Ringens värld är vår

2011-07-26

Vaknar till av att USA nu tycks ha fattat att varje ny dollar som skapas till större delen består av redan bokade och exponentiellt växande räntekostnader. Dom har lite krasst så här på slutet av detta system tvingats att fatta att ett finansiellt system, dels inte kan vara större än verkligheten och att logaritmiska funktioner gäller även i USA. Så om dom nu verkligen har fattat detta, så inser dom också mycket snart att mera pengar mot skuld inte är en möjlig lösning på ett skuldproblem. Vi hoppas stilla på talman Boehners insikter.

Konstaterar därvid att den Svenska vitterheten, alltså förmågan att se och uttrycka saker med det Svenska språket fortfarande sprider skräck långt bort även efter 1792, men tro mig, trinde Erik skall icke ännu en gång lyckas lura det svenska folket till medverkan i vidare finansiella galenskaper som han lyckades med 1985. Till Eriks försvar skall det väl sägas att den systemiska etableringen ligger bak i tiden till 1931, där sagan om Ringen fick sin begynnelse, men den planerades redan på 1920 talet av Herrar Rothschild, Rockefeller, Warburg, Wallenberg et consortes.

Tydligare än så här blir det inte, alltså vilken färg och lojalitet som den egentligen individen har ifall nu folk inte minns kreditavregleringen 1985, jag själv trodde först det var ett skämt. Men jag förstår ju mycket väl att Erik aldrig stod först i kön till flickorna på skoldansen, så vad kunde man egentligen förvänta sig.

Men jag undrar om talmannen Boehner är medveten om att han faktiskt kan bli den som räddar jorden från nya världskrig och en fortsatt exploatering av det Centralbankbaserade petrodollar systemet, det finns många som sätter sitt hopp till att han har lyckats förstå vad det är som nu håller på att ske annars.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram