PoleRing

2010-07-05

Jag kan inte låta bli att förundras över hur det är möjligt att folk blir gladare av att bli mera skuldsatta med ett system som skapar pengar med skuld som värdebärare för valutabildningen, antingen det gäller konsumtionskrediter eller ufästa vallöften från politiker som antingen ingenting begriper, eller i det värre fallet begriper men likafullt gör dessa utfästelser.

I polen avgick det valutafinansiella systemet med segern i presidentvalet och genast talas det om Euroanslutning och andra vansinnigheter som skall bredda skuldfördelningsbasen för valutabildningen. Jorden har inte mig veterligen blivit ett enda dugg mindre ändlig som resurs eller tillgång, så att Eurofieringen är någonting annat än möjligen en högst temporär fördröjning av kollapsen av det valutasystem som skapar sina pengar mot skuld som motvärde, det är givetvis rena nyset.

Inte ens små barn kan tro att ett värderepresenterande system har någon giltighet med otillräckliga värdegrunder. Det är som Fiat valutor eller Monopolpengar.

Vad i detta som är så svårt att inse för många, det är för mig en mycket väl förborgad hemlighet för så svårt är detta inte att föstå. Möjligen överskattar jag grovt människors vilja till att tänka själva.

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram