider den kritiska gränsen. Ur detta perspektiv, införandet av Internet censur, den juridiska förberedelserna för utplaceringen av Bundeswehr inuti och som införs genom Lissabonfördraget för att skjuta uppror alarmerande utvecklingen.

För sådana åtgärder, att myndigheterna måste uppenbarligen skäl att accepteras av majoriteten av befolkningen. Den påstådda kampen mot terrorism och barnpornografi, ger detta en perfekt ursäkt.
terrorism, men var iscensatt många gånger. I berättelsen (Reichstag brand) och i det nuvarande (9 / 11), var de medel som redan många regimer för att tvinga dem att motivera avskaffandet av medborgerliga rättigheter och att allierade i påstått försvar av krig som faktiskt aggressionskrig.
Och mot barnpornografi, finns det inget behov Censur av Internet. Detta innebär att det är tekniskt olämpligt. Det är faktiskt kontraproduktiv, eftersom förövarna grips, så istället för att bara gömma sig. Kännare av detta system angrepp på Internet har väntat länge på. Internet är för de styrande och deras media är det största hotet mot de någonsin föreställa sig. Med ökande hastighet spred där informationen kommer att leda till att systemet urholkas och därmed dolt de traditionella medierna antingen eller felaktigt.

Polisen staten kan bevara systemet för en stund på livsuppehållande. Men här är livet allt outhärdligt för de flesta. Trots detta finns det matematiska gränser ska nås senast när staten måste ge så hög ränta att den totala arbetsinkomsten för alla medborgare inte längre tillräckligt.

Hur mycket av detta meningslösa slutfasen vi fortfarande måste uppleva innan systemet kollapsar på grund av dess utformning fel ändå, beror på vem som uthärda så länge människor där och hur länge de är med sina skatter och räntor på ett artificiellt hållas vid liv.

Hur utgången, har länge varit känt. En snabbast möjliga övergång till en hållbar finansiell och ekonomisk system skulle bespara oss det smärtsamma slutfasen. Fortfarande hålla ledarna är alla en del och författningsvidrigt hjälp av det befintliga systemet, eftersom detta ger dem privilegier som de annars skulle förlora. Detta fuska och förråda sitt eget folk.

Hållbar ekonomisk tillväxt och periodisk förstörelse

Eftersom alla pengar i omlopp var bara genom att låna pengar och intresse måste skapas på nytt av nya lån, måste nya värden alltid finnas för dessa lån. Ekonomin måste således alltid växa minst lika snabbt som räntebördan. Om det ekonomiska resultatet en gång per år "bara" är detsamma, skulle det behöva gå till folket utan faktiskt lika bra som förut. Men på grund av det intresse vi behöver tillväxt "oavsett vad det kostar" , tror åtminstone de politiker och media.

Ekonomisk tillväxt skapar faktiskt välstånd. Men han som kommer från tjänsteleverantören endast om tillväxten är högre än räntan, eftersom först sugas den nyskapade rikedom av av mottagarna av intresse, och bara då vad som finns kvar, förbättra levnadsvillkoren för slaven intresse.

Men bortsett från denna fråga om rättvisa är också ett matematiskt system fel: Den förstärkande effekt orsakar en exponentiell tillväxt av pengar och skuldbeloppet. Räntebördan syftar till att öka hastigheten mot oändligheten. Ekonomin kan faktiskt prova ett tag att växa exponentiellt för att producera mer och mer säkerheter för att täcka den snabbt växande skuldberg. Men i det långa loppet är det omöjligt.

Vid ungefär 3 till 5 procent årlig tillväxt, detta är en början svåra att upptäcka. De förödande konsekvenserna av exponentialfunktionen, men kommer efter 70 år helt klart. Den Kondratieff cykeln är att senast då ekonomin inte kan växa lika snabbt som den exponentiellt växande räntekostnader.

Ingenting i naturen kan kontinuerligt växa exponentiellt. En cancer växer exponentiellt, men bara tills kroppen dör. Ekonomisk tillväxt jämförbar med försök av kroppen att växa snabbare än en cancer att behålla sin andel av den totala kroppen så liten som möjligt.

Men att detta är omöjligt i det långa loppet har även John Maynard Keynes (1883 - 1946, en av de främsta huvudpersonen i vårt ekonomiska system) in. Han ville fundera på det. Hans svar var: "I det långa loppet är vi alla döda." - Efter oss syndafloden!

Resultatet är total förstörelse av alla värden som skapas omkring 70 år. Rivning och byggande av bilar som använder intakt "skrotning" är bara en ofarlig början dar. Det är nödvändigt ur en matematisk synvinkel, tyvärr, att förstöra mycket mer att få denna finansiella och ekonomiska systemet. Den ekonomiska mirakel, är det först efter stora krig. Efter den meningslösa förstörelsen kommer rekonstruktion av meningslösa. Nästa krig är oundvikligt. Är allt detta är nödvändigt för att få bara för att våra sjuka ekonomi och finansiella system? Permanent full sysselsättning är omöjligt och egentligen inte nödvändigt. Bara vår ekonomiska och finansiella systemet tvingar oss att göra det. Historien upprepar sig - åtminstone så länge vi håller fast vid detta system.

Den rådande finansiella systemet är så makabert: Det tål inte att skapa bestående värden. Många patent har och köps av etablerade eliter, bara för att förhindra deras förverkligande, och därmed säkra de gamla monopolen. Om du hade upptäckt ett botemedel mot sådana sjukdomar eller lukrativa för lagring av energi, som bör hållas hemliga. Annars skulle så mycket arbete vara onödigt och krympa den nationella produkten i sådan utsträckning att systemet skulle kollapsa ännu tidigare.

Gotham Sträng: "Social är det som skapar jobb."

sozial_ist_was_arbeit_schafft"Alla måste arbeta mer för att tjäna mer pengar" , tycker åtminstone politiker och "experter" . Men pengar inte skapas genom arbete. Det skapas av skuld. Och "tjänade" mest pengar är inte genom att arbeta utan genom andras arbete, nämligen räntan.

Arbetsfördelningen i ekonomin och den tekniska utvecklingen är faktiskt behövs för att få människor att göra jobbet. Och de gör så framgångsrikt, att människor arbetar mindre och mindre behov av att ständigt växa och arbetslösheten. De "problem"det är bara det att denna framgång inte passar vårt finansiella system kräver ständig tillväxt av skulden. Och för de skulder man måste arbeta så småningom. Den allmänt parroted efterfrågan på "mer arbete" under parollen: ". Kunde de bara uppfunnit maskinen, då skulle vi alla ha mer arbete" är - precis som sagan om återbetalning av statsskulden - en av de dummaste och mest löjliga Schildbürger upptåg det någonsin funnits.

Varor och tjänster finns i överflöd. Mindre arbete och mer fritid för de flesta människor skulle vara något ont utan en prestation. Man skulle bara göra fördelningen av förmåner vettigt på ett sätt att hårt arbete lönar sig igen.

Hur mycket tid skulle vara för familj och kultur, om:

 • skulle du inte arbetar kontinuerligt för skatter, avgifter, hyror och räntor?
 • ekonomin skulle inte hela tiden måste växa exponentiellt?
 • en skulle jämnare fördela tillgängligt arbete?
 • alla människor skulle bidra till nyttigt arbete?
 • läka läkemedelsindustrin skulle i stället vara att säkra kund?
 • många användbara uppfinningar kommer sannolikt att realiseras?
 • Reklam och media manipulerar hela befolkningen skulle inte permanent?
 • du skulle ha ett ekonomiskt system där ingen skulle behöva förstöra allt på regelbunden basis, för efteråt för att återställa full sysselsättning har?

De inkomster är omvänt proportionell till de förmåner som skapar folket. Genom arbete inom följande områden kommer att bli någon verklig framgång:

 • Finansiella systemet
 • Styrsystem
 • Rättssystem
 • Försvarsindustrin
 • Policy
 • Byråkrati

Många meningslösa arbete som du kan stänga någon av pengar i ett rimligt system. Företaget är värdelös om miljontals människor bara är intresserade av varandra för att manipulera med reklam för produkter som inte behöver bry med begärda samtal callcenter och försäljningen samtal till varandra eller rycka genom alla möjliga andra bedrägerier, pengarna. Snarare än att göra meningslösa blanketter, lagar, försäkringar, varningar, gifter och motgifter, CO2 certifikat, vapen, lögner och andra absurditeter, den andra och en översittare själv bara, kan du helt enkelt tid att njuta av välförtjänt fritid och arbete genom århundradena, skapade tekniken . låt

Hur avvecklingen av den galenskap har länge varit känt. En snabbast möjliga övergång till en hållbar finansiell och ekonomisk system skulle bespara oss det smärtsamma slutfasen. Fortfarande hålla ledarna är alla en del och författningsvidrigt hjälp av det befintliga systemet, eftersom detta ger dem privilegier som de annars skulle förlora. Detta fuska och förråda sitt eget folk.

Förnuftig ekonomisk system finns för en lång tid i teorin. Man kan till exempel införa marknadsekonomi kan det finnas men bara om de pengar som systemet följer marknadens mekanismer. Men sådana alternativ är mottagare av det etablerade systemet naturligtvis inte tillåtet.

Kapitalistisk planekonomi: centralbank som central kommitté

Inflation, deflation, ekonomisk tillväxt och ekonomiska kriser under det monetära systemet kan centralstyrd. Geldart, penningmängd, ränta och kredit är inte föremål för marknadens mekanismer, men sätts av centralbanker. Detta inte på något sätt demokratisk legitimitet, som nästan alla stateratt "frivilligt" lämna för att bestämma vilket värde det har själv skapat pengar och kan ge marknadsaktörerna att dra efter behag, eller köpkraft.

Växelkurser och priserna stiger och faller beroende på hur snabbt översvämma banksystemet med nya pengar. Slå på penningmängden långt, priserna stiger och priserna. Slå på den mycket mindre sjunker den. Eftersom den centrala och kommersiella banker - och deras ägare! - Styr penningmängden i sig, de vet alltid på förhand var att flytta marknaderna. De genererar tillförlitliga resultat - och bonusar - på bekostnad av småsparare som lär sig marknadsrörelser alltid något efter händelsen.

Men de systemansvariga handlar inte om pengar. De kan till slut även producera med sina banker.Pengar för dem bara är ett verktyg som ger dem auktoritet och ger en mängd varor och tjänster.Med hjälp av det finansiella systemet för att hålla produktiva fattiga och arbetande människor i skuld, eftersom de arbetar mer flitigt och producera mer värde, som de sedan ger bort för billig tryckt pengar.

Om hälften av alla varor som är involverade i varje utbyte - pengar - i typ, är kvantitet, värde och praktiska frågan styrs centralt, det är inte en marknadsekonomi, men en planekonomi. Kommunism och kapitalism är två sidor av samma mynt. Båda systemen är baserade på kärnan affärsplan och skiljer sig bara genom att det är på ena sidan av en central kommitté och på den andra, en centralbank .

Men centralbankerna är inte välgörande institutioner. De är till stor del ägs av den internationella plutokrati.

Pengar styr världen. Men som regerade verkligen pengarna?

Vem har kontroll över pengarna i en stat som också har kontroll över staten ha tyvärr valt att inte av folket. Det spelar ingen roll om kapitalism eller kommunism används för att band respektive folk.Det avgörande är endast om staten är underordnad centralbanken eller inte.

Egentligen skulle inte ens vara en statlig skuld och betala ränta permanent, eftersom han skulle fråga sina egna pengar. Men förmodligen måste förebyggas, att staten kommer att skrivas ut obegränsat med pengar och inflation genereras. Därför var denna makt given i händerna på det privata banksystemet, som gör exakt samma sedan dess, inte bara i offentliga, men i deras eget intresse.

Pengar skapas i de centrala och affärsbanker, tillsammans med sina ägare alla trådar sikt. Männen pengar har makten att skapa pengar från ingenting. Du bestämmer vem som får den och vad man ska göra åt det. De köper allt och alla:

 • media att presentera för människor ligger och åsikter
 • de politiker som ställer in önskad lagar
 • domstolarna, fördömer de aldrig
 • polisen som skyddar dem
 • soldaterna de leder till krig
 • Vapnen, som dödar deras soldater

Om en stat inte har en egen valuta och därför ständigt behov av lån, han är precis som företag eller medborgare beroende på givare. En skuldsatta staten bestäms alltid av andra. Han kan inte agera i medborgarnas intressen utan måste tjäna intressen penningutlånare. Den statliga myndigheten inte är i enlighet med artikel 20, punkt 2 i konstitutionen från folket utan av den överlägsna pengarnas makt - den plutokrati.

"Ge mig kontroll över en nations penningmängden, och jag bryr mig inte vem som gör sina egna lagar." (Mayer Rothschild, en privat bank)

Federal_ReserveDet globala finansiella systemet är baserat på den amerikanska dollarn som världens reservvaluta. Av Federal Reserve Act från 1913, en grupp individer - ägarna av de stora amerikanska bankerna - valutan är under deras kontroll. Sedan grundandet av Federal Reserve, att den privata amerikanska centralbanken att frågor dollarn, bestämmer de världens öde.

Många människor tror fortfarande att den så kallade "US" är dollarn är en anläggning i staten USA. Om det var så, då skulle denna regering inte tiotals miljarder dollar i skuld. I den internationella, överstatliga, privata finansiella systemet i sig är staten i USA bara ett beroende eftersom deltagarna i skuld.

Den sista amerikanska president som ville störta Fed sade att John Fitzgerald Kennedy. Föga känd är att den 4: e Juni 1963 Executive Order nr. 11 110 har skrivit en förordning som gjorde att den amerikanska regeringen, privat, silver-stödda - den USA OBS - fråga, snarare än räntan på Federal Reserve Notes . att betala som alla vet, var Kennedy tragiskt den 22 November 1963 genom magisk kula av en sinnesrubbad enskilda förövare dödades. Eftersom männen i pengar har nog bara haft tur igen, som Kennedys vice och efterträdare, Lyndon B. Johnson, i hans första officiella handling Executive Order nr. Exposed 11110:e Den statliga pengar blev omedelbart tas ur trafik, och sedan dess har ingen USA: s president ingrep mer i den högre politiken.

Inte bara i USA har det varit meningslöst motstånd mot internationell plutokrati. Även många en suverän stat, att underordna sig den 1913 byggda, globala skuld pengar går inte men inser föredrar sin egen finansiella och ekonomiska systemet, är nu historia - förstördes och försedda med en marionettregering med hjälp av USA, som i sin storlek och militära makten i senaste hundra åren har hineingebombt som Stooges globala storfinansens för många länder i det rådande monetära systemet. De unga och dumma, men inte missbrukas soldater kanske gissat, vilka befogenheter de faktiskt var.

Då skrivs, officiella historieböckerna och samtidigt spara pengar på kraft från i stort sett, men allt annat är naturligtvis bara den rena och hela sanningen. Och om inte, så det skulle vara en Pandoras ask, bör öppningen vara bättre att de som har modet att bryta mot gällande lagar, särskilt om Thomas Jefferson skulle ha sitt juridiska uttalande: "Bara en lögn behöver stöd av statsmakten.Sanningen står upprätt av sig själv. " (Thomas Jefferson, den tredje presidenten av Förenta staterna 1801-1809)

I den aktuella frågor av Irak och Afghanistan har nyligen demokratiserats av allierade trupper, införlivas i dollar-centrerad världens finansiella system och därmed förvandlas till pengar driven slavstaterna. Iran och andra "skurkstater" som kommer säkert nästa. Om det misslyckas mutor, ekonomiska sanktioner och hemliga operationer och människorna är också fortfarande att vara resistenta mot västerländska propagandan och Hollywood hjärntvätt bevisa - den önskade varv finns det inte så, släpper loss - det kommer förmodligen att ske igen stor terroristattack, eller en fruktansvärt grym diktator är igen "fria världen" hotar, där de sedan kan rättfärdiga det kommande kriget. Historien upprepar sig - åtminstone så länge att pengar styr världen systemet.

Alla på nationella monetära institutioner - dvs IMF, BIS, Världsbanken och de enskilda centralbankerna - som i olika hörn av privat egendom. Att det inte finns statliga pengar, utan privata pengar, är självklart bara från det faktum att inte alla stater annars skuldsatta. De stater i detta system är bara uppdelningar av moderbolagets plutokrati. De är Stooges den internationella privata bankirer och fungera som deras armar beväpnade till jordens folk att använda privata pengar som "betalningsmedel" och för att tvinga andra länder som vill underordna sig inte att underkuva med våld om nödvändigt.

Massmedia som ett maktinstrument

Medan pengar gör världen, men inte utan hjälp av media. Men eftersom tillverkarna av de pengarna på obegränsade ekonomiska resurser, är det sannolikt att de inte kommer att avskaffas för hårt, alla kapitalintensiva media - att ta kontroll och sedan på - att TV, radio och press "allmänna opinionen" att forma den efter sina egna behov .

Alla relevanta medier grupper är i händerna på vissa individer som inte är i allmänhetens ögon och vars namn finns i några avtryck. Även de "offentliga" media inte är medborgare men ägarna av de skuldsatta landet. Om sina värderingar och intressen kan bara spekulera som mediekonsumenter - om du någonsin så mycket tänkande.

aktuelle_kameraSom i något annat företag, så även råda i Corporate Media och media statens hierarkiska strukturer. Varje journalist har sina överordnade, som i sin tur får sina instruktioner från nästa högre nivå. Bidra till en reporter, nyhetsläsare, moderator, "kändis", Head, chefredaktör och så vidare är beroende av sitt jobb och har därför riktningen från den översta ordern. "Vems bröd jag äter, hans sång jag sjunger." Även VD för en mediekoncern är bara ett litet antal i förhållande till ägaren. Vem är tystas bröt bort eller kastas ut.

Många godtrogna människor rättfärdiga sin tro att den officiella av händelserna den 11 September 2001 så att de helt enkelt inte kan föreställa sig att alla journalister ljuger och inte en enda uppackning. Hur naiv är detta begrepp än! Det är inte nödvändigt att alla de journalister som hör till en sådan konspiration. De flesta av dem fråga byrån rapporter, kopiera de läser eller inte har redan. Och undersökande journalister som har karaktär, självförtroende och modet att stå upp mot den traditionella, är sällsynta och oftast arbetslösa, så att hon inte får lätt mot ansikte. Precis som i politiken, även i journalistik bara de mest försåtliga, list, principlösa och hycklande element kommer upp.

Psykologi av massorna av skaparna av "offentliga" perfekt. Alla människor är manipulerade. Mot professionella metoder för att manipulera hjärnan är nästan ingen chans. Även den mest härdade tror det mest löjliga meddelanden vid någon tidpunkt, om de bara är tillräckligt sofistikerade och upprepas tillräckligt ofta. Många börjar även tvivla på sin egen mentala hälsa när alla andra verkar tycka och göra vissa saker, medan endast en är ännu olika. Av denna hjärntvätt av globala proportioner bara kan drömma om små siffror som Scientologin. Även den katolska kyrkan kan inte hålla sig längre.

HjärntvättOm manipulation inte skulle fungera i princip skulle det inte finnas någon reklam psykologer, eftersom de skulle vara värdelösa. Hjärnan hos en person - hur intelligent han än må vara - är som en dator utan en brandvägg och bakdörrarna utan slut. Den paketerade i känslomässiga stimuli ofiltrerade budskap finna sin väg förbi sinnet direkt i det limbiska systemet. Vik i denna del av hjärnan där känslorna sitter och instinktivt beteende, som signalerar den önskade effekten att synas utan mest av allt. Reklam är inte utan anledning som dyra. Varje sändare sekunder som ger tillgång till miljontals oskyddade hjärnor, där man kan framkalla det önskade beteendet.

Liknande metoder används i reklam naturligtvis, i det yttrande som anstiftare. Din tyngsta artilleriet är "offentlig diskussion" , som naturligtvis alltid är enda representant i systemet och uppenbara oppositionspartierna är närvarande eller åtminstone klar majoritet. Betraktaren får intrycket här att den sociala grupp som han tillhörde, hade kommit in i ett möte som han deltog till en gemensam åsikt. Även om han inte ens kunde bidra till diskussionen och blev förvånad att ingen har representerat hans påstådda outsider åsikt. Men inte trycket att följa, och han går med i den publicerade regel påstådda majoritetens åsikt.

Avrundning ut denna virtuella verklighet, då undersökningens resultat av de "prestigefyllda"allmänna opinionen forskningsinstitut. De lär regelbundet oss om hur man blir populär hos en del politiker och hur människor skulle påstås stå på viktiga frågor. Hela publicerade menar dock endast tjänar till att ge de önskade yttrandet.

Miljoner människor är ständigt föremål för denna villfarelse och därmed göra sina egna ofrivilliga bidrag till underhåll av den allmänna illusionen. Såsom "kollektiva okunnighet" verkan som avses som alla vet från skolan. När läraren frågar vem inte förstod något, då oftast ingen loggar in på så länge som alla tror han är den ende som kliver ur ledet.

Även om ett korn av sanning ibland sipprar genom tiden, det går strax under den gigantiska, ständigt upprepa information explosion av massmedia.

Således, för att styra flocken i önskad riktning. Skuld ljuga, al-Qaida, influensautbrott, klimat yrsel och så vidare är bara några kvarter från den gigantiska ligger huset där de flesta människor fortfarande lever. Hela världshistorien det förtjänar att granskas närmare under sådana omständigheter. Det snabbaste sättet att få det ett steg närmare sanningen, bara genom att tänka på alla publicerade yttrande om raka motsatsen. Bättre är det naturligt att undersöka närmare, för då kan du uppleva en intressant resa för kunskap, när, efter Georg Christoph Lichtenberg motto lyder: "Vad alla håller det för givet mest meriterade ska studeras."

Diktatur med fria val

Den översta politiker är inte dumma. Detta kan låta konstigt för många, men de är riktigt slitna, och värt varenda öre de får - men tyvärr inte ur folket. Även om man inte kan ta hela Parlamentsfüllmasse att de är medvetet och avsiktligt, när de var och presenterade sina förräderi abnickt enligt beställning. Men ledarna vet mycket väl vad som händer och vem de tjänar. Folket ska inte underskatta sina motståndare i parlamentet på något sätt. Dessa fiender till staten representerade intressen tillverkare och distributörer pengar, som du enkelt kan känna igen det, vad kommer räddningspaket att doneras om hundra miljarder dollar räkning till skattebetalarna och vad inte. Men för de flesta människor det finns där men inte så.

Den avgörande roll spelas naturligtvis massmedia. Ett undantag har tid eller nätet, blir det därför ingen överraskning om bestickande argument med den allmänna Internetcensur införs. Och någon politiker som vågar för att sedan göra något åt ​​det, kommer att tillhandahållas som en förespråkare av barnpornografi i skampålen. Så politikerna har att gräva sin egen grav, även genom att anta de allmänna Internetcensur och sedan ännu mer så förbli beroende av opinionsbildare.

Alla politiker är välvilligt inställda till massmedia behöver för att uppnå ett visst kontor och tillhörande privilegier. Du behöver "allmänna opinionen" på deras sida och riktade all sin verksamhet från och med då. Men det finns ingen "allmän" utan en "Publicerat" åsikt, som produceras av ägarna av massmedia. Så de har makten att någon person i varje kontor inställning, för att styra var och när behövs för att ta bort den.

Därför är det helt irrelevant för vad kontoret som fungerar som en marionett. Alla politiker har att lyda. Men till dem är inte svårt, för annars skulle de inte ens kommit så här långt. Under en politisk karriär där är principen om negativa urval: För att uppnå det mest lönsamma objekt som du behöver, särskilt egenskaper som skådespelare kompetens, brist på karaktär, list, girighet och egoism. System för politiker kan inte förvänta sig någonting. De är inte utbildade för, inte heller kan göra, eller vill något annat.

Nya ideal har ingen chans. Många nya partier drömmer om vad de skulle ge allt om de bara intresse"offentliga" kan locka. Men detta är ett elverktyg. Du kan inte bara snabbt slita på varandra. Så det är meningslöst att delta i någon av de många nya partier, som alltid undra om allt som de får ingen uppmärksamhet. Systemet måste först erhållas själv kommer att överensstämma med systemet, då får du sympatisk i media, och bara då kan du kanske spela regeringen. Detta är också anledningen till att en regering gör i princip samma:

 • Söndra och härska : parterna har främst till uppgift att dela upp intresset slavarna in i undergrupper och deras intressen, sedan spela mot varandra,
  man mot kvinna, ung mot gammal, lågavlönade intresse slavar till högre betalda räntor slavar, boende mot utlänningar, kristna mot muslimer, rökare mot icke-rökare, vänster till höger, mot tjocklek Tunn, mot homosexuella hetero, hund mot katt och så vidare och så vidare. Skulle få lite mer skatter eller avgifter eller andra mer transfereringar och rättigheter, eller vice versa?
  Daily kört en ny gris genom byn, så att arbetsgivare, arbetstagare, yrkesverksamma, arbetslösa, Hartz IV mottagare, pensionärer och minoriteter slag bara inte märker att de alla tillhör slaven intresse, medan de feodalherrar och sina pengar från festen kartellens systemet alltid vara ostörd.
 • Bröd och skådespel : Regeringen transfereringar är den moderna brödet. Och spelen har nu fulländat. Förlora nivå underhållning till hjärntvätt, visar talang för att Fremdschämen, subtila budskap i filmer för utbildning och manipulativ musik på radion arbete för sedering som psykologisk massförstörelsevapen. Och även de mest kritiska tänkare har svårt om det sänts till den information de behöver för att tänka på vilka tillvägagångssätt är inte lätt. Istället är de av desinformation i läran, böcker och dokumentärer vilseleds och distraherad av värdelös och förvrängda budskap i tv, radio och press.

. Folket slutligen måste delas, trött, dum, hade lika giltig och på gott humör "skulle förstå människor, hur våra pengar systemet hade vi en revolution. - och i morgon" (Henry Ford, 1863 - 1947).

Även om mycket information som du får gratis, men knappast en är gratis. Någon fördelar dem alltid och finansieras dem. De flesta gör det, naturligtvis, de som har pengar eller ens göra det själv. De kontrollerar media och politik och därmed driva fördumning av folket också växa ännu mer, tills en dag att ingen kommer att känna igen en gång att roten till allt ont i den ränta som tas ut pengar skapas av privata banker och den resulterande alla stater förälder plutokrati är.

Den modell av maktdelning inte ens bland de tre grenarna av regeringen som den ursprungligen var tänkt: den verkställande och dömande grenar externt bestäms av lagstiftaren. Och har BKA krafter i alla tre grenar av regeringen och därigenom ger stil Gestapo och Stasi som helt skild från alla legitima plikt.

Men oavsett dessa tre krafter är fortfarande två mycket starkare, nämligen att skapa pengar och media.

De flesta människor inte ens märkt att efter varje val att sitta i stort sett samma politiker i parlamenten. Denna grupp av människor som helhet kan betraktas som ett enda parti, som bara är uppdelat i flera vingar. De så kallade parter är faktiskt bara Subparteien. Liksom i det forna Östtyskland blir "partiet" idag mer än 95 procent av rösterna.

Massmedia har väljarna det så bra under kontroll att valfusk är inte ens nödvändigt. Efterskott diktaturer manipulera val, moderna diktaturer manipulera väljarna. Det senare är inte bara diskret och effektiv, utan också ser till att misstanke om valfusk inte ens kommer upp och hitta oliktänkande demonstrationer från början inte blomstra.

Val bara tjänar till att bevara illusionen av demokrati upprätt. Och den som inte väljer vars röst bestäms automatiskt av "partiet", dvs CDUCSUSPDFDPGrünenLinke, stulits av fördelningssystem.Om en parlamentariker gång få tag på sin stol, då kan det hända nästan ingenting - om han kommer mot den verkliga regeringen, förstås. Som en av tusentals parlamentariker på federal, delstatlig och lokal, har han bara gummi-stämpel räkningar, till slutet av livets slutskede och massor av bär för konsekvenserna av sina handlingar, inte minst personligt ansvar.

Men ett problem har parlamentet parasiter: "Jag svär att jag kommer att ägna mina ansträngningar till gagn för det tyska folket, främja deras välbefinnande, skydda dem från skada, upprätthålla och försvara konstitutionen och lagarna i federationen, uppfyller mina uppgifter samvetsgrant och rättvisa för alla ska köras. Så hjälp mig Gud. " För denna mened, kommer de att få svara på i tid.

Slutsats: Skatt Bojkott
Även de högsta företrädarna för de västerländska "demokratier" måste gå in skulden med aktörerna i de privata finansiella systemet är så beroende av dem. Kan det finnas en verklig rättsstat, men bara om staten och dess företrädare inte är beroende av banker, företag och media, så först efter ett finans-och skattesystem infördes, vilket inte pengar, utan makt till folket. Alla mainstream politiker kan, kan, vill och kommer aldrig att göra, därför att de skulle såga av den gren som de är alla ännu.

Demokrati i ett kapitalistiskt system är en illusion. Kapitalismen innebär - som namnet antyder -"kapitalets herravälde" och inte "folklig suveränitet" . Monarkin har inte ersatts av en populär regering utan av en plutokrati i USA totalt. Kraften kommer inte från folket utan av pengar.Folkmun innebär det till saken : "Pengar styr världen." Men det finns inga offentliga pengar, men är den privata icke-vinstdrivande organisation av några internationella monetära systemet är härskaren, där maktens centrum.

De stater i sin nuvarande form är bara armar av de väpnade makt pengar och genomgår med våld och våld, att folken i att privata pengar som "betalningsmedel" acceptera. Och eftersom dessa pengar kommer endast genom utlåning i omlopp kommer att återvinnas så med ränta och ränta på ränta är alltid mer pengar än det finns någon, folk på jorden i generationer i skuld och slavar till och för alla tider för statsskulden och intresse slit.

Gottfried Feder har redan 1919 i sin bok "The Manifest för brytande av intresse slaveri av pengar,"sade: "Det bryter av intresse slaveri ger oss möjlighet, avskaffandet av alla direkta och indirekta skatter för att fungera. Lyssna, dina värderingar kreativa människor i alla länder, alla länder och kontinenter, från alla direkta och indirekta inkomstkällor flödar flöda helt i fickorna på Großleihkapitals. Intäkterna från PR-statliga företag, eftersom det finns post, telegraf, telefon, järnvägar, gruvor, skogar etc. är helt tillräckligt för alla nödvändiga tillstånd ansvar för uppfostran, utbildning, rättsväsende, förvaltning, att förneka den sociala välfärden från den. " Än idag har Vi enorma intäkter från statliga företag, om detta inte är nationellt välstånd illegalt "privatiseras" , skulle alltså wangled pengarna männen.

Den kontinuerliga ökningen av skulden har byggts in i vårt finansiella system. Den "nationella skuld"och därmed räntorna är ett instrument för att expropriera av folket. För att få denna finansiella systemet genom att öka skulder och skatter, politiker från systemet som "alternativa" betyder. Men detta är bara i deras eget intresse och inte i allmänhetens intresse. Således, för att få staten parlamentariker oundvikligen djupare i skuld och därför fasen av fascismen.

Den FRG är att de privata pengar de var tvungna att låna för att ta sig till en valuta i omlopp, betalade sedan det inrättades sammanlagt ca € 1800000000000 i ränta. Utan denna onödiga avgift för användning av en privat, överstatliga monetära systemet, staten nu skulle skuldfri. En av fem har nu € skatt för dessa pengar som intresset för utsetts avgift som skall betalas. Politiker begränsa alla de offentliga utgifterna, inte bara räntan. Och på grund av dessa kostnader, stress de också upprepade gånger att de inte hade någon plats för andra saker som skulle vara om regeringen skulle ta ett starkt ledarskap för rätt att ge pengar själv snarare än de internationella finansiella kapitalet underordna.

Så långt tillbaka som Fugger, som monarken var tvungen att låna pengar, så måste nu låna pengar som används av mästarna och deras mediepolitik, staten utövande bland aktörerna i det finansiella systemet, att underkasta sig dem också. Detta strider mot artikel 20, punkt 2 i grundlagen, som antog statsmakt av internationella bankirer, men inte av folket har, som måste underordnas någon högre makt. Under sådana förhållanden staten aldrig skulle falla i skuldfällan. Hela "nationella skulden" är därför grundlagsstridiga och därför ogiltiga.

Att undanröja dessa missförhållanden är nödvändigt i samtliga fall, en utomparlamentariska trigger, eftersom de etablerade kraftsystemet kommer så småningom att eliminera inte bara som de själva.Snarare stödmottagarna, till sin natur är sannerligen inte en altruist, allt (everything!) Gör det för att försvara sina privilegier. Om du vill dränera ett kärr, så man inte ska be grodor, och det är ingen idé att ens bli en.

Lösningen ligger i att en skatt bojkott, syftet med det men är inte att försvaga rättssäkerheten eller kaos utlösa utan att eliminera en marionettregering och ge plats för en icke-vinstdrivande, riktiga rättsstatsprincipen, tjänar inte till förmån för en förälder finansiell makt utan bara intressen folk.

En skatt bojkott kan befria staten från klorna på de pengar som männen. Om slavstat är i konkurs, då dess ägare i konkurs, och slavarna är gratis! Om den produktiva arbetande människor organiserar sig omfördela utanför det befintliga systemet, så kan de frukterna av sitt arbete igen och måste skörda även i jämförelse med i dag bara en bråkdel av deras arbete liv att spendera tid med. Sedan bara otur några tidstjuvar, de krafter som som sedan kommer få veta något de aldrig har upplevt: verklig, produktivt arbete.

Vem vill fly tillstånd av intresse och slavar skatt, som kan åka utomlands - även om han finner ett land där situationen är bättre och framför allt kommer att förbli. Tyvärr finns många bra människor borta och har funnit att det även körs i andra länder är inte annorlunda och att de där som en främling då inte ens har legitimitet att stå upp mot systemet. Emigration av ingen uppnår frihet.Denna kamp måste föras på hemmaplan.

Medvetenhet om de beskrivna missbruk kan hittas på Internet oftare. Men knappast någon går ett steg längre och ger lösningar. Denna klyfta är stängt i det följande.

Stöd för medborgare i statens tjänst

Det är högst önskvärt, om skatten bojkotten skulle vara nödvändig inte endast om de uppfyller till exempel alla ämbetsmän och deras uppgifter samvetsgrant ser inte längre den brottsliga gärningar av politiker skulle göra något skulle. Alla offentliga tjänstemän - särskilt polis, åklagare och domare - skulle ha haft den senaste i den illegala inköp av stulna bankuppgifter av regeringen eller för olagliga ekonomiskt stöd till andra stater i rätt och skyldighet att gripa de inblandade politiker omedelbart utan att immuniteten hävs.

Immunitet: "Parlamentsledamöterna åtnjuter immunitet som skyddar dem från åtal. Polisen kan bara bestämma ett påstått brott och gripa en medlem av parlamentet, när förbundsdagen och samtycker till att avskaffa den immunitet, om han inte är omedelbart arresterad, eller dagen efter brottet . "

Gripandet av de inblandade politikerna skulle till exempel omedelbart efter köpet av det stulna data-CD (strafflagen § § 129, 259, 260) eller efter godkännande av Greklands (flera brott mot EU-rätten och grundlagen) är inte bara möjligt, men det primära ansvaret alla officerare har. Det återstår att agera i hopp om att offentliganställda att titta bort när nästa brottet av politikerna men åtminstone inte mer då utan att tveka.

Men även idag, offentliga tjänstemän i grundlagen Artikel 20, punkt 4 legitimitet att hindra politiker från den konstitutionella ordningen att eliminera ännu mer. På denna grund har de här och nu helst rätt och skyldighet att ta hela regeringen i häktet. Denna åtgärd kan tyckas ovanligt, men rätt är rätt. Överföringen av tyska skattebetalarnas pengar till banker och utländska regeringar, avskaffandet av den konstitutionella ordningen och många andra brott som begåtts av politiker mot det tyska folket är inte bara olagligt utan också inte högförräderi.

Men som statstjänstemän som inte uppfyller sina skyldigheter - eller inte kan träffa på grund av repressalier - bör ha minst lika mycket heder i kroppen att han åtminstone inte är emot samvetsgrann man kommer att ta saken i egna händer.

Om övningen stående medborgarna deras rätt till motstånd, genom att till exempel skattebetalningar till regimen av orättvisa, då ingen anställd rätt att beröva dem med våld eller med våld, att pengarna skall gå till politikerna för deras intriger finns tillgängliga. Vem stödjer lagbrott som tjänsteman och förräderi av de politiker som bryter mot de lagar som han skulle försvara sig.Nürnbergrättegången kunde inte ha varit den sista försök av detta slag. Du bör sätta i gång på höger sida, på sidan av lag och rättvisa, förnuft och samvete.

Tyska tjänstemän, uppfyller du dina skyldigheter, innan det är för sent och de fick order om att skjuta på sitt eget folk, som utarbetades om Lissabonfördraget redan! Så länge din sida inte stöds, om nödvändigt, annars folk måste slå tillbaka.

Bojkott av aktiv kontroll av lag och stoppar betalningar

Styrsystemet för FRG är så komplicerad och innehåller så många brister och fel som en korrekt deklaration och en laglig beskattning är helt omöjligt. Inte för inte som alla skatt räkningar bara utfärdas Vorläufigkeitsvermerk. Den saknar också undertecknandet av en officer personligt ansvarig, medan å andra sidan utesluta någon regering ansvar enligt § 839 BGB. Den FRG cirkulerade därför replikera ansvaret på den lilla lokala tjänstemän, och detta är bortom bristen på signaturen då hans plikt att hålla sig till hans privata tillgångar för eventuella skador. Av dessa skäl ensam, kan man neka redan någon skattedeklaration och betalning.

Politiker använder skattepengar delvis för brottsliga handlingar. Till exempel med skattepengar stulna bankuppgifter har köpts, vilket enligt strafflagen § § 129, 259, 260 bland annat träffade brottet emot stulen egendom. Vem betalar skatt, gör sig skyldig av stödet. Vem trumma upp skatter tvingar hederliga medborgare att delta i sådana brott och dessutom gör sig skyldig till åtal.

Även för samvetsskäl skulle kunna vägra alla skatteinbetalningar, för med dessa pengar är i Afghanistan, ledde ett anfallskrig i strid med internationell rätt, där många oskyldiga människor har dödats. Skattebetalarna betala för vapen och ammunition som detta händer, de tvingas att lämna till mord. Men faktiskt religionsfriheten inskriven i grundlagen står över skatterätt - åtminstone i teorin.

Det är också mycket diskutabelt om FRG regeringen är enligt internationell rätt på samtliga legitimitet att styra över de människor som lever här, eftersom detta har varit den så kallade återföreningen inte har röstat om en gemensam konstitution. Och om grundlagen från 1949 egentligen borde gälla för den kombinerade det forna Väst-och Östtyskland, sedan i enlighet med artikel 20, punkt 4 är en rätt till motstånd, om den konstitutionella ordningen tas bort, är vad som nu händer bortom allt tvivel.

Att betala skatt kan, under sådana omständigheter - endast övervägas som volontär - ett rent juridiskt.

"Var lag är fel, blir motståndet plikt." (Bertolt Brecht)

Teoretiskt på grundval av detta har det länge varit rätt och skyldighet att göra motstånd, till exempel genom att alla skattebetalningar. Skattebetalare, framför allt de företag som betalar inkomstskatt, moms och olja kontinuerligt till BRD GmbH kunde stoppa alla betalningar efter ett visst datum och den kollektiva regimen av kortfristiga inflödet i stort sett frisk.

Praktiskt skulle skatten motståndarna gå hit men existentiella risker - åtminstone tills de så kallade"offentliga tjänare" eller banker och politiker snarare än tjäna staten. Också ett omfattande deltagande är oerhört svårt att inse, så länge de kontrollerade massorna höra på deras tv-apparater. Först skulle de traditionella medierna dölja sådana insatser fullt ut, och hålla sig borta från den publicerade diskussionen. Om detta inte mer senare, opinionsbildare, den publicerade yttrande skulle snabbt mot "tax-terrorister" känna till och tillämpa hindra en deltagande skattehöjning i aktiv bojkott.

Den FRG är ingen rättsstat . Hon är inte blödiga när det gäller att skydda sina pengar med våld om nödvändigt för att samla in. Ve den som har mage att åberopa rättssäkerhet! Den fjärrstyrda regeringen har den verkställande och den dömande makten. Den har monopol på våld och kommer att använda den i slutändan också. Om den verkställande slutändan anrollt under pistolhot för att samla in skatter, då är det ingen idé att gömma sig bakom konstitutionen, eftersom regeringen kontrolleras även rättsväsendet kommer aldrig att erkänna att det är villkorat av att den konstitutionella ordningen, antingen i alla fall aldrig funnits var eller har eliminerats och att statsmakten av folket men inte från pengarna vinning.

På grund av den uppskjutna skatten bojkotten är mycket farligt på grund av den befintliga maktstrukturer för alla konkurrenter, uppstår frågan, vilka metoder som det kan gick genom passivt motstånd i skatt bojkott.

Passiv styrsystem och bojkott bojkott

"Civil olydnad blir en helig plikt då staten av lagen har lämnat marken."
(Mahatma Gandhi).

Den produktiva delen av befolkningen arbetar i regel för banken pengar. Och därför levererar främst improduktiva del av det feodalherrar, banksters, försäkringsbolag, politiker, advokater, pensionärer och alla andra mottagare välfärd. En rörmokare har att arbeta för att överensstämma med systemet som en hel dag för att kunna betala bara en timme av hans konformistiska målare kollegor - och vice versa. Hade två som handlas utanför systemet, så deras arbetsinsats utbytas direkt utan att behöva använda banken pengar skulle var och får bara en timmes arbete med samma fördelar och resten av dagen hade släppt.

Alla produktiva arbetande människor ska förenas för att bilda nätverk där de använder endast äkta tjänster som utbyts mellan privata (icke kommersiella!), Alternativa valutor, och accepterar ingen bank pengar, som så småningom bildar utan ström. Medlemmarna i sådana nätverk skulle bli så bra hand om sig själva och varandra om att deras arbetsbörda skulle krympa till en bråkdel. Människor som är oberoende av regeringen och skuldtyngda finansiella banksystemet bygga, så att utbytet av varor och tjänster, ingen euro, dollar, franc och så vidare mer använda, men självförsörjning, byteshandel och alternativa valutor, inte har någon beskattningsbar inkomst och gör det bra inte.

Utan konfrontation med den befintliga makteliterna visas självförsörjande samhällen ur systemet och lämna det i slutet som ett tomt skal . Bankers, finansiella aristokrati, företags ägare, media, kan politiker och furstar bedriva sedan på utan varandra och folk fuskar, ljuger, gift och förslava.Och medan ingen arbetar för dem, kan de äta bara deras värdelösa papper och även lämna och gå med ärliga människor som gör ärliga arbeta med - om de någonsin ska använda dem till nyttigt arbete.

Enligt BRD-en har rätt lag att stå emot - i enlighet med naturens lag, har en plikt . En amerikansk indiska visdomen säger: "Om någon har stött på ett problem och inget att lösningen hjälper, det är en del av problemet." Den som stödjer den rådande penningpolitiska regim försummade motstånd och deltar som en liten kugge i systemet, i motsats till hans naturliga arbetsuppgifter och måste svara åtminstone till sitt eget samvete för det. Oavsett om du ska motivera sig i den kommande sociala ordningen redan innan dagens aktiva personer, ligger i den fortsatta historiens lopp återstår.

Metoder för passivt motstånd

1) självförsörjning, byteshandel och alternativa valutor
Alla som skapar ett material tillgången själv, för det betalar ingen skatt. Vem gör inte också privat med andra börser. Du behöver bara pengar för att underlätta utbytet och arbetsdelningen ekonomi. Teoretiskt kan du använda något som pengar och fly systemet. Men tyvärr, tvingar staten - som en nickedocka för bankerna - folket att endast använda bank pengar som bytesmedel, som han har uppgett som ett lagligt betalningsmedel. Priset för att använda detta betalningssätt är den exponentiellt växande intresse börda, som skulle betalas för penningmängden i pengar maffian.

Den "mirakel Wörgl" , var ett lyckat försök till en ekonomiska krisen i världen att göra affärer utan att en bank pengar. Därför var denna modell också förbjudas omedelbart av den relevanta centralbanken. Börsen har sedan dess varit professionellt av de väpnade grenen av banker - förbjudna - staten. Om till exempel, riktade en bilmekaniker, en trädgårdsmästare av trädgården och bilen blir reparerad i retur, då både göra teoretiskt skattefusk ett brott. Personer under utbytet är tillåtet.

2) Beroende anställning avsluta
arbetsgivare och arbetstagare att göra sina obligatoriska service för de pengar som män av räntor, skatt och alla andra avgifter. Att dela upp denna grupp av hårt arbetande, idén om Karl Marx, var att medlemmar av de pengar männen, som kritiserade de fackliga organisationerna, liksom räntan aldrig. Arbetstagare och arbetsgivare förena er! Fungerar som en oberoende leverantör eller ännu bättre som privat medborgare tillsammans och avslutade alla kontrakt! Det sparar social trygghet och den direkta skatteuppbörden från källan. Enligt detta antagande så att alla kan under sitt eget motståndskraft som företagare aktivt driva bojkotta skatterna i privat eller byteshandel.

Upphandla tredje) Endast de mest väsentliga behov av pengar i systemet
steg 1 och 2 kan minska beroende på yrke och ägande av bostäder och produktion kapitalbehov väsentligt till banken pengar. Resten av de nödvändiga pengarna kan erhållas, beroende på din personliga färdigheter genom att arbeta några dagar som en del av den officiella skattefria gränser.De som inte har dessa möjligheter, har tillgång till statliga förmåner och skulle undergräva systemet även på detta sätt.

4) bank runs och pengar Bojkott
Om bara alla fiftieth € lyfts från bankkonton som bryter strömmen av bankerna tillsammans.Politiker och journalister har enastående propaganda hittills lyckats förhindra detta. Medan bankerna ville låna ut varandra på grund av risk för fallissemang mer pengar, de har fört människor att lämna sina pengar att stanna kvar på bankkonton. Genom dessa lån till bankerna av de människor de stöder det system som förslavar dem och den enda fördelen för andra. Den minsta kassakravsprocent på endast 2 procent av den effekt som du inte kan ignorera bankerna € 100 000, med bara 2000 € från kontot står. Detta kan redan ge alla så mycket.

Många anser de pengar sparare besparingar ränteintäkter ett misstag. Men dessa är nästan alltid långt under den verkliga inflationen, och dessutom kommer att ha källskatt dras. Att ha pengar på ett bankkonto är inte en bra idé ändå. Det finns utmätningsbar, och även banker och politiker kan använda sig av det. Med en våg av konkurser i banksektorn kan faktiskt en av de nominella belopp som skall återbetalas, eftersom ja det garanterar fonden insättningsgarantin och staten. Men båda har inget sken av pengar på denna skala. De garanterar bara pengar med inflationen, vilket senare har bara en bråkdel av den tidigare köpkraft. Det samma gäller för livförsäkring, Riester pension Rürup pension, pension, och generellt alla andra statsfinansierad pension eller tvingas donationer.De är till stor del utmätningsbar inte ärftlig, kan straffas med skatter och särskilda skatter och nedvärderade av inflationen.

Men allt som är noterade på börserna, snabbt kan devalveras. Alla aktiekurser är manipulerade av de stora aktörerna. De kör priserna var de vill och har således alltid en informations-kant. De vinster och bonusar av de stora är förlusterna av små investerare beskrivs som ett kapital givare.Svaret är: Gå ut! Samtliga aktier, livförsäkringar, obligationer, sedlar och andra värden papper i fastighetsvärden förändras? Dessutom är köpkraft papperspengar manipuleras. Enda verkliga varor och tjänster kan inte manipuleras, så länge du inte värderas till sitt värde på måfå och åtgärder internt värdelösa banken pengar. Vissa värden - till exempel ädelmetaller - även fungerar bra som en alternativ valuta. Marknadsbaserade mekanismer kommer automatiskt att se till att de mest attraktiva betalningsmedel är etablerad. 5) bojkott av "systemviktiga" banker och försäkringsbolag alla "systemviktiga" banker och försäkringsbolag tillhör den klassen som aldrig arbetat i generationer. Trots allt, måste du först ett annat konto eller försäkring, men gärna inte på Allianz, Commerzbank, tyska banken och alla dess utländska likheter, men i bästa fall endast i populära banker och sparbanker. På lån som de bör naturligtvis avvisa av princip.


Försäkringsbolagen är inget annat än ett gytter av advokater, statistiker och säljare vars enda uppgift är, naturligtvis, är att maximera vinsterna för deras företag. De skapar och säljer kontrakt som ger upphov till bidrag till sina offer bara, medan tjänster är i stort sett uteslutas. Genom sina kontakter i försäkringsbrevet kräver att maffian ska lagar reglera dem själv, de flesta försäkringsbolag legaliserat bedrägeri och därför om det ska kunna undvikas.

6) bojkott av företag genom regionalisering
De flesta multinationella företag tillhör hjärnorna i bakgrunden och dra sin makt och vinster från exploatering, barnarbete, krig, miljöförstöring och korruption. Först och främst: Adidas, Aldi, Bayer, BP, C & A, Chicco, Coca Cola, Deichmann, H & M, Kraft, Mattel, Nestle, Nike, Otto, Procter & Gamble, Reebock, Siemens, Triumph, Unilever, Wal Mart.

Alternativen är veckomarknader och lokala tillverkare vars moral är den rätta platsen fortfarande kan övertyga dig själv. Detta stimulerar den lokala (växel) ekonomi och är mycket bättre för din hälsa. Vem distribueras sedan till hormon-angripna, ruttet kött limmas ihop av stormarknader och snabbmat djurplågeri inte bara sig själva utan även djur och miljö en stor tjänst.

7) bojkott av de statligt receptläkemedel
Varje medborgare har staten garanterade frihet att ta så många läkemedel som den fastställer sin egen beroende. Regeringen främjar även produktion, marknadsföring och försäljning, så länge det bara har att göra med lagliga droger som alkohol, nikotin och koffein. Endast dessa är hälsosamma för företag och skatteintäkter. Genom statskontrollerade narkotikahandeln följs enda grupp som kommer upp och läkemedel konsumeras inte konkurrerar med mindre skadliga, billigare, eller till och med skattefria alternativ såsom hampa. Om du är för svag för att leva drogfritt, har bara välja mellan regeringen föreskrivna eller illegala droger. Men vem är stark och självsäker, som motstår trycket att följa och unvernebelt vill se världen, naturligtvis, helt avstår mot något läkemedel, får sin hälsa med ett klart huvud och känna igen saker som de andra (bör) vara dold.

8) bojkott av läkemedelsföretag, med alternativ medicin,
måste man vara en läkare att veta en sak: Alla produkter från läkemedelsföretagen kan aldrig läka från en ekonomisk synvinkel. De har beroendeframkallande och orsaka nya sjukdomar. Endast då de är lönsamma. Påverkan av läkemedel maffian på den politik och innehållet i medicinska studier är enorm. Den som fortfarande utan sina mediciner är livskraftig halvvägs bör inte engagera sig i långsam död spiral beroende av läkemedelsindustrin. Behovet av healing är reducerat med punkterna 6 och 7 har varit stort. För alla andra alternativ medicin brukar ta den större nytta.

9) bojkott av media-systemet
för att få en mediekoncern, behöver man enorma mängder kapital. Dagens pressfriheten är frihet suveräna pengar för att sprida sin ideologi och att styra nationer. Uppifrån och ner hierarkiska strukturer styrs av vad och hur man rapporterar i TV, radio och press. Svaret är: avaktivera alla logga ut, förutom att sänka kostnaderna och få information endast genom oberoende medier!

Kultur får du i de traditionella medierna knappast motiverat eller idag i alla fall. Istället en nästan uteslutande exkrementer av "nöjesindustrin" prefix till konsumenten. Där var en gång en kultur, finns det nu systematiskt nationella demens, kulturell förstörelse och förförelse. Okritiska konsumenter är i slutändan konsumenterna bättre och bättre slavarbetare felinformerad. Uppgift underhållningsindustrin är att manipulera människor genom sina filmer, musik och visar i betydelsen av materialism, konsumtion och okritiskt tänkande.

Den hjärntvätt av media är så genomgripande och så effektiv att den kan ses först efter en utträtt ur henne i flera veckor konsekvent. Känsliga människor bör förbereda sig mentalt för detta steg också, eftersom livet utanför matrisen är helt annorlunda. Oberoende information och verklig kultur finns på Internet (utsidan av gruppen sidor) och på regional händelser.

10) bojkott av det politiska systemet,
alla system-politiker dansa till tonerna av ett fåtal mottagare av systemet. De är inget annat än marionetter och nicka bort bara de lagar som lämnas till dem av lobbyister. Eftersom partiet systemet men stjäla röster av icke-väljare med fördelningssystem, men en bojkott skulle vara kontraproduktivt. Istället bör du gå till valurnorna och välja små, nya partier som ännu inte är skadad, så den nuvarande sumpen, åtminstone tillfälligt torka upp.
Med dessa steg, där varje individ kan delta helt eller åtminstone delvis, kan systemet effektivt och eliminera våld och skapa utrymme för en bättre.

Outlook
Renässans 2,0

Tack vare Internet är fortfarande gratis nu sprida information leda till att systemet vackla. Ett styrsystem och en bojkott på grund av nätverk som är oberoende av banker, företag, media och politiker att arbeta, utan någon konfrontation med dessa makteliten. Varje individ kan börja omedelbart. De pengar maker och dess agenter kan sedan gå in i deras system utan ett folk, men de får för sina egenproducerade papper och sätta in pengar inte mer varor och tjänster. Staten, det är dessa människor.

"I tider av universellt bedrägeri är yttrandet av sanningen en revolutionär handling" (George Orwell)

Företaget, som vaknade en gång genom utbildning från den mörka medeltiden, är nu under en ny smog som genereras av banker, företag, media och politiker, för ett liv i materialism, lögner, girighet, slaveri, konsumism, miljöförstöring, sjukdomar , krig och brottslighet.

Men vi bevittnar början på en ny tidsålder av upplysning, ett nytt uppvaknande till ett liv fullt av idealism, frihet, fred, visdom, hälsa, kärlek, vänskap, kultur och moral - allt saker som du inte kan köpa pengar. - "Det bästa i livet är gratis."

Alternativ

Naturligtvis väcker frågan om hur de människor som har lämnat det nuvarande systemet, utforma sina sociala ordning från början.

Man kan till exempel införa demokrati, men denna studie har genomförts som helst, när som helst till ett dolt diktatur plutokraternas. Om en demokrati är att ständigt arbeta alls, måste det regleras från början att ingen får en större makt än de folkvalda parlamentarikerna. Detta skulle då ha dem, utan också det finansiella systemet och media är efterställda vad skulle dock innebära att du sedan troligen resultatet knappast kan kallas demokrati. Vad man ser idag i en demokrati är en illusion, en motsägelse i sig och inte kan arbeta alls.

Demokrati är bara en speciell form av diktatur, och att ett särskilt farligt eftersom det är sällan erkänns och stödja de människor som lurade sina förtryckare, även oavsiktligt. Här ligger styrkan i plutokraternas faktiskt, att när det monetära systemet operatörer och medieägare, de rikaste, glupska och mäktigaste människor du någonsin kan tänka dig bara. Därför kan det bara finnas en väg ut: En mycket kapabel ledning av idealister. Sådan styrning är och sedan har till uppgift att sätta i stånd att skydda medborgarna. All makt är begränsad, och den högsta makten styrelseformer kan bara komma från. En lämplig urvalsprocess säkerställer att endast få de klokaste och mest idealistiska människor en sådan myndighet.

De nya ledarna måste vara av mindre personer, kompetent, klok, flitig, och oberoende av dess idealistiska karaktär. De måste framför allt vara beredd att bära för alla sina handlingar och lämnar fullt personligt ansvar. Att våra nuvarande politiker för brist på karaktär och teknisk lämplighet för detta ändamål är knappast i fråga, är självklart sådana människor är inblandade då inte mer. Men de kommer då inte längre vill ändå, eftersom en ytterligare krav är att varje deltagare förbinder sig att ett spartanskt liv och inget annat än att få mat och husrum för sig och sin familj.

Fullständig personligt ansvar, inga privilegier och ingen anrikning? Vem ska då vara beredd att ta ett sådant läge? Svaret är uppenbart: bara det allra bästa!

. Av en sådan styrning kan och måste sedan lämna naturligtvis det monetära systemet "Jag ringa - i 30 år jag gör detta obevekligt - att Reichsbank togs ut för rent statlig institution. Absolut avskildhet från börsen, den skarpaste separation av alla de förföriska, privata Belängen - en anteckning institution de borde vara, inget mer! Sedelutgivning är att vara skarpt avgränsade av riktlinjer, som utesluta godtycke, kväver varje match marknaden spekulation i sin linda, kris, krasch, tjäna pengar strejk omöjligt. Förvaltningen av Reserve Bank skall göras av den offentliga tillsynen tillgängliga för enkelheten i dess principer som varje är klart. "
(Silvio Gesell i 1920)

Som ett första steg kräver folket en konstitution, och kan ge det även efter BRD-lag genom en självorganiserande folkomröstning själv. Enligt grundlagen artikel 146 gäller: "Denna konstitution [...] förlorar sin giltighet på dagen för ikraftträdandet av en konstitution som har beslutats av det tyska folket i ett fritt val." Den styrande och deras marionetter i regeringen och propaganda institutioner som inte är skyldiga till. De är naturligtvis undantagna från organisationen.

Att den nuvarande ledare kommer att delta genom sina fjärrstyrda politiker och media i alla fall aldrig något som är av intresse för folket, nu skulle förmodligen vara tydlig. Så du skulle vänta förgäves att utformningen av den nya konstitutionen genom sina låtsad "public" förkunnas.Därmed som ett medium för Internet endast i fråga. Vi kommer att bygga en plattform på Internet, om ett utkast till konstitution som liknar en open source-projekt skapas och sedan röstade på Internet. För den tekniska realiseringen och innehållet söker vi medarbetare som stöder oss i detta arbete.

Motståndet till makthavarna kommer förmodligen att ske som vanligt: ​​Först deras massmedia, projektet helt och hållet bort från den publicerade diskussionen. Från en skala som inte längre tillåter detta, kommer de att göra det först löjligt och sedan slutligen som förtalat höger eller vänster extremism. "Först ignorerar de dig, så att de skrattar åt dig, då de slåss du, vinner du Beac" (Mahatma Gandhi)

Även de så kallade "konstitutionella skydd" kommer att behandla initiativtagarna, även om sådana insatser enligt grundlagen uttryckligen artikel 5, 20 och 146 är tillåtna, och absolut nödvändigt.Övervakningen och kampen mot friheten auktoriserad anställd undertryckandet apparater, allt som en liten kugge i hjulet - som så ofta i historien - "betalar bara instruktionerna från ovanstående sekvens" , men ändå ständigt brutit mot sin egen konstitution, kan du , kom ihåg att de själva och deras ättlingar fortfarande lever i slaveri, om du bara gå vidare mot dem som står upp för sin frihet.

I den nya konstitutionen kommer naturligtvis även förankras ett finans-och skattesystem som tjänar människor snarare än till förmån för en liten att utnyttja den överordnade gruppen. Grunden för ett sådant system har utvecklats för hundra år sedan av Silvio Gesell. Tyvärr är hans läror helt dold i den kontrollerade av ekonomi-pengar makt. Andra bra idéer är bland annatrekommendationer anges. De som vill vara noterade, kan komma i kontakt please. Vad bättre system träder i stället för den ännu existerande är att fastställa en rättvis konkurrens bland de många bra alternativ.

För organisationen och diskussion, vårt forum finns tillgängligt.

Rekommendationer till forumet Kontakt http://www.steuerboykott.org/cnt.php
PDF-version: steuerboykott.org.pdf

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram