Awakenings.

2011-05-12

Känslan i uppvaknandet är svävande, jag vet inte riktigt vad det är som jag känner, men grundtonen är mycket bra och klar upptäcker jag efter en tanke. Jag blir ännu mycket gladare av att upptäcka att denna grundton faktiskt har förstärkts under natten och på en del håll rentav har börjat med små försök till att interferera med omvärlden genom självsvängningsskapande insatser. Det stora bruset har sig själv ovetande helt plötsligt hamnat i en situation där det uppenbart framgår att brusets syfte inte alls är att komma i samklang med omgivningens frekvenser.

Jag drar slutsatsen att detta är den första dagen då jag upplever en osäkerhet på själva grunbelägenhetens tonart. Detta är alltså samma sak som att bojorna håller på att släppa men att det ännu är svårt att veta om de har släppt helt i sitt tag om själen.

Det kommer att bli en mycket spännande dag.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram