Mörka moln i i Ring

2010-08-30

Det känns mer än lite dubbelbottnat med en Svensk valkampanj som inte betyder ett dyft, i perspektivet av det gällande läget för det finansiella systemet som styr världen, vilket för att räddas som instrument för makten kommer att leda världen till randen av global ofred. I detta synnerligen illavarlsande läge och tid, så briljerar lydmedia genom att rapportera mera lydigt än vad som kanske normalt är fallet. Jag tycker själv mera att antalet sidor som nu talar om överlevnadsmetodik och vapenval, det börjar bli lite väl stort, det måste ju trots allt vara en målsättning att samhället skall fortleva utan att allt blir en orgie i våld och förstörelse. Om alla koncentrerar sig på kaliberval så blir ju risken för att eldhandvapen skall komma till brukande, i alla händelser inte mindre.

Att Iran har ökat sin guldimport med blygsamma 81 000 % under den senaste månaden i kombination med att de nu även drar tillbaka sin banktillgodohavanden i Europa och att Europa har svarat med att frysa de Iranska tillgångarna, det gör inte horisonten mindre hotfull.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram