Vidare ringar i perspektiv

2010-05-25

Att det inte skulle bli krig på Koreahalvön är nu lika sannolikt som att den geografiska indelningen av regionen inte från början har haft just detta scenario som ett av sina grundläggande bakomliggande syften, med givetvis ett benäget bistånd från olika säkerhetstjänster. Och får de som nu behöver kriget inte igång det i Korea nu, så kommer det garanterat att dra igång kring den Eurasiska landsträckningen inom mycket kort tid, för de har inte mycket tid kvar att spela på nu innan det valutafinansiella systemskicket med skuld som värdebärare är helt odugligt.

Internationella valutafonden har igår utfärdat en ovanligt rättfram varning till Spanien om att landet behöver en "radikal översyn" av arbetsrätten, en "fet" reform av dess regerings pensionssystem och en ökad konsolidering av sina banker för att avvärja den typ av ekonomiska problem som har underminerat Grekland

Spanien var det första land som BIS och IMF via det militärindustriella komplexet intervenerade politiskt i och att nu sluts cirklarna i och med att Spaniens skuld inte längre går att hantera. Kung Alphonsius var måhända ingen framstående humanist, men han var ju i alla fall ingen plundrare.

Den Fria Andens paradmarsch beskrev ju detta tragiska förlopp om hur skuldens bojor kedjade fast den spanska befolkningen som trots allavedermödor älskade sin frihet högre än annat, vilket om inte annat visat sig sedan 1930.talet. Vår egen regering tyckte att Evert likt Torgny Segerstedt och Wilhelm Moberg skulle låta bli att störa krämarverksamheten, men se jorden var ju rund redan då, vilket de nämnda herrarna var väl medvetna om, de var helt enkelt mera vidsynta!

Visa ditt stöd till det informationsarbete Carl genomför

Swish

Scanna QR eller skicka till 076-118 25 68. Mottagare är Caroline Norberg.

Patreon

Här kan du visa ditt stöd genom att bli månadsgivare på Patreon.

Swish

Bidra genom att Swisha till 076-118 25 68, mottagare är Caroline Engström.

De Fria

Besök folkrörelsen som jobbar för demokrati genom en medveten och upplyst befolkning!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram