Ringaktad fåraktighet

2010-11-11

I själva verket så är det inte bara i det långa landet falukorv som detta händer, det som händer sker nu samtidigt över hela världen, även på platser där människor traditionellt sett inte har annat än den djupaste respekt för makthavarna och som accepterar sitt öde på det mest ödmjuka sätt som en fatalistisk filosofi tillåter.

Det finns ingen väl aldrig någon anledning att ifrågasätta myndigheter. Regeringen är väl helt enkelt alltid bara bra. Den består ju faktiskt av idel trevliga människor som bara har de bästa av avsikter och som helt enkelt bara vill skydda dig från den grymma, grymma värld som vi lever i.

Böj era huvuden ned, alla lydiga medborgare. Det finns inget skumt eller anmärkningsvärt att se i samhället med dess krona av makt. Det finns ju absolut ingenting att oroa sig för, för det säger ju våra politiker. Lyssna inte på varningarna från sådana som jag som kanske tycker lite annorlunda. Jag är mest att se som en rädd anstiftare till oro en konspiratorisk rättshaverist helt enkelt. Ta ingen hänsyn till stigande priser eller massarbetslöshet, det har ingenting med någonting att göra. Vi är ju i en återhämtning, det säger ju Riksbankschefen och han vet ju bäst eftersom han delar ut Nobelpriset i ekonomi. För att bara inte tala om alla de experter som har förkunnat återhämtningen och som har sjungit dess lovsång.

Dessa människor är ju trots allt, precis desamma experter som nu har tippat ekonomi i flera år, det är ju samma människor som för några år sedan proklamerade att allt bara tuffar på fint, och att bostadsmarknaden var mycket bra och skulle fortsätta att öka, och det var ingenting att oroa sig för och inga problem syntes vid horisonten. För att bara inte tala om hur arbetslösheten skulle försvinna Dessa har ju gjort ett verkligt fantastiskt jobb så här långt i sin förvarning av världen i förhållande till verkligheten i ekonomin. Varför skulle vi börja ifrågasätta dem nu?

Inte behöver vi väl ifrågasätta det grundlagsenliga i lagstiftningen som blivit till under de senaste åren. Ipred och FRA är ju rena välgärningarna för den individuella integriteten. Så oroa dig inte för att förlora dina individuella av Gud givna rättigheter.

Lagar skrivs väl förresten av gud och levereras till människorna på bergshöjder vanligen nedtecknade på stentavlor. Så var bara lugn, ingen anledning till oro eller för all del till att börja fundera själv över detta, människan spår och gud rår.

Regeringen, guds ställföreträdare på jorden, den är ju förresten främst här för att skydda dig. Den har ju en viss rätt att spionera på dig, för att skydda dig alltså, visste du inte det? För att kunna göra dig trygg som person alltså, i boendet, och på papperet så måste regeringen ha all rätt att klä av dig naken och undersöka alla dina kroppsöppningar, om den vill. Det är för din egen skull, för ditt eget bästa.

När allt kommer omkring så måste det ju trots allt vara så att regeringen skall se till att du inte blir ett terroristhot, hur skulle det se ut? Men oroa dig inte för alla de bestämmelser som tillåter dem att i hemlighet arrestera och märka medborgare som fientliga stridande parter, detta behöver du ju inte veta om, allra minst om du inte bryr dig.

Myndigheterna skulle ju nämligen aldrig ens komma på tanken att använda sådana bestämmelser för att kväsa politiska meningsskiljaktigheter. Nej, nej så går det helt enkelt inte till i vårt land. Vår regering är faktiskt inget annat än välvillig och skulle aldrig ens för ett enda ögonblick överväga att kränka yttrandefrihetens rättigheter.

Att 100 procent av alla betydande befattningshavare har uttryckt att de är seriösa, betyder inte att de på något vis tror att det kan finnas anledning till att de har uppfattats på annat sätt.

Inte är det väl någon vidare bra idé för dig att ifrågasätta hemlighetsmakeriet kring så många detaljer om hur regeringen driver verksamheten, det gör ju journalisterna åt dig gratis dessutom, journalister som avlönas av makten med presstöd.

Dessa hemligheter finns väl för övrigt främst för de nationella säkerhetsintressenas skull. Tro inte för ett ögonblick att den sekretess som ändå är där, finns för att täcka upp för begången brottslighet eller ens oegentligheter. Sådant sysslar inte underrättelsetjänster med, det är bara på film. Varför skulle någon inom myndigheten vilja göra det? Det finns helt enkelt inga brottslingar i vår regering eller inom myndigheter.

Vi har de mest ärliga och de helt enkelt bästa människorna någonsin, alltid i vår regering.

Nej, ingen korruption här inte. Det finns väl ingen inom svenska myndigheter som skulle någonsin ens drömma om att ens försöka tänka på att använda den nationella säkerheten som ursäkt för att täcka upp eventuella fel som myndigheten gör, i form av omoraliska eller oetiska beteenden. Dessutom kommer det du inte vet inte att skada dig. Så oroa dig inte för regeringens hemligheter, andra tänker åt dig i detta.

Inte ifrågasätter du väl någon av grunderna till de krig som vi är engagerade i. Tänk inte på krig som yrke eller affärsmässigt grundat, kontrakten som officerare, jag också, tvingats skriva på, de är främst ägnade att verka för humanitära skäl och är närmast att likställa med nationsbyggande, inte alls för att skapa eller vidmakthålla ett kolonialistiskt imperium.

Att det alltid är kolonialväldets gamla regioner som är den gällande geografin, måste väl vara en slump? Eller bero på att Cricket passar just som dessa geografiska zoners gemensamma nämnare.  Det är förresten bara dåliga, ja för att inte säga riktigt dåliga människor där borta i Afghanistan, det som är deras bästa egenskap är att de inte ogärna dör i sina öknar. De gör ju dessutom bara dåliga saker för oss, som att bara odla knark och spränga bomber så nu måste vi därför utkräva vår hämnd. De är ju muslimer och alla vet att muslimer dessutom är blodtörstiga, för detta beskriver ju de presstödsfinansierade medierna dagligen.

Och sinnet som kontrollerar dessa vampyriska monster som vill döda alla som inte är muslimer, alla miljarder av dem, dessa individers sinnen skall vi bara inte tala om, får de bara tillräckligt med frihet så börjar de i princip omgående att stena sina kvinnor och bedriva sodomi med sina getter.

Muslimer är nämligen inte alls bara vanliga biologiska människor, som du och jag som gör sitt bästa bara för att leva i världen, nej de har både perversa drömmar om vällustiga orgier med sköna jungfrur och en osläcklig blodtörst, som de vet att de kommer att få stillade om de bara behandlar icke muslimer tillräckligt illa.

Dessa människor måste därför förstöras där borta i sina öknar så att de helt enkelt inte kan komma hit. Krigandet som vi bedriver har ingenting att göra med pengar, eller olja, eller narkotika, eller hegemoni, eller andra naturresurser. Dessa krig är strikt för vår egna nationella säkerhet, för att skydda dig, så håll bara käften alla ni krigsdemonstranter!

Inte kan väl någon enda sund individ ifrågasätta rätten hos polisstat. Inte undra på när alla dessa falska berättelser om övergrepp av polisen finns och det förakt som polisen verkar visa för allmänheten, det föraktet borde ju bara accepteras av befolkningen, som snarast även borde visa tacksamhet för att inte blir misshandlad dagligen som polisiärt nöje och rekreationsform.

Polisen består nämligen av enbart bra människor. Ingen enda av dem skulle kunna klassificeras som kontrollfreak. Ingen av dem är sugen på maktutövning. Det är bara helt enkelt så att de vill att du för din egen skull ska lyda deras kommandon, de vill genom dessa kommandon bara hjälpa människor.

Det är allt som polisen vill, att hjälpa samhället och medborgarna att fredligt att existera tillsammans. Kapten Klänning ville emellanåt lite till, men det var ju helt säkert bara mest illasinnat förtal. Och han var ju förresten bara en sketen konstapel utan inflytande

Det skulle nämligen aldrig falla en polis in att förfölja någon individ bara för att denne står upp för sina rättigheter. Polisen skulle aldrig försöka skrämma oskyldiga människor som inte har skadat någon annan. Polisen skulle nämligen aldrig olagligt skingra fredliga demonstranter. De skulle aldrig använda sådan utrustning som pepparspray för ändamålet att skapa smärta för att skapa efterlevnad hos det allmänna. Det skulle ju vara både omoraliskt och djupt demokratiskt oetiskt.

Vi behöver därför inte någon som vakar över polisen, så det är givetvis bara så att du inte alls behöver oroa dig för vem det är som polisen hackar på. Små barn kan väl förresten faktiskt utvecklas må bra av att bli hotade med vapen tidigt på morgonen, det finns ju nämligen inte en enda statistisk undersökning som belägger motsatsen.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram