Ringmästare förvillar.

2011-03-22

Häxmästaren från Angmars största tillgång var förvisso hans förmåga att skapa villfarelse, men nu undrar jag om inte dessa Ringens profeter i det Petrodollar baserade Centralbanksystem som monetariserar skuld till betalningsmedel, ändå  har klivit lite för långt ut på nattgammal is.

Trodde någon verkligen på allvar att finanskrisen hade tagit ledigt på grund av jordbävningen i Japan, alldeles oavsett om den var framkallad eller inte, nej naturligtvis inte, den finansiella verkligheten som är en del av hela den globala problematiken den har inte alls förändrats i mer än så måtto att den har förvärrats. Irländska och grekiska statspappersräntor stiger kraftigt på tisdagen. Osäkerhet inför helgens EU-toppmöte och rykten om att Irland missat en räntebetalning pekas ut som orsaker. Och det Amerikanska underskottet blir nog inte mindre av flera krig. Att familjen Gadaffi viftar med dokument som de säger är belägg för att de har betalat för president Nicholas Sarkozys presidentvalskampanj, är inte alldeles säkert till nytta för den lille presidenten

Portugal står nu inför en överhängande politisk kris som skulle kunna tvinga regeringen att avgå, utlösa nyval och göra en internationell finansiell räddningsaktion oundvikligt, enligt regeringens ministrar och oppositionsledare.

Minoritetens socialistiska regering blir nästan säkert besegrade på onsdagen i en parlamentarisk omröstning om ett nytt åtstramningspaket, vilket lämnar premiärminister José Sócrates, , med inga andra alternativ än att avgå.

Oppositionspartierna har vägrat att stödja de åtstramningsåtgärder, som herr Sócrates planerade att vidta för att det centrala EU-toppmötet i helgen skulle få bevis på Portugals beslut att undvika en konkurs.

Så nu är vägs ände nådd.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.
Carl på social media

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram