Fidel i Ring om krig.

2010-07-13

Jag gissar på att BNP Paribas och Deutsche Bank ännu har en lite lättare atmosfär på huvudkontoren just nu, med avseende på att man socialiserat deras Grekiska kreditförluster till det internationella samfundet.

Men jag är mycket tveksam till att detta kommer att gå att upprepa fler gånger innan allmänheten begriper vad det är som man egentligen har gjort. Vad Grekland anbelangar så för att upprätthålla suveränt oberoende så måste varje land kontrollera sin egen kredit och valutapolitik, detta är något som det ”liberala” systemets finansiärer, alltså i detta fall BNP Paribas och Deutsche Bank tyvärr för Grekland förstår sig väldigt väl på hur att förhålla sig till. Ingen behöver nämligen någonsin bry sig om vem som äger rätten att stifta lagarna i ett land, så länge som man kontrollerar landets pengar, denna insikt är ledstjärnan för all oligarkisk politik, inte minst i banksammanhang.

Så att Fidel Castro släpper alla politiska fångar, är nog ingenting som vi skall glädja oss åt, han gör det därför att han precis som han i dag går ut med på CNN, är helt övertygad om att vi kommer att få ett krig över oss inom mycket kort tid.

Skälet bakom kriget är precis som alla gånger förut samma planerande liga med samma planerande ambitioner.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Engström.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram