Det mörknar mot himlen.

2011-01-07

Medan många nog skulle vilja säga att jag är en permanent pessimist som bara ser alla glas som halvtomma, så vill jag nog ändå själv säga att detta då bygger på min vilja till att det framgent skall kunna bli bättre, vilket det rent faktiskt inte kan bli under nu rådande finansiella betingelser.

Jag tvivlar inte alls på att denna dag kommer av sig själv rent naturlagsmässigt, men allt detta är en process och vi är nu mycket, mycket långt från den dagen ur ett prissättningsperspektiv, vi är ju kort sagt på Jordens hitintills varande finansiella höjdpunkt.  En stor del av min avsikt bakom att skriftligen återge dessa tirader av ord är att påskynda förändringen så att denna händer så snabbt som möjligt. Ju snabbare vi kan avlösa vakten inom den finansiella elitklassen inom finansdistrikten och Centralbanksystemet, Ju snabbare vi kan gå vidare med den egentliga nyttan med människans uppfinningsrikedom.

Tidigt märkte jag att det som Aldous Huxley och andra har kallat "maktelit" har nästan total politisk och ekonomisk kontroll av systemet worlwide. Kom ihåg citatet som tillskrivs Mayer Rothschild som för över två hundra år sedan så perfekt och enkelt utryckte: "Ge mig kontroll över skapande av en nations pengar och jag bryr mig inte vem som stiftar lagarna."

Kombinera sedan det citatet med Lord Acton: s: ". Makten tenderar att korrumpera, och absolut makt korrumperar absolut, därför är Stora män nästan alltid dåliga män" och vips så kan du börja, att verkligen sätta alla bitar på plats tillsammans för att kunna se hur pengars makt fungerar och hur detta har tagit hela världen som gisslan för sina egna själviska syftens skull.

Grundarna av exempelvis Förenta staterna var mycket väl medvetna om denna aspekt av den mänskliga naturen när de inramade konstitutionen, vilket är skälet till varför de konstitutionellt har gjort pengar till guld och silver mynt och också varför de var så besatta av tanken på en uppdelning av befogenheterna mellan den verkställande, lagstiftande och dömande makten. Det är också därför statliga rättigheter var till exempel stor fråga. Tyvärr, så är vad vi har idag nästan det värsta möjliga scenariot.

Även under guldmyntfot så kommer politikerna att fuska och skriva ut pengar och sedan krascha systemiskt (som USA gjorde i 1971) Men då finns det åtminstone en rättslig ram av moraliska pengar under denna period.

Under ett totalitärt Fiat system stående på skuldmyntfot, där pengar kan skapas till oändlighet och att makten ges till en liten grupp icke-valda skolade och kontrollerade akademiker inom Centralbankerna som svar till bankerna ... ja du, då får vi vad vi har idag. Ett samhälle där all rikedom har kommit att koncentreras i händerna på en mycket liten, korrupt och oupplysta elit. När deras girighet har kollapsat det ekonomiska systemets funktioner så blir det rusning för att då säkra sin position med hjälp av sina politiska förbindelser (se perioden från 2008-idag) och i den processen kommer medelklassen att förstöras.

För att sedan skydda sig från "folket" kommer alltid den sekvens av förloppet i tiden där de sedan försöker sätta folket i en polisstat eller under en mer auktoritär regering. Detta har hänt om och om och om igen igenom historien och händer igen just nu.

Detta är pre-1789 Frankrike, gör inga misstag med den utsagan för annat.

Så när väl massorna i ett tidigare fritt folk räkna ut vad som egentligen har hänt med dem, så blir det inte snyggt. Hela min förhoppning är därför att undvika massornas vridande våldsamhet. Det finns inget behov eller nytta av sådant. Människor måste bli upplysta om hur pengarnas makt fungerar och sedan använda systemet mot sig själv. Hela maktens elit grundar sin existens på Fiat pengarnas skapelse och skuldmyntfoten

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram